Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia88

swędzi mnie macica!!!

Polecane posty

Gość BoOyA
skąd jesteś Katie? być może problem jest poważny jeżeli boisz się konsultacji z lekarzem zgłoś się do mnie chętnie Ci pomogę. Rozumiem Twój problem

Gość Dr.Habit
Spróbuj takim oto następującym sposobem Rozluźnij nogi, chwyć za stopę prawą lewą ręką a stopą prawą za kark. Po chwili szybko sobie pierdnij i wpuść pachnaće gazy wporst w Twoje poruszone nozdrza. Dzięki temu powinno Ci się udać :)

Gość BoOyA
Przemywanie rumiankiem może też podrażnić, bo jeżeli pojawiła się tam jakaś rana to może dojść do zakażenia..

Gość KaShA
Rónwież chciałbym wyrazić wyrazy współczucia oraz chęć pomocy :) proszę, opsiz dokłądnie swoje objawy. Psotarmy Ci się pomóc

Gość KaShA
Dobrze, to już wiemy,ale to am się nijak do rozwiązana Twego problemu. Opisz tam dokłądnie swoje objawy, bóle

Gość Kasia88.
nie wiem już co mam robić cholera... czy myślicie że metoda psa może być dobra? usiądę na ziemi, uniosę nogi i będę przeciągać piczką po ziemi to może wytrę to coś? co myślicie?

Gość może jesteś w ciązy
i dzieco Cie drapie? radze domestos wlac

Gość macica hahaha
to sie kurwa podrap:))

o dziekuje, laski!!! a wiec tak jak pisałam swędzi mnie macica, czasem jak ja za długo drapie to wręcz piecze!!! do tego widze, ze jest bardzo zaczerwieniona, a kiedyś była różowa, wiec nie jest z nią wszystko okej :(

Gość Kasia88_
Metoda ciągu nie skutkuje...ciężko jest mi wepchnąć rurę odkurzacza między mocno rozchylone nogi, oraz towarzyszący przy tym ból nie może okiełznac mojego i tak pięknego błysku w oku :/

Gość KaShA
Rozchyl wargi sromowe, lecz delikatnie...i popatrz czy wycieka z nichbiały pły o konsystencji kremu do powiek Avon 7.20 zł/100ml,

jeszcze teraz doszły obawy ze ejstem w ciąży, bo jakas laseczka napisała mi ze to mogą być objawy ciąży..jeny...ja mam niecale 17 lat!!ja nie moge być teraz matką :(:(:(:(:(

Gość KaShA
Ile masz lat dziecko? Odbywaaś stousenk płciowy, czy też może oralny lub analny?

Gość BoOyA
Ale czy uprawiałaś ostatnio stosunek z mężczyzną bez prezerwatywy bądź czy prezerwatywa pękła? I czy Twój partner wykonał wytrysk wewnątrz Twojej pochwy?

debilny podszywaczu, jakbys nie zauważył to juz zastrzegłam sobie pseudo, wiec nie potrzebnie sie tu produkujesz bo i tak nikt ci nie wierzy..jesteś załosny i pusty..żenada :O

Gość BoOyA
Jeszcze powiedz od kiedy nie jesteś dziewicą.. to ważne

no tak jak mówiłam całowałam sie z chłoapkiem i on miał potem mokre spodnie..domyslam sie co to było :O i obawiam sie ze moglam dotknąć tych spodni a potem swojej pochwy...:(:(

Gość KaShA
Katarzynku, wypowiedz się. Mamy ejszcze wielu pacjentów a problem Twój bardzo nas zaintrygował, postawiliśmy całą placówkę na nogi, wszyscy Ci razem pomozemy :)

Gość KaShA
Dziewica? Odbywałaś stosunek płciowy?

Gość KaShA
A czy mogę wiedzieć od keidy jeszcze jesteś dziewicą?

Gość BoOyAkAsHa
Właśnie zostałaś wkręcona przez dwóch facetów. 16 i 18 letniego, którzy bawią się niezmiernie. BoOyAkAsHa - Każda nasza!!

Gość BoOyA
więc qrwa na co czekasz? Twoja macica daje znak "zacznij się dupcyć" nie rozumiesz? Twoja cipka potrzebuje być wymęczona ...chce poczuć gorącoego członka wchodzącego w Twoją pochwe moja rada... zacznij sie szybko dupcyć ale nie z tym chłopakiem z którym sie całowałaś bo to straszna cipka i jeszcze sie spuści zanim w Ciebie wejdzie! powodzenia.. PS.: jak jednak wybierzesz tego chłopaka to polecam stronę www.wpadka.pl

dziekuje!!dzisiaj powiem mu zeby mi włożył czlonka w cipke!! ludzie mówią ze to przyjemne!!!

Gość BoOyAkAsHa
Pozdrawiamy! Fazowicze z Krk po raz kolejny wkręcili osobę zupełnie nie świadomą... jak mam być szczery to radziłbym szybką wizytę u ginekologa! prawdopodobieństwa ciązy raczej nie ma, ale on coś poradzi na Twoje dolegliwości BoOyAkAsHa - Każda Nasza

Gość KaShA
nie fiuta!!! Głowę i nogę zarazem HAHAHAHA

hehe to chyba ja wkręciłam bande debili :O:O bardzo dobrze wiem co to jest macica, a ten temat to była zwykła prowokacja!!! widze ze jest wielu naiwnych kretynów ktorzy dają sie nabrać!! żegnam!! :P:P:P