niewiedzaca 0 Napisano Wrzesień 30, 2005 czy jeżeli uprawiam seks raz na tydzien lub dwa tygodnie to oplaca mi sie brac tabletki??czy to nie jest za rzadko na tabletki??jak sądzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lycra Napisano Wrzesień 30, 2005 nie oplaca sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej zainwestować Napisano Wrzesień 30, 2005 w kondomy :-) i zdrowia zaoszczędzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuuuuza Napisano Wrzesień 30, 2005 Wg mnie nie. Tabletki to jednak hormony non stop. Co prawda daja wieksza gwrancje, ale wg mnie wystarczy jak zabezpieczycie sie prezerwatywa a na wszelki wypadek bedziesz miala w domu recepte na postinor. Lekarze zazwyczaj przepisuja ja bez daty wiec nie ma obaw ze taka recepa moglaby sei przeterminowac. W razie wpadki zazyjesz, a ne pewno bedzie to lepsze od brania hormonow dzien w dzien. Takie moje zdanie;)))) Pozdrawiam serdecznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola 19 Napisano Wrzesień 30, 2005 w moim przypadku jest tak ze zeczywiscie kochamy sie zadko ale poniewaz nigdy nie wiem w ktorym dniu cyklu sie spotkamy wole brac tabletki Raz wzielam postinor i dziekuje bardzo jak mam sie znowu tak stresowac to wole przeplacac a na ciaze nie moge sobie pozwolic w zadnym przypadku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewiedzaca 0 Napisano Wrzesień 30, 2005 tak tylko wlasnie troche sie boje prezerwatyw ze wpadne ale w koncu te hormnonu co biore tez sa niezdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edytka19 Napisano Wrzesień 30, 2005 mysle z epiguly sa jednak tansze niz dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewiedzaca 0 Napisano Wrzesień 30, 2005 jesli chodzi o cene tabletek to nie ma z tym problemu mam na nie pieniadze. Wciąży nie moge być!!!!! W ogole nie biore tego pod uwage bo to bylby dla mnie koniec swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuuuuza Napisano Wrzesień 30, 2005 jesli chodzi o spr ciazy, to postinor i tradycyjne pigulki maja podobny procent skutecznosci. Tyle ze w przypadku postinoru wcale nie jest powiedziane ze bedziesz MUSIALA go zazyc. Najpierw musialaby sie Wam przydazyc wpadka. Wiadomo ze sie zdaza, ale z drugij str, moja siostra wpadla przy zazywaniu Cilestu, a kumpela po zazyciu Postinoru...:) Ruletka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie warto Napisano Wrzesień 30, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Wrzesień 30, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola19 Napisano Wrzesień 30, 2005 sorry zuuuuza ale postinor ma 5 w skali pearla a tabletki 0,4-0,1 tak wiec jest roznica skutecznosci dosc spora poza tym po wpadce masz taki stres jak nigdy w zyciu i zyjesz tak conajmniej 6 dni bo dopiero wtedy mozesz zrobic test a pozniej stwierdzasz ze to moze za wczesnie bylo bo plemniki zyja dosyc dlugo w drogach rodnych wiec robisz nastepny a pozniej dowiadujesz sie od kogos ze niby postinor moze falszowac wyniki i znowu swirujesz juz nie mowiac o skutakch ubocznych! tableki sobie w koncu dopasujesz a po postinoze masz np rozregulowany cykli ciagnie sie to za toba... nie zycze nikomu takiego stresu wez tabletki jak masz kase bedzie spokojna a to jest naprawde wazne jak masz czekac z utesknieniem na kazdy nastepny okres to lepiej ulatwic sobie zycie moze bedziesz swietnie tolerowala tabletki i bedzie super pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mimo wszystko Napisano Wrzesień 30, 2005 biore tabletki mimo, ze kocham sie dwa razy na miesiąc (chociaż zapowiada sie juz ze bedzie to czesciej). Moj strach przed ciążą jest paniczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość solin Napisano Wrzesień 30, 2005 ja tak samo.Nie sadze ze bede wspolzyla codziennie przypuszcza kilka razy na msc. a zaczynam w przyszlym tyg. brac tabletki.Zawsze to pewnosc a nie schizy i czekanie co miesiac na okres z utesknieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewiedzaca 0 Napisano Październik 1, 2005 ja juz biore tabletki (2 opakowanie) i narazie jest super zadnych skutkow ubocznych.W sumie gdy zrezygnuje z tabletek to wiem ze bede zyla w ciaglym stresie a przez to seks tez nie bedzie az tak przyjemny bo bede myslala tylko o tym zeby nie zajsc w ciażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarodziejka z Księżyca 0 Napisano Październik 1, 2005 z moim chłopakiem też rzadko się spotykamy i kochamy Biorę 5 opakowanie mam gwarancję że nie wpadniemy Pozatym to bardziej wygodne niż mechaniczne środki a jęsli nie masz skutków ubocznych, to gratuluję świetnego pomysłu, rozsądek górą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pulkka Napisano Październik 1, 2005 wg mnie oplaca sie brac pigulki :) ale chyba jestem przewrazliwiona... nawet jak je biore to sie boje... ehh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewiedzaca 0 Napisano Październik 1, 2005 upupup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupoupupup Napisano Październik 3, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość avanta Napisano Październik 3, 2005 jeżeli wpadka nie byłby dla Ciebie żadną tragedią i przyjęłabyś to spokojnie, to nieopłaca sie brać tabletek. ale jeżeli nie chcesz ciąży w żadnym wypadku, to nawet jakbyś się spotykała z facetem raz na miesiąc, to opłaca Ci się łykac pigułki. zresztą to aż taka straszna trucizna nie jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za ile Napisano Czerwiec 19, 2006 Ja to moze tak pytanie nie z beczki. Mozecie mi powiedziec w jakich cenach sa pigulki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peneloppa Napisano Czerwiec 19, 2006 Jesli oczekujesz najpewniejszego zabezpieczenia to zawsze sie oplaca zabezpieczac hormonalnie bo to najskuteczniejsza metoda... Jesli nie chcesz pamietac codziennie o pigulce mozesz stosowac takze plastry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość . . .taka jedna . . . Napisano Czerwiec 19, 2006 Troche to dziwne napisalas posta 30.09 a 01.10 juz biezesz 2 paczke????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy ona napisała Napisano Czerwiec 19, 2006 że dopiero zastanawia się czy brać???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach