Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucille

ODZIEŻ DLA CIĘŻARNYCH- SKADNAL!!!!!!!!

Polecane posty

Pierwsze słyszę,że nie mozna w Polsce znalezc duzych ubran ciazowych.. JA nosiłam w ciazy naprawde duuuzy rozmiar(46),bo puchłam a przytyłam 20kg.I nie miałam problemu.Zaszłam do pierwszego lepszego sklepu z odzieżą ciążową i zawsze coś na siebie znalazłam.Ale fakt ciuchy są o wiele droższe.Mieszkam w Belgii,ale przez miesiąc lipiec w ciązy mocno puchłam i nie miałam co na siebie włożyć,więc musowo musiałam coś kupić a bylismy na wakacjach z mężem,za bluzkę dałam 70zl a za spodnie 121..A tymczasem w Brukseli mozna kupic naprawdę ładne spodnie 20 euro.

Gość thanks
Dobrze ze mieszkam w stanach tutaj ciuszkow ciazowych od wyboru do koloru, jestem szczupla babka ale widze ile w sklepach jest wiekszych kobitek kupujacych bez problemu, ale ceny w Polsce mnie powalaja to naprawde skandal zeby ubrania ciazowe tyle kosztowaly!!! Ciuszki ciazowe kupuje w trift store to takie amerykanskie lumpeksy albo Army Salvation gdzie ludziska oddaja niepotzrebne juz im ciuszki i dochod idzie na biednych albo glodne dzieci..... tutaj za $1, $2 to obkupie sie od stop do glowy a ciuszkow ciazowych to maja cale wieszaki: nowych i uzywanych a ze mieszkam blisko bogatej dzielnicy to i w takich sklepach sa fajne, niektore naprawde z wysokiej polki ciuszki za grosze, po co mam wydawac na spodnie $30 jak kupie za $2 :D.

Gość GDZIE JEST PILOTTT;
Ostatnio byłam w sklepie C&A dużo fajnych ciuchów w rozmiarze od 40 po chyba 52 , ceny też przyzwoite :)

Gość ja 2 lata temu kupowalam
troche ciazowych ciuchow w POlsce chociaz mieszkam w UK i moge za grosze kupic na ebay to kupilam sweter bo byl bardzo ladnyi przydal sie rowniez poc ciazy, elegancka bluzke i spodnice - wszystko w rozmiarze 44 i nie mialam problemu,ale ceny mniej wiecej 130 zl kazda rzecz,wydalam prawie 400 zl. Wiem ze jest rowniez sklep internetowy piekna mama bodajze i tam jest dosc duza rozmiarowka

Gość Bigg Mama
Mieszkam w okolicach Suchej Beskidzkiej, jeździłam nawet do Krakowa w poszukiwaniu odzieży ciążowej dużych rozmiarów i nic na siebie nie znalazłam niestety. Normalnie jestem duża rozmiar XXXL a w ciąży przytyłam ponad 20 KG, miałam już serdecznie dość chodzenia w dresach. Więc załamana zamówiłam przez internet spodnie ciążowe w rozmiarach 48 i nawet 50 i bardzo się zdziwiłam bo to chyba jakaś azjatycka rozmiarówka była, rozmiar 48 był za mały na znajomą która nosi spodnie 44 kupione w niemczech. Postanowiłam wybrać się z mężem do Katowic w poszuiwaniu odzieży ciążowej z Katowic udaliśmy się do Sosnowca, następnie do Tychów i nic na siebie nie znalazłam. Załamałam się kompletnie, rozpłakałam się w drodze powrotnej w aucie, mąż mnie podtrzymywał na duchu że coś na pewno znajdzie. Zatrzymaliśmy się na jakimś mcdonalds, mąż włączył laptopa i zanotował sobie jakieś adresy sklepów z odzieżą ciążową w bielsku białej. Dwa sklepy odwiedziliśmy i znowu nic z tego, ja już nie chciałam tego dnia dalej szukać bo nie wierzyłam już że coś znajdę w Polsce postanowiłam szukać przez internet na zachodzie. Mąż sam poszedł do trzeciego sklepu w Bielsku bo ja już nie miałam siły, wraca do samochodu i mówi że Pani w sklepie powiedziała że na pewno coś się na mnie znajdzie, troszkę w to nie dowierzałam po poprzednich doświadczeniach, ale mąż mówił to z takim entuzjazmem więc poszłam z nim. I był to strzał w dziesiątkę w końcu kupiłam na siebie dwie pary spodni ciążowych, a najlepsze było to że pierwsze jeansy ciążowe które mierzyłam były na mnie za duże. Oprócz spodni kupiłam sobie bluzeczkę ciążową z długim rękawkiem i płaszcz ciążowy. Dowiedziałam się że odzież ciążową sprowadzają z Anglii i dlatego mają również duże rozmiary. Sklep ten nazywa się Babski Świat mieści się przy ulicy Cieszyńskiej 145 w Bielsku Białej, przy takim dużym rondzie, w budynku na którym wisi taki duży telebim. Polecam ten sklep dużym dziewczynom w ciąży.

