Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka na

ILE KOSZTUJE FARBOWANIE WŁOSÓW U FRYZJERA??

Polecane posty

hmmm...z zawodu ejstem fryzjerem :) mogę odpowiedzieć :) więc tak jak napsiała panna powyżej 0cena 150 zł wzwyż!! Jeśli chcesz trwały i mocny efekt :)

A ja powiem wam że można to zrobić taniej! jeśli chcecie zafarbować włosy na bardzo jasny blond to wystarczy w nocy zakraść się na jedną z nowych dróg (świeżo położony asfalt) a na pewno zobaczycie maszynę która maluje pasy na drodze wystarczy położyć się symetrycznie na drodze (pamiętajcie o wymytych i rozczesanych włosach oraz masce ochronnej) i voila! gotowe miłych poszukiwań świeżo wyasfaltowanych dróg!

Gość crazy17
chcę pomalować włosy u fryzjera czy moge sama kupić farbę?? fryzjerka mi wtedy pomaluje i ile to może kosztować ??

jakoś nie jestem przekonana do kupowania farby w sklepie a potem żeby fryzjerka farbowała. ja tez zapłaciłam za pasemka 45zł. na głowie:)) ale włoski mam do ramion, więc cena zależy też od długości.

Gość mfemm
ja placilam ok 60 zl za pasemka(wlosy sredniej dlugosci) razem z myciem,scieciem,modelowaniem itp

Gość ja płaciłam 210zł
za balejaż i mniej więcej tyle samo zapłaciłabym za całe farbowanie.

Gość kat9oo
Fajnie jest też trafić na ucznia - zrobi to niedrogo, właściwie za symboliczną cenę (np. 5zł za ścięcie), a w razie czego - fryzjer poprawi za darmo.

Gość karola177
Ja za pasemka płaciłam 70 zł (jasny blond) A farbowanie to w zalezności od długości włosów. Krótkie:40zł, półdługie 50 zł, a długie 65 zł ;).

Gość ja kupiłam farbe
i poszłam do fryzjera, a własciwie odwrotnie, fryzjerka powiedziała, zebym kupiła sobie farbe, bo chciałam kolor zmywalny. zapłaciłam 50 zł, ale mieszkam w małym mieście w dużym pewnie be drożej

Gość ddsds
Ja płaciłam 55 zł za farbowanie włosów srednich razem z lekkim cieniowaniem, Uważam, że mało. Kolezanka płaciła 90 zł za farbowanie. To chyba zalezy tez od salonu.

Gość Moniszja
Ja zapłaciłam 170zl za farbowanie i podcięcie.

Gość matik2014
Ja zapłaciłam 130 kolor i strzyżenie i modelowanie w styczniu nawet regeneracja gratis oni mają w 1 cenie to wszystko i jestem bardzo zadowolona polecam w centrum Poznania przy starym rynku salon magia

Gość gość
kryptoreklama salonu Magia nawet tu dotarła??buahahahahahahaha

Gość Kf
Pamiętajcie dziewczyny, aby omijać szerokim lukiem te salony fryzjerskie, które są w necie nieudolnie zachwalane przez niby zadowolone klientki. Trzymać się od nich z daleka. To świadczy o ich " jakości" usług. Raczej - bylejakości. Pozdrawiam.

Gość kurzajjjawka
A czy tak szczerze - mozecie napisac dziewczyny gdzie w stolicy mogę iśc do fryzjera, obciąć modnie włosy, zrobic kolor ale nie zpalacić kurcze 300zł za to wszystko. jest jeszcze w stolicy jakiś normalny salon ??

Gość gość
Sama zmień sobie kolor, użyj tylko dobrej farby. Ja polecam Biokap - dostępna w każdej dobrej aptece :)

Gość gość
No właśnie, zdecydowanie najlepiej bedzie wybrac sie do dobrego fryzjera a w Krakowie zgadzam sie z Toba ze Strefa fryzur jest tutaj takim numerem jeden.

Gość gość
Tak bym chciała rozjasnic moje włosy i powiem Wam szczerze ze własnie wybiore sie do wspomnianej strefy fryzur skoro tak ją polecacie.

Gość gość
Jesli naprawde zależy Wam na tym aby Wasze włosy były odbudowane i dobrze nawilżone to zdecydowanie polecam takie rozwiązanie http://osmoikon.pl/pl/76-0-black-czarny.html To są kosmetyki które naprawde działaja cuda i skutecznie odbuduja Wasze wlosy. Idealny zabieg na włosy do zrobienia w salonie Dorothy studio.

Gość gość
A ja kupuje farbę fryzjerska alwaves. Kosztuje 15 zł (30 z utleniaczem). Farbuje sobie sama i zawsze mam taki efekt jaki chce.