Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trishi

Jak rozpoznać czy czy jestes dla NIEGO kimś waznym czy uciechą

Polecane posty

Gość trishi

proszę, podpowiedzcie mi niedoświadczonej naiwnie wierzącej w ludzi :]. W mojej glowie nie mieści się że facet może być z dziewczyną tylko dla łózka, ale wiem że w zyciu tak bywa i to czesto... prosze, czekam na wasze wypowiedzi

Gość Ma_ruda
tego się nie da rozpoznać..... największe aniołki stają się diabłami żerujacymi na Twojej naiwności...brzemi strasznie, ale tak jest ;-)

Gość trishi
Buu :(, nie chce żeby tak było... to co, mamy wszystkich facetów podejrzewać że zlaeży im tylko na naszym pudelku czy zaakceptować to i stać się takim samym :|

Wydaje mi sie, ze da sie wyczuc, kiedy facet jest z dziewczyna tylko dla seksu. Jesli jest to nowa znajomosc a ON nalega tylko na jedno to chyba odpowiedz jest oczywista....

Gość trishi
Jest nowa i na nic nie nalega..ale dużo o tym mówi, niby mu zależy ale nic nie mówi co bedzie, że coś by chciał poważniejszego. Wzbudza zazdrość, mówi na co to laski nie leca ... nie wime co o nim mysleć a już mnie troche w sercu bierze i boje sie co to będzie jak sie w pore nie wycofam a okaże się.. puściutki jak balonik

Coz Ci moge powiedziec, od razu niczego nie mozesz byc pewna. Zawsze istnieje ryzyko;) Ale pamiataj, nie ma ludzi niezastapionych...to tak na wszelki wypadek w kryzysowej sytuacji...warto to sobie powtarzac...

Gość pomalenka
To po co idziesz z nim do lozka na poczatku?! Wg mnie traktuje Cie niestety jako przelotna znajomosc. Kiedy facetowi naprawde zalezy to moze czekac bardzo dlugo, bo przede wszystkim chce poznac kobiete, dac sie jej poznac, wzbudzic jakies uczucia. Zwiazek oparty na seksie, bez uczuc (prawdziwych i glebokich) nie przetrwa dlugo...

trishi -- rozpoznac jest latwo jak sie ma t.zw. 6-ty zmysl (znany tez w jezyku elfow jako \"high IQ\"). Jak sie tego zmyslu nie ma to jest kilka testow. Zaden nie daje calkowitej pewnosci ale najpewniejszy, test Nr 1, jest taki: Trzymasz go bez seksu przez rok i jezeli Cie w tym czasi nie rzuci to jest sansa ze mysli o Tobie powaznie. Wtedy dorzucasz jeszcze jeden rok i patrzysz. Jezeli tez wytrwa przy Tobie to sznasa jest jeszcze wieksza. Jak Ci sie tak uda dotrwac do czasu az Ci zaproponuje malzenstwi to sznasa jest olbrzymia, ze jestes dla niego wazna. Jak sie wkoncu z Toba ozeni to mozesz miec pewnosc, ze jestes dla niego wazna ale ciagle nie mozesz wiedziec z jakiego powodu, bo moze z powodu tego pudelka. I moze jakas inna stanie sie dla niego wazniejsza i bedzie sie chcial sie z Toba rozejsc po nastepnym roku. Dlatego dobrze jest miec 6-ty zmysl, zeby sobie zaoszczedzic takich rozczarowan. Jest tez krotszy test, Nr 2: dajesz mu sie przeleciec patrzysz ja jego zachowanie po tym wydarzeniu: jezeli Cie rzuci odrazu to nie bylas dla niego wazna. Tak samo jezeli Cie zacznie zle traktowac albo sie rzdziej z toba spotykac. Wtedy Ty go musisz rzucic odrazu nie liczac na to ze sie poprawi po slube bo slubu najprawdopodobniej nie bedzie. Jak Cie bedzie traktowal dobrze to szansa ze jestes dla niego wazna jest duza. Ale zwykle nie bedziesz taka wazna zeby sie az z Toba zenic. Wiec musisz sie przygotowac na to ze sie ozeni z inna, ktora zastosuje standartowy test Nr 1. Zachowanie facetow opiera sie na prostej biologicznaj zasadzie, ze facet nie moze sie zakochac po seksie a tylko przed, czego dziewczyny naogol nie rozumieja bo ich biologia jest inna niz facetow i latwo zakochuja sie wlasnie po seksie (wiec musisz bardzo uwazac jezeli wybierzesz test Nr 2 zeby nie palnac tego glupstwa). Faceci zostali przez nature wyznaczeni do robienia dzieci a dziewczyny do ich rodzenia. To sa dosyc rozne funkcje biologiczne. Przez to natura facta wymaga probowania z jak najwieksza iloscia dziewczyn a natura dziewczyny do sklonienia tylko jednego faceta zeby ja potraktowal powaznie. Wiec natura to umozliwila przez to ze jak facet sie zakocha to juz z innymi dziewczynami nie moze przez kilka lat. Ale nie ma dla niego biologicznego sensu zakochanie sie w dziewczynie z ktora juz mial seks. Wiekszy sens biologicznie ma probowanie seksu z innymi dziewczynami tez (bo to zwieksza ilosc dzieci na swiecie co jest jedynym celem natury). Wiec jezeli dziewczyna chce zeby sie w niej zakochal, zeby miec wylacznosc przez najblizsze lata potrzebna do wychowywania dzieci, to nie powinna mu sie dac przeleciec dopoki facet sie nie zakocha. To jest cala wielka tajemnica, ktora znaja wszystkie te panie co maja 6-ty zmysl, co w przeciwienstwie do popularnej opinii zdzrza sie nawet naturalnym blondynkom. Ale te panie unikaja dzieki temu zmyslowi niepotrzebnych ciazy i przez to ten zmysl nimal zaniknal w gatunku czlowiekow i rodza sie glownie dzieci co tego zmyslu nie maja bo nie maja go po kim dziedziczyc. I dlatego na takie pytania jak Twoje musza odpowiadac elfy.

Posłuchaj ELFA. Nic dodać nic ująć, po prostu samo życie :-D

Gość blądinka
elf od dziś jest moim idolem. :-)

Gość gość
elfu miały długie uszy i chyba krótkie nosy a u ciebie domniemuje iz jezd otwrotnie czyli stantartowo - standard logiczny czyni twój wwywód bez sensem bo jezeli facet nie uprawia seksu lat kilka a uprawia masturbacje czyli seks ze sobą to wniosek jeden ze jest egoista i baba do rodzenia mu niepotrzebna bo powinien wg twoich teorii zapłodnić się sam ;-) no elficki dajesz plamę nieustającą czyli ejakulat bez dzwięku wiem wiem - powiesz lata praktyki ale nie posuwasz się wpierwaj naprzód tylko robisz ***** zwrotno-kołujące ;-)))) cholera szans na związek nie masz ale próbuj eheheh

Gość gość
Dzieci, do spania!!!

Gość gość
a kysz a ty tu co rozdajesz banany w nagrodę?;-)