Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja****

CHLAMYDIA

Polecane posty

Gość ja****

czy ktoś miał chlamydię? napiszcie mi coś o objawach, leczeniu i ewentualnych powikłaniach

Gość ja***
może ktoś odpisac???

Gość coś do czytania
artykuł na ten temat: http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=15541&_tc=FB670EF0C4184586B9701132E2CD9B3F ogólnie może nie być poważnych objawów.. albo niewielkie (np lekkie upławy).. charakterystyczny jest brzydki "rybi" zapach po stosunku.. leczenie antybiotykami .. czasem udaje się pozbyć od razu..czasem długie leczenie..dość podstępna ta niby-bakteria

Gość do bani
Czy ktoras z Was szanowne kobitki miala to swinstwo i teraz ma dzidziusia? Bo ja juz schiz dostaje ze moge pozeganc sie z macierzynstwem:(((

Gość serio
nie mial nikt z tym do czynienia?

Gość annas25
Ja niedawno się dowiedziałam.Dziewczyny wyleczcie się z tego.Ja mam za sobą dwa poronienia i ciąże pozamaciczną.To paskudztwo jest podstępne!!!!!!!!!!!!

Gość no i co dalej
?????

Gość mala czarna ***
przeczytalam ten opis ze strony busko i normalnie mam objawy podejrzewam ze zarazilam sie 4 lata temu, bo moj obecny partner dowiedzial sie wtedy od bylej dziewczyny ,ze u niej wykryto chlamydie i on tez wzial na to jakis lek. Ja poszlam do gina zrobil jakies badanie szczegolowe wymazu ale tylko bakterie znalazl. Od tamtej pory mam czesciej stany zapalne, zaczelo mi dokuczac kolano, kaszel mam jakby alergiczny i bardzo wrazliwe oskrzela, powracaJACY STAN ZAPALNY w nadgarstku- bardzo bolesny i prawa reka wiec przekichane, z trudem np teraz pisze. jutro u gin poprosze o takie badanie, chociaz pamietam ze 2 lata temu dostalam lek ktory poza bakteriami byl tez na chlamydie.. to ona niesmiertelna jest, czy moze zarazam sie od nowa- moze u faceta sie ukryla..

Gość sniezek14@interia.pl
Mam na to Azibiot ,(wystarczylo jedno) zostalo mi jedno poakowanie. sniezek14@interia.pl