Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem szczupla

moj chlopak odszedl do innej

Polecane posty

Gość nie jestem szczupla

moj chlopak odszedl do innej - widzialam ja ona jest moim przeciwienstwem wysoka szczupla zgrabna prawie jak modelka - co mam zrobic aby poczuc sie bardziej atrakcyjana - zmienic fryzure zaczac sie inaczej ubierac?schudnaczeby wyladac jak tamten "patyk"? nie chce byc przecietna!

Gość poszukaj sobie
normalnego faceta, a nie takiego, który lata za modelkami :-) stac cie na kogos lepszego!

Gość nie jestem szczupla
ale nawet nie wiesz jakie to bylo dolujace ze odszedl do jakiejs lali ktora tak naprawde nie da mu nic wiecej oprocz seksu -takie mam odczucie :(

Gość jaba
POWIEDZ SAMEJ SOBIE ZE WIDOCZNIE ZASLUGUJESZ W ZYCIU NA COS LEPSZEGO:ZAWSZE PO BURZY SWIECI SLONCE PA PA

Gość nie jestem szczupla
zaczynam sie zastanawiac czy jestem prawdziwa kobieta bo widocznie dla tego mojego faceta byla nie dosc atrakcyjna przykre ale prawdziwe

No i kij mu na drogę, widocznie nie był Ciebie wart, znajdziesz lepszego, nie łam się.

wiem co czujesz - ale powiem ci , że nie warto się łamać takim ech..szkoda słów , wszystko się ułoży zobaczysz i będziesz szczęśliwa czego ci życzę :) pozdrówka

przecież od modelek, aktorek, piosenkarek i innych pięknych i zgrabnych i mądrych i naj naj.... też faceci odchodzą. To nie ma nic wspólnego z toba. Ty zasługujesz na miłośc i szacunek bo jesteś jedyna w swoim rodzaju i napewno piękna. Nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba!!

Gość wedlug tego co napisal ktos
wyzej, tylko nienormalni faceci lataja za modelkami? :) Dziewczyno, przemawia przez ciebie zazdrosc. I naiwnosc. Bo faceci wlasnie uwielbiaja szczuple (ale nie chude), wysokie i zgrabne kobiety. A autorka topiku, jak sama siebie nazywa - nie jest szczupla. Moze po prostu brzydko mowiac: gruba i zaniedbana? Moze czas zaczac dbac o siebie??

Gość mniszek
piekno pono pochodzi z wnetrza

Gość juliaa
nie jestem szczupła nic się nie martw znajdziesz nowego i lepszego, który doceni Twój wygląd bo napewno jesteś bardzo ładna! A że nie szczupła..nie ma się co martwić każdy chłopak woli coś innego, jeden szczupłe drugi mniej!! A Twój był widać głupi że zostawił fajną dziewczynę!! Pozdrowienia

Gość juliaa
nie jestem szczupła nic się nie martw znajdziesz nowego i lepszego, który doceni Twój wygląd bo napewno jesteś bardzo ładna! A że nie szczupła..nie ma się co martwić każdy chłopak woli coś innego, jeden szczupłe drugi mniej!! A Twój był widać głupi że zostawił fajną dziewczynę!! Pozdrowienia

Gość Rewa
Troszkę odbiegnę od tematu .... Mój wspaniały mężczyzna ... Facet bardzo przystojny, inteligentny ... Rozstał się po 9 latach ze swoją ex... Dziewczyna jest po "zawodówce" .. ma ok 168 i 90kg.... Puszczała go kantem ... :O .. Mój "chłopak" ma 192 ok. 85kg.. Po prostu rewelacja .. Ja nie uważam się za piękną.. Lecz jestem wysoka i duuuużo szczuplejsza od Jego ex... Nie szczycę się tym też, że mam "trochę" wyższe wykształcenie .. Ale do czego nawiązuje .. Niesamowicie Go Kocham ... Jestem o prawie 10 lat młodsza od Niego i wierz mi.. Nigdy bym Go nie "łapała" na sex.. (Nie śpimy ze sobą - jeszcze:P ) .. -------------------------------------------------------------------------------------- Może On znalazł to czego szukał ??

