Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uuupss....

Ja chce seksu ON nie chce!!

Polecane posty

Gość Uuuupss
Ale przeciez ja go kocham...

Gość TAK SOBIE MYŚLĘ
A może poprostu wdarła się nuda..?? I tak ciężko zacząć.. a może najlepiej wcale..?? Myślę, że to typowe. Trzeba pogadać, trochę zaskoczyć.. Jeżeli nie jest to spowodowane jakąś chorobą czy niemożnością psychiczną, bo może są jakieś poważne kompikacje.. Tylko rozmowa, delikatna, taktowna i wiążąca załatwi sprawę..!!

Gość nasjfkaegha
my zaczeliśmy sie kochać po roku, po 1.5 roku to ja częściej chcialam , czasami nawet nie dałam rady go namówić, jego wymówki brzmiały; nie mam nastroju, nie chce zeby kazde nasze spotkanie konczyło sie sexem itd...Za jakieś 2 miesiące zostawił mnie bo przestał czuć do mnie cokolwiek ,, juz go do mnie nie ciagneło tak jak przedtem...wypalił się.

Gość stwierdzam fakt
nie ma takiej mozliwosci to ja ci qrwa powiem ze jest bo tego doswiadczam juz dlugo

Gość gość
up

Gość gość
Moja siostra miała faceta, który przez 3 miesiące nie inicjował nic więcej, jak tylko pocałunki. Czasem ją dotknął po ramionach/plecach... gdy zniecierpliwiona siostra zaczęła rozpinać mu koszulę, on ją odepchnął i powiedział, że seks przed ślubem kłóci się z jego wiarą. Oczywiście już razem nie są, bo siostra ma inne poglądy. Dowiedz się, czy nie o to chodzi.