Gość Bigg Mama
Zapomniałam jeszcze dodać że ceny w tym sklepie z odzieżą ciążową Babski Świat mają na prawdę niskie. Za płaszcz ciążowy + dwie pary spodni ciążowych + bluzkę ciążową zapłaciłam niecałe 300 zł, w innych sklepach ciążowych widziałam że za same płaszcze ciążowe chcieli 300 czy nawet ponad 400 złotych.

Gość Okrąglaczek
a patrzyłyście na torelle.pl ???? Ja tam kupiłam spodnie XXXL i wkońcu moja pupka się zmeiściła

Odzież bez względu na to czy damska czy ciążowa ale wyprodukowana w Polsce nie będzie darmowa bo po pierwsze nikt tu za miskę ryżu pracować nie chce nie wspominając o ogromnych kosztach administracyjnych jakie firmy muszą płacić za to że istnieją.Odzież z każdej praktycznie sieciówki jest produkowana na warunkach na jakich żaden Polak nie chciałby pracować i według jednej koncepcji nie ważne z czego ma być tanie czyli kosztować kilka dolarów.Przyjemnie kupuje się w galeriach ale za tę przyjemnść trzeba słono zapłacić w cenie towaru są ogromne koszty czynszu itp.Czynsz zależny jest od powierzchni najmu wielkie lokale dużych sieciówek są kilka razy tańsze niż te małe na które może sobie pozwolić mniejsza firma. Reasumując kupujesz chłam wart kilka dolarów nie wiadomo czy nie szkodliwy dla zdrowia za pieniądze porównywalne do tych za który kupisz Polski towar tylko że nie w centrum handlowym.Czemu nie stać cię na zakup droższej polskiej odzieży?Bo mało zarabiasz a dlaczego tak jest?Sieciówki nie płacą w Polsce podatków i nikomu w Polsce nie dają zarobić .Jeżeli ty tam zostawiasz swoje zarobione pieniądze to nie dajesz zarobić swoim rodakom a skoro oni nie zarobią to firma w której pracujesz też nie ma dla kogo produkować i dobrobyt jak widać jest coraz większy ludzie zaczynają zarabiać coraz mniej a później tracą pracę. ALe ludzie jak barany sami idą na rzeź podniecając się tym co w sieciówkach a to dziadostwo robione poza jakąkolwiek kontrolą wykorzystując dzieci i każąc ludziom pracować prawie za darmo a firmy okradają i ich i was i doprowadzają do biedy sami zarabiając krocie.Ludzie obudźcie się kupujcie tylko polskie i wyprodukowane w Polsce jeżeli kosztuje podobne pieniądze co chłam z centrum handlowego bo inaczej już niebawem zdechniecie z głodu.

Gość droga autorko jakim cudem
musisz kupowac takie wielkie ciazowe ciuchy?? Ja przed dwie ciaze nosilam swoj rozmiar sporzed ciazy ( 38-40) tylko w wersji ciazowej! przeciez w icazy rosnie glownie brazuch i biust. Troche biodra ise poszerzaja pod koniec ciazy. Zreszta firmy pordukujace ubrania ciazowe wlasnie tak zalevcaja kupowac: rozmir sprzed ciazy w wersji ciazowej.

Gość 2xmama
Ja przed pierwszą ciążą nosiłam rozmiar 42 a czasami 44, ale podczas pierwszej ciąży przytyłam 24 kg ! No i w ostatnich 2 miesiącach już się nie mieściłam w te ubrania ciążowe które sobie kupiłam wcześniej :( Przy drugiej ciąży przytyłam tylko 11 kg i wszystko zrzuciłam teraz noszę 38 i jestem szczęśliwa.

Gość PituPituklklk
Ja kupuję ciuszki w secondhandach, na allegro i w H&m mama! MAm same sukienki Za kurtkę niestety musiałam zabulić ponad 300 w happy mum, gdyż mam rozwiązanie w marcu, cała zima przede mną.Cieszę się nią od października W happy mum i w gatcie zaopatrzyłam się w rajstopy ciążowe.

Gość cikooolatka
ja tez polecam ciuchlandy,nie ejstem w ciązy choc bym chciala byc;) ale jestem puszysta i mam budowe typowo ciązową..niestety;) ze tak sie wyraze w tych sklepach czesto kupuje rzeczy nowe,z metkami,juz wiem jaki rozmiar i na 98% rzeczy to na mnie pasuja mnostwo jest tunik,sweterkow, warto nawet poszukac takiego sklepu z wyzszymi cenami,wtedy sa ciuszki segregowane i znanych firm do tego b dobre gatunkowo a sa odkazane wszyskie wiec bez obaw,w lecie mnostwo np fajnych rzeczy z lnu zakupilam i metkami i w cenie po 19zl ,,,wiec..bez komentarza powodzenia!!!kobitki 🖐️

Czesc dziewczyny Polecam wam ciucholandy Ja puszysta nie jestem ale w ciazy mialam ogromny brzuch wiec juz w trzecim miesiecu musialam miec ciazowe ubrania Na ciuchach kupowalam po 20 zl fajne spodnie

Gość artur777
@chimerka "Wybór odzieży ciążowej jest koszmarny w Bratysławie jak i w Polsce (...) dla tego ceny koszmarne to duże przegięcie w maju bylismy z mężem w Londynie gdzie dział Dorothy Perkins ...zaspokoiły moje potrzeby Zestaw 3 koszulek ciazowych z wbudowanym stanikiem w Next 20 funtow, czyli troche powyzej 80 PLN, spodnie w Dorothy Perkins 20 funtow, i takie ceny to rozumiem, do tego niezla jakosc. " Droga himerka to co wypisujesz jest zupełnie bezzsensu bo jesli wydałaś mniej za ubrania to jak doliczysz sobie czas i koszty podróży to wyjdzie i tak drożej dziwne piszesz podkreślając że w Polsce wszystko jest Drogie te" koszmarne ceny" troche dziwne bo stac cie na a wyjazdy do Londynu czy Austri jak wspominasz wnoskuje z tego że poprostu jesteś specyficznym rodzajem klijentki ,które to zawsze szukają dziury i prawie zawsze chciały miec racje jak. Idąc tokiem twojego rozumowania to należało by jeździć Po pomaracze do Afryki bo są smaczniejsze,świerze i tańsze niz w Polsce , a po tulipan

Gość nadziuszka
Witam,dziewczyny!Mam do zaoferowania dużo nowych ubrań ciążowych z likwidowanego sklepu.Ceny o połowe mniejsze sklepowych.A jak wiecie odziesz ciążowa nie są tania.Mam dużo dzinsów,sukienek,bluzek.Serdecznie zapraszam,napewno każda coś dla siebie znajdzie.Piszcie lub dzwońcie 788826670

