Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polallala

Zawroty glowy pomozcie prosze!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość polallala

Otoz mam taki problem tak od 2 dni w godzinach popoludniowych odczuwam takie jakby zawroty glowy....nigdy tego raczej nie mialam... staram sie dobrze odzywiac. nie mam chorej tarczycxy itd... Mam lekkie skrzywienie kregoslupa, coz dowalam mu mega ciezkim plecakiem do szkoly i rzadkimi cwiczeniami. oprocz tego mam ostatnio nieregularne mieisaczki.... Czy te rzeczy moga byc przycyzna tych awroto? dodam ze od 5dni biore lek cirrus... Dzis dostalam te zawroty 5godzin po spozyciu go , minelo juz prawie 10 godzin i sie nadAL UTRZYMUJA...dodam tez ze od pewnego czasu wypadaj mi dosc mocno wlosy....Co to moze byc? Odpiszcie blagam was!!!!!!!!!!!!

Gość lekarz z zamiłowania
jeśli nie niskie ciśnienie, to może jakies zmiany hormonalne..

Gość moze miec to zwiazek
z kregoslupem na odcinku szyjnym,.A nie siedzialas np dlugo przy kompie, pisalas, czytalas,robilas na drutach,( wszytko co wiaze sie ze schylaniem glowy i wymuszona pozycja rąk)

Gość polalalla
stalo mi sie to jak w szkole po jednej lekcji siedzialam dosc zgarbiona. potem tez zdeczka bolal mnie krzyz

Gość upikkk
pliss piszcie!

Gość natkaaaaa
moze to byc od leku, abo masz anemie i powinnas zrobic sobie badania

Gość upikkk
thx z aodp. kurcze ale jak sie ma anemie to jest tez bladosc itd....a to sa moje 2 objawy tylko(wypadanie wlosow i te zawroty lekkie)

Gość natkaaaaa
ale nieregularne miesiaczki tez moga byc przyczyna anemii, wiem bo sama mialam anemie, zrob badania wtedy bedziesz wiedziala napewno:)

Gość polallala
aha...no tak od ajkiegos czasu tak mam i są one ciemnobrązowe....choc jak roblam badania 3mies. temu wszystko bylo ok....choc zelazo zdeczka male ale w normie

Gość upikkk
piszcie!!!!!!!

Gość nadzieja 34
ja mam zawroty od kilku lat.Może to byc na tle nerwowym.Proponuje na początek badanie usg tętnic szyjnych.Ewntualnie jest taki ziołowy lek GINKGO BILOBA który może ci pomóc jeśli to nie jest nic poważnego.Neurolog też jest wskazany.

Gość nadzieja 34
ja mam zawroty od kilku lat.Może to byc na tle nerwowym.Proponuje na początek badanie usg tętnic szyjnych.Ewntualnie jest taki ziołowy lek GINKGO BILOBA który może ci pomóc jeśli to nie jest nic poważnego.Neurolog też jest wskazany.

Gość poprosze kalosze
kurcze ja mampodobnie przy czym bardzo silne w nocy jak przewracam sie z boku na bok wiruje mi w glowie budze sie po czym wiruje caly pokoj i tak po kazdej zmianie pozycji