Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lujkhoihe

boje sie o nasz zwiazek

Polecane posty

Gość lujkhoihe

czy nachodza was , mimo ze wszytsko sie uklada pomyslnie, taki zle mysli - ze on odejdzie, ze cos sie dzieje.. ja mam obsesję.. kiedys bylam jaknajbardziej spokojna nawet jak moj chlopak nie dawal znac pol dnia ( np nie puszczal syg - ze o mnie pamieta) a teraz wystarczy ze rano na "dzien dobry" nie pusci mi syg a ja juz rozpaczam

kolejna z syndromem \"puszczania sygnałów\". boże, te komórki ludzi wykończą. smycz jak nic!

Gość suzziee
moze kiedys zostalas porzucona i boisz sie ze przytrafi Ci sie to jeszcze raz,ale mimo to musisz wyluzowac bo naprawde go stracisz ,

Gość lujkhoihe
taki niepokuj mnie ogarnia, nie moge przestac sie bac - on mowi ze mnie kocha, ale mi to nie wystarcza, jestesmy ze soba ponad rok - i to moze dlatego? tzn on sie przyzwyczail i mniej juz okazuje mi zainteresowanie, mozemy przejs kolo siebie i nie przytulic sie - kiedys szukal tylko okzaji zeby dotknac mnie, przynajmniej za reke trzymac, a teraz np lazimy po zentrum handl i mozemy trak lazic z godzine, i nic, kiedys bylo tak, ze nawte nie chcial zebym odhcodzila popatrzec na inna polke - tylko stalismy przytluleni i razem wszedzie szlismy.. widze ze cos sie psuje!!!!!! a ten niepokuj to okropne uczucie :((((( jesli tak ma wygladac dluzszy zwiazek to ja dziekuje, lepiej mi bylo smaej- niczym sie nie przejmowalam wtedy, a narazie to moj najdluzszy starz w zwiazku wie cnie wiem czy tak poprstu jest ze oni przestaja sie w pewnym momencie starac - tak nagle.. to on chcial zebysmy byli razem - staral sie o mnie ponad rok, pozniej ja sie zakochalam w nim i bylo tak cudownie.. a teraz ???? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość lujkhoihe
no wlansie - boje si eze go strace przez to ze mecze go moze - choc staram sie nie mowic mu za duzo o tym.. ale jedyny sposob zeby "wyluzowac" to zdystansowac sie do naszego zwiazku.. a czy takie cos do czegos prowadzi? :( jestesmy zareczeni- powinnam sie cieszyc - chce byc ze mna na zawsze, ale jak tak ma wygadac " na zawsze" to ja dziekuje :(((((

Gość lujkhoihe
tak zostalam porzucona i leczylam sie poltora roku - tez tak mialam pod koniec zwaizku - taki niepokuj.. pozniej pojawil sie on - nie chiaalm tego przechodzic jeszcze raz - ale staral sie tak dlugo - uwiezylam ze moge byc wreszcie szczesliwa , zakochalam sie, minelo tyle czasu i znow powtorka.. znow to cholerne odczucie :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Porozmawiaj z nim o tym. Tylko przygotuj sobie dokladnie to co chcesz mu powiedziec - czyli to wszystko co tutaj napisalas. Jak nadejcie odpowiednia chwila, gdzie nigdzie nie bedziecie musieli sie spieszyc, usiadzcie i pogadajcie. I napisz co powiedzial. Powodzenia :)

Gość uuuuuuuuuu
Po pierwsze daj spokój z tyi sygnałami. Ja też tak kiedyś miałam, brak sygnału, to ja już szału dostawałam. Byłam z facete 5 lat, rostaliśmy się 3 miesiące temu, bo moje uczucia sie wypaliły. Nie trzymaliśy się za ręcę, rzadko prztulaliśmy, pod koniec naszej znajomości, to już tylko buziak na przywitanie i to wszystko. Miałam dosyć tej monotoni, tego przyzwyczajenia, odeszłam. Jestem szczęśliwa...

lujkhoihe, nie przejmuj się , że emocje trochę opadly, je jestem w podobnej sytuacji - staż związku 10 miesięcy, zaręczyny itd. Ostatnio również odczułam jakby ostudzenie gorących uczuć i starań, ale nie wydaje mi się, aby to oznaczało , że mnie nie kocha. Dlaczego obawiasz się, że odejdzie? Daje Ci ku temu jakieś powody? Ogląda się za innymi? Czy Twoje obawy wynikają tylko z poprzedniego nieudanego związku?

to jak najbardziej normalne ze po roku zwiazku jest inaczej niz w pierwszym miesiacu. Ja tez juz ze swoim kochanie jestem ponad rok i awet bardzij mi sie to podoba ;)pamietaj ze im barzdiej bedziesz mu gderala o tych sygnalach i swoich obawach tym bardziej bedzie mial tego dosyc... poczuje sie jak na smyczy i moze Cie zostawic. Sprobuj zorganizowac sobie jakos swoje zycie , nie opieraj go tylko na nim bo jest mu na pewno z tym ciezko. Jesli go kochasz wyluzuj troche a na pewno wszytko pojdzie dobrze:) polecam Ci ksiazke \" kobiety sa z wenus....\" tam wlasnie jest o tym ze uczucia kobiety sa jak studnia chcemy wiecej i wiecej , a mezczyni lubia czasem skryc sie w swojej \"jaskini:)\" moze Twoj chlopak ma po prostu gorsze dni. Pamietaj nie stawiaj wszystkiego na ostrzu noza , lepiej czasem pzeczekac bo nawet rozmowa z nim jmoze tylko zaognic sprawe. POWODZENIA!!!! i pamietaj ze kluczen do udanego zwiazku jest cierpliwosc:)

Gość ja tak uwazam
ja tak milam wczoraj bo nie puszczalm mi strza;lek przez 2 h i przez to sie poklocilismy.....

Ja tez sie boje, że mu się raz dwa znudzisz. Nie ma nic gorszego jak kobieta bluszcz :-D

Gość gość
32 lata 2 zwiazki zastanow sie czy warto sie wiazac bo dla mnie jest to bardzo podejrzane

Gość gość
To Cię zostawi.Bo wszystko o czym myślimy ma moc,swoją energie.Im większe jest uczucie strachu tym szybciej ci się to zdarzy bo sama to przyciagasz

Gość gość
O związek trzeba zawsze dbać. Bez względu na to, czy wszystko się układa super czy też coś zaczyna być mniej idealnie, niż sobie tego życzymy...zawsze warto dbać o siebie wzajemnie. Tutaj są świetne rady http://piekno24.pl/udany-zwiazek-porady-poznaj-7-sekretow/ które jak najbardziej pomogą, a na pewno nie zaszkodzą żadnemu związkowi. Nic, tylko korzystać ;)