Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jennyfer

Nadzerka??Kiedy zamrazanie????Wypalanie???

Polecane posty

Gość Jennyfer

Mam pytanie. Mam miec zamrazana nadzerke( o ile dobrze pamiatam zamrazana,bo jest wiele sposobow),czy koagulacja....W kazdy razie,kiedy mam sie zglosic do ginekologa na ten zabieg???Kilka dni przed miesiaczka???czy zraz po????

Gość ringee
Hmm...a rodzilas juz czy nie?? Bo ja bedac u swojej pani ginekolog na badaniu dowiedzialam sie,ze kobiety,ktore jeszcze nie rodzily nie powinny sie poddawac jakimkolwiek zabiegom usuwania nadzerki...

O tym czy i jaką metodą pozbyć się nadżerki w Twoim przypadku, powinien poinformować Cię lekarz. A na sam zabieg należy przyjść jak najszybciej PO miesiączce.

Gość Jennyfer
Nie rozdilam. Ale ginekolog mi pow.ze mam dosc rozlegla nadzerke i lepiej ja zamrozic,bo moga powstac komorki rakowe.Posluchalam jego.Bo poprzedni mowil,ze ona jest za mala na jakikolwiek zabieg.A ja raka nie mam zamirau miec!

Gość Agnesis22
ja tez mam miec wymrazana,chce jednak isc jeszcze do innego ginekologa zeby sie upewnic bo jaj jeszcze nie rodziłam...i nie chce miec potem problemów!

Gość anisza
A ja nadzerkę miałam dwa razy.Pierwszy raz w wieku 19 lat z wynikiem 2 i miałam wypalana drugi raz trzy lata po urodzeniu dziecka tez wynik 2 wtedy dostałam genalgin który mi nie pomógł następnie taki płyn (NESTATYNE) którym nasączałam tampony, niestety tez nic nie pomogło i pani doktor zdecydowała ze trzeba ją wypalic. Było to rok temu.Nawet nie zaproponowała mi nowszej metody leczenia nadzerki dopiero tutaj od was dowiedziałam sie takowa istnieje. Dzis byłam u ginekologa i niestety diagnoza: nadzerka i bardzo duzy stan zapalny! pobrała mi cytologie i przepisała METRONIDAZOL i NESTATYNE (w globulkach) spytałam co jest powodem tych częstych nadzerek odp: nadzerki to bardzo czesta dolegliwosc wsród kobiet i wpływają na nie zachowania seksualne oraz higiena hehhh brudasem to ja napewno nie jestem! no coż przyjdzie mi zmienic lekarza chyba .Co tym sądzicie???

Gość kalinkaaa
To gin nie powiedział ci kiedy masz przyjść?