Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeżyna

DLACZEGO JEST TYLU NIEDOJRZAŁYCH MĘŻCZYZN ?!?!?!?

Polecane posty

Gość Essi
Jeżyna, a ty jesteś dojrzała jeżyna, czy zielona? ;)

Gość do Don Juana
jeżyna to facet, bublu :D

hmm.. a skąd ktoś wie że jestem facetem ?! ;) moja sława dotarła aż tutaj ?! hehehehe

Gość pisałeś gdzieś indziej
:)

Chwilka, dlaczego niedojrzali faceci interesują... faceta? Zwykle kobiety na to narzekają

Jeżyna to faktycznie facet a w dodatku... MÓJ :) Więc drogie Panie i Panowie uważajcie na słowa, haha.

Ok, teren zaznaczony ;), będziemy uważać. No to skąd w głowie Twojego faceta takie pytania, hę? Jakaś dłuższa pogadanka na ten temat ostatnio? :>

Drogie Panie... jak się ma takiego Anioła to rozmowa na podobne tematy wydaje sie zbędna ;) Po prostu od pewnego czasu staliśmy się czynnymi użytwonikami kafterii i stąd to całe \"zamieszanie\"... a dojrzałych, sensownych facetów w dzisiejszych czasach jak na lekarswto...

Gość nie chcę być dojrzały
wolę kopulować za friko, a nie za dom, samochód i comiesięczną kasę.

Do DON JUAN 24 - Lizus nie lizus... ale za to jaki kochany :) P.S. \"Nie maczałam palców\" w założeniu tego tematu.

Ni lizus nie lizus.. co to ma być.. heh Po prostu wykorzystuję mózg w ten sposób jakie jest jego przeznaczenie.. czyli do myślenia.. a z obserwacji i analizy zachowań ludków płci męskiej na kafeterii właśnie narzuca się taki temat.. i proszę pisać na temat, a nie o tym po co ja akurat o tym napisałem :) dziekuję.. a mojej Mla-mli dziękuję za słowa wsparcia 🌻

hehehehe, niezła grzana :) Jażyna - narobiłeś sobie plusów u Twojej laski :) dzisiaj będzie darmowa laska - hehehe

Gość faciooo
niech no zgadne dlaczego hmm może dlatego że jest tu tyle bezmógich kobiet?

DON JUAN 24 - głupi jesteś pomimo zaawansowanego wieku... nie jesteśmy tu po to żeby sobie wrzucać tylko żeby orozmawiać na konkretny temat, uszanuj to... jak nie to nie jesteś tu mile widziany

Gość licho nie śpi
Tak czytam... Don Juan (swoją drogą doradzam zmianę ksywki, bo zachęcający to ty jesteś jak parówka z Biedronki) - dostałeś kosza od Jeżyny, to wypieprzaj, zamiast tu żale wylewać :D

Gość licho nie śpi
Chyba nie. :) A czemu tak sądzisz?

Mam pewne podstawy tak sądzić :) znajome tylko mnie i możliwe że Tobie jeśli jesteś TĄ osobą o której myślę :)

Gość licho nie śpi
Oj, chyba nie... Wybacz, ale skoro taka dojrzała Jeżyna z ciebie, to ja niewielu mężczyzn w tym wieku znam (sama mam 21) ;)

no to może się pomyliłem.. ale Twoja ksywa kojarzy mi się z czymś.. ale to już nieważne :) wspomnienia z wakacji .. :)

Do DON JUAN 24 - Jak mi przykro, że nie weszłam tutaj wcześniej... żeby podzielić się z Tobą moimi odczuciami. Arcyśmieszny żart... ha ha ha ha