Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mark_20

placze...a za czym...? za prawdziwa miloscia

Polecane posty

Gość Mark_20
1986 to twoj blog...?

Ktoś jeszcze przeczytał? Przeczytajcie!!! Warto, naprawdę. Ja-twardo stąpająca po ziemi kobieta....rozpłakałam się. I tyle.

nie to nie mój blog ehh ale ryczałam po nim i ciągle mam to w głowie.....nie chce odejsc....zemmnie Styl pisania wypowiedzi.... nie da się opisac bo ...tzreba przeczytać! Ja żałuje ze przeczytałam.... Nie lubie takihc Historii nienawidze... i czemu tak musi być czemu ??? dają skarb ci a późńiej ci go odbierają!!

ale wiem ze tego 1 listoada kazdego roku a może teraz każdego dnia pomodle sie za Dag ...i nie tylko za nią....

strone dałam do ulubionych zawsze będe to pamietać! przeczytałam cały blog miesiac po miesiącu..... Ale wiem jedno On jej nigdy nie przestanie kochać nigdy! Mimo ze mozę ma tam inną osobe blisko siebie .......ale DAGE zawsze będzie kochał i nikogo tak nei pokocha jak JEJ!! [*}

Gość qazxsw
mam męza od roku,pomysleć można ze to piekny czas,młodzi piekni ale wiesz nawet ,mam wszystko ale czuje ze prawdziwa i goraca milosc miedzy nami dawno sie wypalila,juz nie jet taki jak kiedys,a mnie tamtego brakuje,brakuje mi czulosci przytulania,teraz to potrafimy sie tylko klocic o bzdety,pojawia sie coraz wiecej tajemnic miedzy nami.Idziemy spac razem do jednego lozka i czekam az zasnie,wtedy wiem ze moge sobie poplakac Tak ,powinnam byc szczesliwa-ale nie jestem Tak wiec Mark ,nie tylko Ty placzesz za miloscia pozdraewiam

a i jeszcze jedno czytajac ten blog czytajcie go od poczatku bo ta str. co się otwiera to jest koniec jak i zarówno początek... jak sam autor to nazwał....ale zaczyna się od stycznia 2004 r Jej wiecie co ... qrcze za tych wszytkich ludzi co tak pomarli to bym wolała ja stąd isc... bo w sumie nie mam bliskiej osoby(mąż,chłopak itp) Życie kruche jest i krótkie.... ale to jest BLOG NR 1! i napenwo nie zapomne tego.... choć to ..obce zdarzenie, oosby... P.s co sądzicie o tym blogu...??

do ---->kobita....przeczytałaś cały blog?? od stycznia 2004 do luty 2005??

Do-----> Mark_20 Życzę Ci... spokojnego snu i radosnego przebudzenia; abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile; tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok; abyś zawsze był komuś potrzebny; radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia; abyś znalazł szczęście, którego szukasz I abyś nigdy tego szczescia nie stracił czym kolwiek by było...aby zawsze przy tobie było..!!

ej ludki gdzie jestescie czyzbyscie się zaczytali w blog .... no zaglądnijcie czasami;)

Gość Mark_20
witam was :) przepraszam ale ostatnio wogole nie mialem czasu by tu zagladnac :( dziekuje Ci 1986 za te slowa :* :* :* ja rowniez Ci zycze by Twoje marzenia, sny to czego pragniesz spotkało Cie na drodze twego zycia i by uczynilo Cie najszczesliwsza osobe :) wogole wszystkim tego zycze :] bloga przeczytam ale kiedy bede mial chwilke spokoju.... gazxsw...moze warto o tym porozmawiac z mezem...? sprobowac odswiezyc to co kiedys bylo...? szczera rozmowa duzooo daje. pozdrawiam :*

No w koncu sie pojawiła jakas dzuszyczka:D ale i tak cos mało ludków ...czyzby ludzie wyginęli.....? A u mnie wsztsko po staremu.... Codzienne nudy zwyczaje dni godziny minuty i rok.... no dobra koncze na dzisiaj :) pozdrowionka:* Mark_20 ---> Trzym się A reszta----> chyba zapdała (eh wiem praca itp:P ) a ja dzisiaj mam wolne od studiów:p

Cześć 1986-przeczytałam cały ten blog i zrobił na mnie oooogrrrromne wrażenie - po prostu w jednym momencie wszystkie moje sprawy do tej pory tak ważne....odpłynęły, stały się nieistotne. Blog jest super, dałam sobie go na pulpit i kiedy będę miała wielkiego doła to sobie poczytam i znowu pomyślę .... te moje problemy , co to jest w porównaniu do straty kogoś kochanego. Pozdrawiam.

kobita......no mi tez dało duzo do myslenie wiecznie narzekałam zły wygląd głupi mózg:p i takie tam ..... a w porównaniu do tego to stwierdziłam ze chyba mnie porypało... i skonczyłam nazrekac! ale na jak długo:/? hmm nie wiem.... ale gdy przyjdzie...moment w którym...znowu mi cos będzie nie pasowało poprostu pomyśle ,przypone sobie.... o tym zdarzeniu(blog)

Nie rozsypiesz się. Nie rozpadniesz na kawałki. Może człowiek jest labiryntem, ale nie układanką z klocków. Może jest najsłabszą trzciną, ale wszystko potrafi przetrwać. I podnosi się po każdym upadku. Bo człowiek nie jest przypadkiem, pomyłką, ale darem. I zawsze jest miejsce specjalnie dla niego. Ty jesteś darem i skarbem. Bez Ciebie ten świat byłby inny. Agnieszka Bieńkowska e miałam wiecej nei pisac:p ale jak juz jestem na kafee to....co mi tam...❤️

no tak jak zwykle wszytskich odstraszam ...nawet na forum gdzie sie pojawię to wszyscy uciekają:( \"....Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać.\"❤️

Gość nie wszyscy...
:(

Gość nie wszyscy...
choc w zasadzie nie ma nic na tym swiecie dla czego chcialoby mi sie zyc........

przeczytałam tego bloga i też jestem pod wrażeniem... piękna miłość a zarazem jaka nieszczęśliwa:( dalczego zycie jest tak okrutne

wow! ludzie się pojawili...:):) :D pozdrawiam.....

do ---->nie wszyscy... głowa do góry........:D zawsze mogło być gorzej!!! Ja już nie rozpaczam za kimmś.......oo juz nie...teraz się skończyło!