Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imajjka

wkładka anty - tak czy nie........??????

Polecane posty

Gość martita.wrocław
czy nieródka z nadżerką może mieć wkładkę? nie mogę brać piguł bo mam zakrzepy i zespół jelita drazliwego ;/

Gość Tomi77
Kobiety,nie piszcie co jest mitem czy bzdurą,a co nie-wszystko zależy od indywidualnych warunków kobiety i jest sprawą jednostkową.Ja mam wkładkę miedzianą piąty rok i niestety regularnie leczę sie z zapalenia szyjki macicy a lista leków i czas ich stosowania z roku na rok się wydłuża.Zaznaczam,że mam stałego partnera.Właśnie przymierzam się do Mireny.Pozdrawiam.

Gość zuzuka32
Witam, miałam wkładkę NovaT przez pięć lat , dwa miesiące temu wyjęłam , zrobiłam cytologię, badanie czystości pochwy i nie mogę doczekać się z mężem kiedy założę drugą. GORĄCO POLECAM W 100%

Gość winona ver
polecam MULTILOAD, cena 87, jak dla mnie lepsza niz copper t. Znajoma tez juz drugi raz taka zaklada i jest zadowolona.

Gość odsprzedam
Odsprzedam Odsprzedam wkładkę MIRENA ponieważ zrezygnowałam z jej założenia. Wkładka jest nowa wraz z nieotwieranym pudełkiem i paragonem z apteki. Okazyjna cena. Należy założyć ją przed 01.2013 ( napis na pudełku) e-mail: odsprzedam@gmail.com