Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rzeczka Zapomnianego

Jeśli jesteś nieśmiały/nieśmiała - wstąp 2

Polecane posty

Cudownie , odnalazł się nasz topik - no więc teraz chyba wrócimy tam prawda? :D Ogłaszam spotkanie organizacyjne , kto żyw niech melduje się na topiku ( tym starym ) i określmy się czy zostajemy tam czy może tutaj? Zapraszam wszystkich i dziękuje Rzeczce że na czas zniknięcia naszego topiku założyła ten :D Dzieki Rzeczko - i oczywiście ty też masz obowiązek zameldowania się :D

Dzień dobry wszystkim! 🌼 Ja dzisiaj mam wolne od studiów uff ,ale za tydzien nniestety tzra isc..:( A tak mi się nie chce.. nie ma z kim pogadać w grupie.. Dzisiaj już posprzatane prawie, jakies podłogi jeszcze by sie przydało umyć ee ale mi sie nie chce U mnie słonko grzeje fajnie...tak przytulno sie zrobiło na dworze:) Jak zwykel pozdrawiam ❤️\"...Prawdziwi przyjaciele są jak anioły,złapią nas,kiedy nasze skrzydła zapomną jak latać...\"❤️

Gość również nieśmiała
hmm jestem nieśmiała...od czsu do czasu zaglądałam na ten stary temat, ale jest tam tak zwarte grono, że aż nie chce się człowiekowi wciskać!! dlatego wole ten nowy temat...jak widać pojawia sie tutaj więcej nowych osób, które też mają coś do powiedzenia... Pozdrawiam

rowniez niesmiala witamy serdecznie,ale nie musisz sie bac ,zeby przylaczyc sie do naszego topicu starego🌼 dla ciebie,a i tak na razie wszyscy sie zastanawiaja ktory topic wybrac:P buziaki😘

witam wszystkich, no cóż i ja zaliczam się do niesmiałych, choć faktycznie z wiekiem kamuflarz pomoga. Mimo wszystko nie jest tak łatwo. Ale może nasz urok właśnie na tym polega? :)

Gość również nieśmiała
spadajace jabuszko bardzo miło z Twojej strony, ale sama widzisz, że tutaj odzywa się więcej "nowicjuszy" a więc coś jest w moich słowach!! Pozdrawiam

Gość chciałam dołączyć
ale widzę, że "stara" silna ekipa wyparła nowy topik :(

Gość a nie mogą
być 2 topiki ?

Gość chyba nie mogą
sami widzicie, że tutaj robią reklame tamtemu tematowi, wszyscy z tamtego sie stad wynieśli, a nowi boją się odzywać:( nawet autorka zaginęła:(

Gość niech się nowi
odzywają :)

Gość jestem bardzo nieśmiały
----------------- ----------------- ----------------- nie wiem co powiedzieć, wstydzę się, że tu jestem

Gość nie wstydź się
:)

Gość gdzie jesteście
:(

Gość czemu nie rozmawiacie
:(

to ja moge tez dolaczyc? :) chyba niie musze mowic dlaczego sie tu zapisuje...:) nowa jestem...:)