Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu test//

znowu test //

Polecane posty

Gość znowu test//

mam juz tego dosyc testy robie co miesiac ciagle mam schizy ze jestem w ciazy.!!! biore piguly od ponad pol roku ale nie moge wyzbyc sie tego strachu przd ciaza... te wszystkie objawy( skutki uboczne) wprowadzaja taki zamet w mojej glowce ze ciezko sobie pporadzic... dlatego znowu test zrobilam i oczywiscie jest negatywny!!! czy tak musi byc??!!??!! od kidy biore piguly ciagle czuje ze jestem w ciazy i wystepua u nie objawy wczesnej ciazy , mam tego dosyc... czy o oznacza ze powinnam zmienic tabsy na inne?

Gość Emilka20*
w takim razie moze zabezpieczaj sie jeszcze innymi srodkami jak np. prezerwatywy, masci, globulki itp. wtedy moze bedziesz spokojniejsza wiedząc ze im wiecej rodzajow zabezpieczenia tym prawdopodobienstwo ciazy jest prawie znikome i nie boj sie tak bo wtedy czerpiesz przyjemnosc tylko podczas stosunku a reszte czasu do okresu sie zadreczasz. Robienie testu co miesiac tez pewnie odbija sie na twojej kieszeni a po co to?? lepiej stosuj juz prezerwatywe i tabletki jednoczesnie wtedy raczej mozesz byc spokojna. Buziaki i glowka do gory

Gość Kolargol1132
no a jakie tabsy bierzesz że im nie ufasz??? Nie rozumiem tego po co brać w ogóle tabletki skoro im się wcale nie ufa i stosuje się dodatkowo jeszcze jakieś zabezpieczenia... rozumiem paniczny strach przed ciążą też tak mam ale ufam tabletkom i nie słyszałam nigdy o przypadku żeby ktoś się na nich zawiódł

Gość moni100000
hmmm, ja podobnie co miesiac robie test, bo wydaje mi się że jestem w ciąży, ostatnio nawet w jednym cyklu 3 razy zrobiłam test, bo wmówiłam siobie, że to że nie wykazywał ciaży to jest blą. Ale ja CHCE ZAJŚĆ W CIAŻE!!!!!!!!! i co miesiac nie jestem:( pozdtawiam

masz krwawienia z odstawienie? jeżeli masz, to po co testy? jakbys była w ciąży, to okresu byś nie dostała, więc przestań panikować i przede wszystkjim przestań czytać kafe, bo ona dobrze na psychikę nie wpływa ;)