Gość ale ty jesteś niesprawiedliwa
dlatego, że ciebie zostawił mówisz że tamat da mu tylko seks, bo to na pewno przez to że ty jesteś fe a tamta ładna? mój chłopak też zostawił swoją byłą dziewczyne dla mnie, widziałam ją jest mało atrakcyjna, niska i szeroka, mały biust, zupełne przeciwieństwo mnie. ale nie zostawił jej bo ja jestem łądniejsza tylko jej nie kochał. pomyśl może to nie z nim było coś nie tak, może nie zostawił ciebie tylko z powodu urody tamtej, ale dlatego że dostał od niej więcej ciepła, miłości lub poprostu ją bardziej lub w ogóle pokochał. to nie wina tej dziewczyny, że jest atrakcyjna. pomyśl nad tym

Gość Rewa
Zgadzam się !!!!!!!!!! Właśnie o to mi chodziło ---> ale Ty jesteś niespawiedliwa. Poza tym autorko jakaż płytka musisz być, bądz Twój chłopak, jeżeli sądzisz, że zmiana wyglądu wzbudzi w nim wielką miłość i chęć powrotu do Ciebie.. A Sex?? Czymże jest sex wobec miłości....????

domyślam się, że to niamiłe ich zobaczyć. ale dlaczego odrazu zakładasz że ona da mu tylko seks. seks jest bardzo ważny to wyrażenie bliskości, może u was tego nie było? i dlaczego zakładasz że zostawił ciebie bo jesteś mniej atrakcyjna od niej, dziwne. i głupie są te wszystkie komentarze, że on jest na pewno zły i pożałuje że ciebie zostawił, może pożałuje, może nie. ale na pewno go nie potępiam, ani tej dziewczyny tym bardziej, to nie jej wina, że jest ładna

widze Rewa, że się zgadzamy

Gość Rewa
Wiesz ----> ale Ty jesteś niespawiedliwa, to może być "była" mojego Ukochanego:P .... Ale poważnie autorko.. Czułam się strasznie, że mój chłopak miał tak długi i .................... bezowocny związek.. Ale On docenia ciepło, które mu daję, poczucie bezpieczeństwa.. I miłość....Daję mu to, czego nie dostał od swojej ex, przez te wszystkie lata :O ...

:) wiesz też to znam, mój chłopak był 6 lat w jakimś chorym związku który nic mu nie dał i mi też było i jest z tym trudno. wybrał mnie bo ja daje mu to czego szukał i co sprawia że jest szczęśliwy, niesprawiedliwe są komentarze, że jaka ta druga jest zła, że skoro ładna to głupia i tylko fajny seks z nią może być. a jeżeli chodzi o seks, to jest nam razem cudownie ale to dlatego że się kochamy, to nie jest czysta fizyczność, ale wyraz miłości, bardzo ważne dopełnienie.

pozdrawiam Rewa i życze wszystkiego najlepszego 🖐️

Gość Rewa
Dziękuję ---> ale jesteś niesprawiedliwa:) I wzajemnie i wzajemnie Kotku:) .. My jeszcze nie "kochaliśmy' się:) Ale czekamy tylko jak wróci:):) On dla mnie będzie tym pierwszym i najprawdopodobnie ostatnim.. I czułabym się okropnie jeżeli ktoś by mi zarzucił, że jest ze mną dla sexu:O .. To, że wyglądam inaczej od Jego ex. nie oznacza, że jestem "głupią dupodajką" - sory, ale tak z tego wynika :O ... Pozdrwaiam :classic_cool:

Gość moje zdania
jesli facet widzi ze kobieta kotra zostawil nie wyrywa sobie wlosow z glowy nie robi scen i nie placze to zaczna sie zastanwiac dlaczego tak jest a jesli jeszcze dziewczyna zmieni wyglad to moze z czystej ciekawosci zacznie sie nie na nowo interesowac chociaz nie zawsze przynosi to zamierzony skutek

Gość hmm hmm
liczy sie tylko ladne cialo i seks z tym wlasnie cialem :D

Gość gość
jezeli skonczyło sie to bardzo burzliwie to nic nie da nie utrzymujemy kontaktu .jezeli sobie płacze to tak zeby on nie wiedział ze za nim tesknie to tez tylko ja wiem i czaem napisze cos na forum to pomaga ale ja wiem ze on do mnie nie wróci był na mnie wsciekły jak sie roztawalismy ale on mial ciagle jakies na boku tego sie nie da wybaczyc gdybym wybaczała nie miał by do mnie szacunku a ja czuła bym sie jak ostatnia szmata Jeżeli facet nie wróci po czterech miesiącach od rozstania to już nie wróci tak myślę