Gość vnfkdlnvjfkd
ja chce dziecko!!!:(

Gość do BIG MAMA
Ten sklep z odzieżą ciążowa Babski Świat już nie jest na ul Cieszyńskiuj. Teraz jest w centrum miasta nie daleko Sfera 2 niestety nazwy ulicy nie pamiętam.

a ja Wam polece sprzedawce na allegro brzuchatki, albo ich strone (chyba teraz jest w budowie ale tam jest link do allegro) www.brzuchatki.pl Ciuchy tanie jak barszcz, s\wietny material i nosic mozna tez po ciazy

Gość Icy Moon
Ja przed ciaza nosilam ten sam rozmiar co teraz natomiast cycki urosly mi niewyobrazalnie. Zawsze mialam spory biust ale teraz mam 112 obwodu i nie moge kupic ani stanika ktory nie wyglada jak namiot na drutach ani zadnej bluzki nie mowiac juz o koszuli. Nie ma takich rozmiarow ! Czy to takie dziwne ze kobiecie w ciazy rosnac cycki?

Gość Icy Moon
Drogi Arturze : Nie jest kwestia na co kogo stac ale czy uwaza ze towar jest wart swojej ceny. Ciuchy w Polsce sa drogie, slabej jakosci i w kiepskiej rozmiarowce a wybor zaden. Wole poleciec do Stanow na zakupy. Moze i wyjdzie cenowo tak samo ale moge kupic co chce, dokladnie takie jakie chce i ile chce. Acha, a podroz to sama przyjemnosc, wole ciezko zarobione pieniadze wydac na bilety niz na polskie ubrania ktore kupilam bo nie mialam wyboru... Ty chyba jestes typem sprzedawcy ktory mysli ze klientki maja sie cieszyc, bo cos lezy na polkach....Nie te czasy....

Gość roskowska_kll
Nie narzekajcie kobiety bo w sumie wymbór takich ciuszków jest naprawde bardzo duzy. Wystarczy spojrzec na taką stronke zeby móc wybrac coś fajnego dla siebie http://www.beautybelly.pl/

Gość gość
Wszystkie Panie zapraszam www.bobasimama.pl

Gość gość
haha nie ma to jak reklame zrobic :)

Gość gość
a ja zapraszam do sosnowca na MODRZEJOWSKA 26 :) Niedawno otwarty sklep MaMi odzież CIĄŻOWA i dziecięca nowa i używana. Sklep niedawno otwarty i zapraszam wszystkie przyszłe jak i obecne mamy!! Można kupić dużo taniej i wyglądać atrakcyjnie! :)

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy wydalam sporo kasy na ciuchy a teraz sie wkurzylam bo faktycznie ceny z kosmosu i z jakoscia roznie i poszlam so sklepu z uzywana odzieza kupilam sobie 5par jeansow za 1 zl kazda di tego kilka sukienek na lato otp...i jestem zadowolina Bluzki to wiadomo ze mozna w sklepach dostac....nie ma co wywalac kupe kasy na te kilka miesiecy

Gość gość
Po co odkopujecie tematy z 2005 roku?!

Gość gość
nie wiem na jakiej planecie wy zyjecie?w Polsce?ja nie miałam nigdy problemów z ubraniem.zawsze miałam fajne jeansy i bluzki.trzeba tylko wiedzieć gdzie kupic

Gość gość
nie wiem gdzie wy mieszkacie- ja w Polsce, ale normalnie nosze rozmiar 44/46 i w ciąży nie miałam żadnych problemów z kupieniem ubrań. Pomijam allegro, bo tam się kupi wszystko, ale na targu czy w sklepie ciążowym (na targu duzo wiekszy wybór) nie miałam ani razu problemu z doborem spodni, modeli w cholere i ciut ciut, fajne spódnice ciążowe, kiecki.