Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulaaaaa

po zastrzyku...

Polecane posty

Gość asiulaaaaa

Nie wiem o co chodzi ale: trzy miesiące temu miałam zastrzyk w tyłek. Po około tygodniu siniak znikł i wszystko było ok. Ale jakiś czas \"po\" to miejsce \"pozastrzykowe\" zaczęło mnie trochę boleć i tak jest do tej pory. Jak chodzę czy siedzę to tego nie czuję, ale jak je dotknę to mnie boli. Jak szybko biegnę to też to czuję. Nie mam tam żadnego guza, zgrubienia itp. Wiem, powinnam iść do lekarza... (trzeba mnie do niego siłą zaciągnąć). Co to może być? Uszkodziłam sobie jakieś naczynia czy co? Siniaka nie ma. Please, jeśli spotkałyście się z czymś takim to dajcie znać co to może być. Pozdrawiam

Gość kubuś puchatek
Ja też tak miałam .Działo się tak po zastrzykach z żelaza i po witaminach domięśniowo. Słyszałam od wielu osób , że to normalne i po ok. pół roku przechodzi. Nie trzeba było chodzić z tym do lekarza. Ale jeśli nie przekonało cię to co napisałam, to najlepiej niech zobaczy to lekarz.

Gość asiulaaaaa
dzięki Puchatku :-). może ktoś jeszcze spotkał się z czymś takim?

Gość Wkurzona na maxa123
Owszem - też miałam po żelazie:) to miesień boli, pewnie twój zastrzyk też był domięsniowy.. Przejdzie samo.

Gość milaaaaaaa
a ten zastrzyk , to było może żelazo ? Jeśli tak , to być może dlatego Cię tak boli . Ja miałam ostatnio 15 zastrzyków też oczywiście w tyłek i NIC mnie nie bolało ani wtedy ani teraz ,dlatego wydaje mi się, że najwidoczniej zależy to od tego co Ci wstrzykują...ale i tak nie przejmuj się, z czasem powinno Ci przejść...pozdro :)

Gość itsmeeeee
po żelazie to normalka...

Gość jaaaaaaaaa
na 100"% miałaś żelazo

Gość asiulaaaaa
to nie było żelazo tylko pyralgina z jakimiś dodatkami. dzięki za dopowiedzi :-)

Gość coursant
Ja miałem zastrzyk z diklofenaku, boli mnie tylek od ponad tygodnia i jak chodze i jak leze i jak siedze, miesien jest opuchniety, nie wiem czy to jest normalne czy nie, jestem czestym bywalcem u mojego lekarza, ale staram sie nie chodzic z jakimis pierdolami, wiec nie wiem czy mnie nie wysmieje. Po zastrzyku byłem na imprezie i tanczylem, moze to dlatego...