Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka_katy

Moj facet idzie do wojska!!

Polecane posty

Gość Ewka_katy

Jestem strasznie zdolowana tyle sie slyszy o tej calej fali w wojsku :( kobietki opiszcie mi i pocieszcie mnie jak to wasi faceci byli w wojsku i ze mieli sie dobrze

Ewa ..Ja cie pociesze..:) Fala w wojsku to juz historia ..! Teraz faceci maja luzik ..telefon komorkowy ..( po przysiedze)..troche szkolenia ..troche innych zajec i 9 miesiecy zleci jak z bicza ..!!! Nie przejmuj sie ..to juz nie to samo wojsko co kiedys ..! pozdrawiam

Gość fala w wojsku to teraz bardzo
rzadkei zjawisko.Teraz w wojsku nie jest ciężko.Mój facet jak był w wojsku to prawie na kazdy weekend przyjeżdzał do domu;)Czasmi nawet przyejżdżał do domu w ciągu tygodnia bo był w jednostce oddalonej tylko o 50 km od miejsca zmieskzania;)Potem na 3 ostatnie miesiace służby przenieśli go do Wawy(mieszkamy w Opolu)ale nawet bedąc w Wawie przyjeżdzał do domku co tydzień.W ciagu jego pobytu w wojsku nawet nie miałm wrazenie że oj jest w wojsku bo widywaliśmy sie często a jak nie moglięmy sie widywac(bo on np miał np służbę)to dzwonilismy do siebie;)Nie martw sie,wojsko to nic strasznego.Mojemu facetowi podobało się w wojsku,poznał wileu fajnych kumpli;)Nie ma sie czego bać:-) Pozdrawiam🖐️

Gość mogl cos wymyslic
idsc na jakis kurs, jesli nie na studia zaoczne. nawet jak malo kasy sie ma, to sie idzie na kurs co 200 zl rocznie, albo nawet mneij kosztuje, taki bardziej fikcyjny. szkoda ze tego nie wymyslil :d

Akurat moj chlopak tez jest w wojsku i powiem wam ze fala to wcale nie historia u niego byla taka fala, ze wjechala zandarmeria i zwinela paru kolesi i nawet jeden z nich za znecanie sie dostal wyrok i jest teraz w wiezieniu, autorko zapraszam na topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2641649 jest nas na nim 3 dziewczyny ktore maja facetow w wojsku i gadamy sobie o wojsku o naszych smutkach i ardosciach, zapraszam :D