Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rocherka

co jest dobre na since pod oczami

Polecane posty

Gość rocherka

co jest dobre na tzw "wory" czy since pod oczam bo wygladam jakbym wogole nie spala :(

Gość nakrecona i postrzelona
tez mam ten klopot ale jakos od kilku tygodni nikt na moj topi nie odpisal :(

Gość kokoszkaaaaa
2 lyzkeczki od herbaty wlozyc do lodowki potem wyjac i polozyc na oczy....maseczka zelowa na oczy lub zaparzyc dwie saszetki rumianku potem wstawic na godzine do lodoki i potem po wyciagnieciu z lodowki polozyc na 10 min na oczy

Gość hg
Spróbuj moze nałożyć kostke lodu na oczy. Korektor, no i sen przede wszystkim

Gość do lekarza kobieto
wory to jedna sprawa, a sińce druga. zacznij od badań krwi i moczu. często przyczyną worów jest choroba nerek, czasami wątroby. potem możesz pomysleć o kosmetycznym kamuflazu.

Gość noo coz
ja mam since prawie od urodzenia ale dol :(

Gość śliweczka
ja nie wiem, mi tam sen nie pomaga, bo ja tak mam i już. nic na to nie poradzę, jedynie, jak opalę resztę twarzy, to ładnie wyglądam.trzeba tylko dokładnie wokół granicy tych sińców posmarować samoopalaczem, albo odpowiednie okulary na solarium i wtedy różnica jest mniejsza. mnie pomaga, tylko trzeba w kółko to robić, ale jeśli komuś bardzo przeszkadza, to i na to jest gotowy. od razu mówię, wygodniej na solarium z dobrze dobranymi okularami. ja przerobiłam pływackie i jest ok. :)

Gość spot_ka
Ja mam bardziej problem z opuchnietymi dolnymi powiekami- pojawia sie to od casu do czasu ale trwa przez pare dni budze sie cosziennie z zapuchnietymi powiekami-masakra:( moze jakis krem?/ nie mam problemu z nerkami! a since tez mam czesto i to nie zalezy od ilosci h snu itp...no. dzis okropne since:(

Gość rocherka
jest krem vichy aby zmniejszyc since ale nie usmiecha mi sie inwestowac ok 58 zl w cos co nie wiem czy zadziala

Gość śliweczka
na mnie vichy nie działa. próbować można, jak ktoś może, ale ja to mam tak,że dwa dni jest fajnie z nowym kremem, a potem to jak zwykle-skóra przyzwyczaja się i nic krem nie daje, nawet vichy. próbowałam zaji z bławatkiem, ale mam uczulenie-nie dość,że swędzi, to jeszcze budzę się z okropnymi zmarszczkami (fuj). to już lepszy jest flos-leku, tylko nie taki zielony, ale niebieski.

Gość ja również
mam ten problem od dziecka, wielokrotnie robiłam badania pod kątem chorób nerek, wątroby, krwi - to do tych, co będą wysyłać mnie do lekarza - do tego jestem blada, próbowałam wszystkiego........... i nic:( więc chyba trzeba sie z tym pogodzić. Ostatnio wypróbowałam korektor roszświetlający pod oczy z AVONU - kaszana :(

i wlasnie z powodu sincow codziennie rano jak spogladam w lustro jestem przerazona na szczescie sypiam sama bo inaczej facet by sie wystraszyl :D

Gość kikikiki maupa
Dwa noże, żeby był ostry wzrok :P .