Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANETT

ZODIAKALNE PANNY ODEZWIJCIE SIE!

Polecane posty

Gość JANETT

Czy jestescie tak zakrecone jak ja? Nie moge patrzec na paproch na dywanie,kurz na szafkach i wszystko musi byc na swoim miejscu! Do tego prawie nigdy sie nie myle,krytykuje innych i zawsze robie wszystko najlepiej! Moj maz musi to znosic od 10 lat a ja odkad sie urodzilam! Czy wszystkie PANNY sa podobne? RATUNKU...

Gość panna wrzesniowa
hmm, chyba niestety wiekszosc z nas taka jest ;)

Gość JANETT
A ja myslalam ze to tylko ja tak mam. I tez jestem z wrzesnia co oznacza ze ten typ tak ma co z kolei oznacza ze jestem ``normalna``:)) Czy jest jakas PANIENKA?

jest panienka , jest :) wrześniowa :D ja wrecz przeciwnie... na biurku mam zawsze tzw \"artystyczny nieład\" :D chociaz zbyt duży bałagan mnie denerwuje , wtedy miewam napady sprzątania i sprzatam wszystko po ko9lei. Zazwyczaj kończy sie to tym że później nie moge nic znaleśc... taka troche roztargniona jestem. Bywam też leniwa i wszystko odkładam na ostatnią chwil, stres i mała ilośc czasu natomiast mnie mobilizują do działania i zawsze ze wszystkim sie wyrabiam na czas :).

Gość bozbit
No to jaja myslalam ze tylko ja mam nasrane w czubie ha ha!!! Tez jestem panna wrzesniowa, nie zniosę nieladu męcze sie dopoki nie posprzątam, nawet jak jestem w gościach to nie mogę wysiedzieć, to przerypane bo w pracy ktoś sobie olewa a taka panna chodzi i sprząta. TAk jak ja no no... Lubie brązy, jesień, moim azymutem jest ziemia, jestem skrupulatna i oszczędna. Nawet jak duzo zarabiam to nie wydaję. Odkladam aby oszczędzić albo mieć coś lepszego. Np auto.... Wlasnie idę na ebey(a) szukać nowej tigry..... panny trzymajcie się kupy...

Gość panienkaa
a ja jestem starszna bałaganiara... i ciagle sie myle, moze pomyliły mi sie znaki zodaiaku

Gość ja też Panna
Justynka, ja mam tak samo!!!! Dokładnoie jak Ty, ale ja jestem wcześniakiem, miałam bytć wagą.....

Gość Panna Katarzyna
A ja rowniez z wrzesnia jestem i bardzo nie lubie balaganu , zawsze wszystko wiem najlepiej , wsciekam sie ze inni nic nie robia ( wszystko robie za nich ;)) ) ale nie jestem oszczędna i kasa w ogole sie mnie nie trzyma. Lubie drogie i dobre kosmetyki ubrania i buty... ale moj facet mowi ze jestes wrazliwa bardzo nawet za bardzo , potrafie sie poryczec na ulicy bo widze babcie jadaca na rowerze z zakupami. Panny maja nawalone w glowie wszystkiego po trochu za duzo ..hihihi

Gość JANETT
Tak tak ... Tak to z nam właśnie jest,sprzątamy za innych,pracujemy za współpracowników,zwykle robimy więcej niż powinnyśmy,chomikujemy pieniążki i mamy wielkie serduszka! Ja też nie mogę patrzyć na te biedne staruszki co sprzedają kwiatki albo własnoręcznie wydziergane skarpetki!

Gość Vivien_
a ja jestem sierpniowa panna i mam tak samo jak wy :) porzadki, oszczedzanie, cierpliwosc no i dobre serce ;)

Gość panna Asia
ja też jestem straszna balaganiara.... aż głowa boli

Gość JANETT
Czyli PANIENKI są skrajne albo bałaganiary albo sprzątaczki.Bałaganiary mają jednak fajniej bo sprzątaczki to strasznie się męczą przez całe życie! Wiem coś o tym. Psychologowie nazywją to zespołem natręctw znaczy takie stany które dla nas są normalne, czyli sprzatanie po wszystkich i wszędzie itd. wiecie o co chodzi panienki sprzątaczki. Zazdrościmy Wam - bałaganiarom bezstresowego życia!

Gość JANETT
Wiem juz ze jesteście i jakie jestescie a jakie jest Wasze zycie uczuciowe? Czy tez takie dziwne,zagmatwane,pokręcone? Moje jest bardzo zakrecone, czasem mysle ze juz bardziej nie moze byc! Powod jest tak prosty jak skomplikowany, kocham 2 facetow........ jednego od 17 a drugiego od 12 lat.

Gość też panna
a ja nie!!!!!! ja jestem bałaganiarą i to straszną !!! za to jestem wrażliwa ,uczuciowa ,romantyczna................

Gość bardziej upierdliwej jak panna
nie znajdzie nikt w znakach zodiaku. plotkary, nie stałe w uczuciach, rozrzutne, niecierpliwe, wrzaskliwe, siejące zamieszanie, brzydkie jak noc bez księżyca. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość też panna
uważaj na slowa,debilu!!!!!!

Gość a więc jednak miałem rację
:P

Gość też panna
reagowanie na takie teksty to nie kwestia znaku , to wkurza każdego:raka i skorpiona też !!!!!!

Gość Ryba znad Odry
MIŁE PANNY ! Dobrze, że założylyście też własny Klub. Tylko dlaczego tak same na siebie psioczycie ? Nie podobają się Wam Wasze charaktery ? Nie jest tak żle. To fakt, że jesteście trochę uperdliwie pedantyczne, ale wolę juz to, niz bałaganiarstwo lub brud. Jesteście w pracy bardzo pragmatyczne, ale pracowite i koleżeńskie i wesołe. Macie sporo realizmu życiowego i cierpliwości i nie macie dylematów w jakim kierunku płynąć - czyli to co cechuje ludzi spod znaku RYB. Jako Ryba nie bardzo umiem się z Wami dogadywać, bo akurat te znaki Panna i Ryba są sobie przciwstawne. Ale zawsze mówię - decyduje charakter człowieka, a nie to spod jakiego jest znaku. Pozdrawiam wszystkie Panny