Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładniutki i bielutki uśmieszek

Sposoby na bielsze ząbki?!

Polecane posty

Gość Ładniutki i bielutki uśmieszek

Co mam zrobić żeby trochę wybielić moje ząbki...niecierpię dentysty..Wiem, ze moja mama napewno niezgodzi sie na wybieleanie u dentysty,a ja muszę coś z tym zrobić...Jak umaluje sobie usta to od razu podkręsla mi to jeszcze bardziej niezbyt fajny koloryt moich ząbków...Znajomi mi mówią, że uwielbiają jak się śmieję, (robię to często) i mówią, że śmieję sie bardzo ładnie...Ale...no włąśnie ja chcę mieć białae,a nie żułte ząbki..Jak by mnie ktoś zobaczył, kto mnie niezna to w ciemno by pomyślałam, że palę fajki lub cos w tym stylu..Błagam jakieś sposoby, skuteczne ale niedorgie...Aha i jeszcze dodam, że myję ząby, tylko czasem zdarza mi sie zapomnieć/Czekam na pomoc:)

Gość panna ojejku
są różne sposoby, soda oczyszczona, węgiel, ale to wszystko bardzo niszczy szkliwo...efekty chyba też nie takie super...ja bałabym się że będe mieć porysowane szkliwo i co potem? Tylko wymiana ząbków, a tak to moze nie są perłowo białe ale są:-) używałam kiedyś colgate simple white, pearl drops, nawet tych plasteków, ale to raczej tylko reklamy, a działanie żadne. U dentysty nie próbowałam, ale dentyści też to raczej odradzają. Ja stosuję jedynie pastę wybielającą colgate i siebie akceptuje:-)