Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASIA

Jak GO rozgryść?

Polecane posty

Gość SASIA

Zakochał sie czy ściemnia. Biega za mna już jakiś rok, pracujemy w tym samym miejscu. Spotkaliśmy sie kilka razy prywatnie. Dwa razy .... no właśnie kochaliśmy sie ? czy uprawialiśmy sex? Codziennie wysyła mi po kilka sms- na które najczęściej oczywiście odpowiadam, przesyła nawet puste bo jak mówi chce bym wiedziała ze jest myślami przy mnie. Niestety na jego nieśmiałe Kocham Cię napisane po raz pierwszy zareagowałam brzydko i go wysmiałam.Potem zaczepiał mnie kilka razy pytaniem czy i ja go kocham? Jak Go wyczuć???? Sposoby na sprawdzenie poproszę

Gość ciężko powiedzieć

Gość SASIA
spotkaliśmy się kilka razy- a dwa razy ... było coś wiecej. Mam problem z tym by go wyczuć bo On lubi dziewczyny a właściwie chyba lubił bo ostatnio się wyciszył jak mówi z mojego względu. Wydaje mi sie że naprawde sie zmienił, chyba że aktor z niego doskonały. Nie umiem uwierzyć w jego deklaracje bo znam jego przygody. Działa na mnie niesamowicie wiec nie chce jeszcze z niego rezygnować, bo może rzeczywiście coś między nami jest.....

SASIU -- takze moze Ci sie przydac to co napisalem w: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3129195 bo mozesz jeszcze uratowac sytuacje jak mu nie dasz poznac po sobie co do niego czujesz. To jest przypadek kiedy mozesz sie bzykac i nie zablokowac facetowi zakochania. Niektorym kobietom sie to udaje. To zalazy od Twojej osobowosci, ale wyglada na to ze masz wlasciwa.

Gość SASIA
house elf skąd tyle wiesz na *ICH* temat?

SASIU -- to bardzo latwo wiedziec jak sie jest facetem (tak jak ja) :) i to dostatecznie doswiadczonym zeby to wszystko juz wiedziec. A poniewaz lubie panie wiec chce im pomoc w rozwiazywaniu ich problemow wynikajacych z braku znajomosci natury faceta, ktora jest naogol zupelnie inna niz panie sobie wyobrazaja.

Gość SASIA
house elf No, no to jeszcze wyżej cenię Twoje podpowiedzi. Może jeszcze mi napiszesz o kilku skutecznych sposobach na zdobycie jego zainteresowania na dłużej niż kilka rozbieranych randek :-)

SASIU -- jezeli tych randek bylo za duzo (i trudno powiedziec ile to jest \"za duzo\" bo to zalezy od faceta i czesto tylko jedna to juz \"za duzo\") to juz masz przechlapane. Ale jezeli jeszcze masz szanse bo juz sie zakochal (o czym moze nawet jeszcze nie wiedziec) to jedyny dobry sposob jaki znam to zastopowac seks i zobaczyc so sie stanie. Jezeli Cie zostawi to znaczy ze juz szansy nie mialas, bo sie nie zakochal i wtedy ze sie zakocha szansy (prawie) nie ma. Ale jezeli sie zakochal to powinno to byc dla Ciebie raczej widoczne bo wtedy nie bedziesz sie mogla od niego odczepic nawet przez nastepne kilka lat i moze Ci nawet zeproponuje zebyscie sie pobrali jak zobaczy, ze to jedyny sposob zeby Cie nie stracic na dobre. Jezeli takich drastycznych sposobow nie chcesz stosowac bo Ci z nim jest za dobrze, to przedewszystkim mu tego nie mow, po drugie zwalniaj stopniowo tempo tych randek. Bo chodzi o to zeby zawsze dostawal mniej niz potrzebuje. I Ty nigdy nie propnuj randki (bo to ma byc, ze Tobie nie zalazy i robisz to tylko dla niego bo go lubisz). To tez go moze sklonic do tego zeby ci zproponowal trwalszy zwiazek. Jezeli bedziesz chciala sie go pozbyc to zacznij mu dawac wiecej niz potrzebuje i wysterczy ok. 2 do 6 tygodni zebys go miala z glowy zupelnie bezbolesnie i bez zadnych scen :).

Gość gość
ciekawe jak im poszło :classic_cool: