Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexx

Znane partnerki lub partnerzy...

Polecane posty

Gość Alexx

Czy zdarzyło wam się spotykać kiedyś z kimś znanym w Polsce lub na świecie. Z kimś kogo wcześniej widywałeś w tv lub czytałeś o tym kimś w gazecie. Aktorem/ką,politykiem,modelką/em,sportowcem,dziennikarzem/ką Ciekawi mnie jak wygląda taki związek i jaki jest jego zakończenie.

Gość Alexx
A ja na wakacjach miałam romans z bardzo znanym aktorem w Polsce.Ale tak jak to bywa nasza znajomość skończyła się wraz z końcem wakacji. Szkoda.

Widziałem kilku:Janek Suzin,Sławciu Siezieniewski,jednego nieboszczyka(dzisiejszgo)i jeszcze kilku ale sobie u mnie zdrowo nagrabili więc ich nie wymienię:P.A poderwać znaną panienkę to bym mógł jak bym miał kartotekę:D.

Taki fajny topic - czemu nikt nie pisze? Mnie sie trafil pewnien wokalista. Przypadkowo sie zgadalismy w Internecie, ja bylam za granica, on w Polsce. Przyjaznilismy sie tak przez pare miesiecy. Potem umowilismy sie na kawke jak bylam w Polsce... No i hmm... Jestesmy ze soba. Na odleglosc. Bez sensu to troche,ale on sie uparl (chyba go krecil moj opor:)))). Poza tym wiem, jaki on strasznie zabiegany.. Po prostu nie ma czasu na szukanie baby,a te pieknosci co go otaczaja w artystycznym swiatku zupelnie go nie interesuja... Mnie z kolei ten swiatek przeraza... Ale nie jest zle. Na razie ja nie chce, zeby ktokolwiek o nas wiedzial. Strach pomyslec, co potem... Ale grunt, ze to wspanialy facet - zero klepy na swoim punkcie, jest dobrym czlowiekiem, nie bierze udzialu w wyscigu szczurow, robi swoje i robi to najlepiej jak potrafi. Ludzie, piszcie!! Na pewno macie jakies doswiadczenia...

Gość delfin.........

Gość cichy32
Mieszkam w Niemczech i mialem romans z bardzo znana polska aktorka. Nigdybym nie pomyslal, ze ona jest taka cool, a jednak. Wiecej nie moge powiedziec, jest brunetka i obecnie na ekranach tv.