Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakaJAaaa

FACECI ZGŁOŚCIE SIĘ TUTAJ!!!

Polecane posty

Gość JakaJAaaa

HEJ!!! Zapraszam wszystkim "forumian" aby tutaj "powiedzieli" nam co ich wkurza w nas,co robimy nie tak, czgo nam brak....skonfrontujmy to!Ciekawe...

co to za marudzenie jak facet chce sie napic piwa?:P i dlaczego nie przynosicie jak nalezy tej zimnej puszki :P:D ;)

Gość mnie juz nic nie wkurza
mam dosc kobiet bo sa popaprane i nie da sie ich zrozumiec. koniec.

Gość nieeeeeeeeeeee
hahahahahah. A co ?!?!?Od kiedy jesteśmy od noszenia piwa1?!?!?Nóg w dupie nie macie????

Gość ksad
Facet nigdy nie zrozumie do końca kobiet i vice versa-kapiszi???

chcialas wiedziec to Ci napisalem, a teraz sie burzysz:P jak trzeba wyniesc smieci to tez zapytam \"a nog w dupie nie masz?\" :D;)

18 lat to ja za pinc lat bede mial :P slyszalem, ze Wiola to uczynna jest:P:D

WKurza mnie: 1. zapach pasty do zębów rano po przepudzeniu...(po co latasz rano myć zęby?!?!) 2. smak mydła...you know what I mean;) 3. \"papier ścierny\" na nogach 4. jak już zakładacie obcisłe spodnie to NA BOGA-załóżcie stringi!!! 5. obwisły (napiszę ładnie)biust...dziewczyny jeżeli już \"tak macie\" to radzę nie zdejmować stanika...nawet jak jest bardzoooo gorąco 6. cienkich brwi 7. dużo tapety 8.sztucznych pazurów---fuuujjj, co się musi dziać pod nimi??? 9. szpary między zębami (wiem, to nie wasza wina-też nie jestem doskonały..choć podobno niewiele mi brakuje:)Żart. 10. długie paznokcie u stóp...bleeee 11. osad na języku...a fuj 12. wiem,że czosnek to super przyprawa ale może jedynie w sobotę wieczór przed niedzielą??? ........jak coś mi się przypomni dodam

Gość Dawaj Maciej

Gość Mayby...
Może i nie jesteśmy doskonałe własciwe na pewno nie jesteśmy noale przecież MAciej nie może z nami być aż tak źle??? Szpara między zębami podobno jest seksowna??

Gość what
Szpara gdzie!?!?!?

Gość no dalej...
FACECI TO TCHÓRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CO JUŻ WIĘCEJ NIC??KONIEC?!?!?!BUAHAHHAHAHA:d:d:d:d:d:d:

Gość Hej jaka Wiola
?????????

Gość bartytr
taaaa zgdadzam się z Maciejem jezeli chodzi o te stringi...Obcisłe sppodnie są ok ale jeżeli widać PEŁNE GACIE.......możecie od razu spadać laski

Ja mam być miła...?? To ty kandydujesz...a dzień dobroci dla ciebie sie skończyl..przegoles...😡:P paskudo ty..:P

ojjj panowie nie narzekajcie już, lepiej dziala metoda chwalenia, nagradzenia a nie karcenia. Chwalcie nas a nie opieprzacie a będziemy jeszcze bardziej sie starac:P a z tymi stringami to nie przesadzajcie, zimno sie robi:P ciepłe majtki trzeba nosić ! ;)

Gość a co mnie w facetach...
...drażni...oj będzie tego sporo: 1. jedzą jak świnie 2. upieprzą kibel 3. klapa zawsze podniesiona-nie opuszczą, bo po co? 4. brudasy 5.potrafią się jedynie popisywać 6. sknerzy 7. infantylni do końca... 8. żadni partnerzy do dyskusji 9....itd.

Gość strasznie piszecie...
Wiecie co-przecież nie jest z Nami ani z Wami aż tak źle jak to opisujecie. Każdy z nas ma jakieś tam niedociągnięcia w różnych "sferach". Poza tym niektóre z ww. zarzutów są poprostu śmieszne np. piszecie coś o jakimś nalocie na języku-przecież nie wynika to z braku higieny!; albo: coś o stringach-Wy faceci bardzo często też macie bardziej dopasowane spodnie i widać wasze aseksualne slipy i co z tego??Czy świat kręci się wokól tych slipów czy stringów??? Natalka

Niby forum kobiece. Niby kobiety twierdza, ze z facetem nie mozna inteligentnie pogadac i zachowuje sie jak swinia, ale dyskusja jest na temat czego mezczyzni nie lubia w kobietach to pojawiaja sie wielkie indywiduula niesamowicie inteligente. Stawaja w obronie kobiet i wyliczaja jacy to mezczyzni sa zli. Porazka :O

Dobra no to mówcie co w nas jest złe:) ale autorka topicu przeciez chciala konfrontacji, więc pozwólcie się bronić. Piszcie, piszcie prosze bo sama jestem ciekawa czego nie lubicie w kobietach i co was drazni

Gość do God...
...ale sam spójrz na swoją pierwszą wypowiedź...oczekujesz rozmowy na poziomie a sam nie "wystartowałeś" O.S.T.R.o Natalka

Gość do God...jeszcze raz
...ale sam spójrz na swoją pierwszą wypowiedź...oczekujesz rozmowy na poziomie a sam "wystartowałeś" O.S.T.R.o Natalka

niczego nie oczekuje i wcale ostro nie zaczalem, wystarczy spojrzec na to z przymruzeniem oka i od razu bedzie lepiej. Ale na brak poczucia humoru to jzu nikt nie poradzi 🖐️