Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marz

CIĄŻA TYDZIEŃ PO TYGODNIU

Polecane posty

Gość marz

Kochane kobiety napiszcie jakie są dozwolone objawy po kolei w każdym tygodniu bo ja wariuję już. Jestem w 10 tygodniu boli mnie podbrzusze- tak jak na okres. Nie wiem czy to normalne czy bombardować lekarza?

Gość mamusia mk
Cześć!ja też miałam takie bóle w dole brzucha,jak na okres...i tak było prawie cały czas,a lekarze soboie tym nie zawracali głowy,więc chyba to normalne,bo urodziłam zdrową córeczkę...No-spe przepisywali,bo jest bezpieczna..rozkurczowa..Wiesz,jak ciągle się martwiłam o dzidziusia,a to chyba trzeba być ciągle dobrej myśli!!I nie prawdą jest,ze jak stresujesz się w ciąży,to i dziecko takie będzie,bo ja przeżywałam "piekło"-kłótnie z moim facetem i jego rodziną-tragedie...i takie tam jeszcze...a jednak Bóg mi chyba wynagrodził,bo córeczka była i jest raczej spokojna.... Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania!! P.S.Coesz się każdym dniem,to wspaniałe uczucie jest być w ciąży i nosić w sobie to maleństwo...a później wspaniale jest być mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to cudowne uczucie.... a skoro chodzi o rozpiskę "tydzień po tygodniu" to w gazetach można to znaleść, jak nie ma w nowych,to podzukaj tam ,gdzie sprzedają stare gazety...Gratulacje

Gość marz
pięknie napisałaś. Bardzo dziękuję! Też mam schizy dotyczące dzieciątka- czy będzie całe i zdrowe i takie tam. Nerów też przeżywam sporo bo prowadzę własną firmę. Ale za miesiąc chociaż częściowo wybieram się na zwolnienie ... Dla mojego ukochanego dzidziusia. Bóle zauważyłam, że jak leżę to ich nie odczuwam- nasilają się podczas chodzenia. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję.

Gość monik30
czesć marz, uwazaj na siebie. jednak powinnas o tym poinformowac lekarza, może da Ci leki rozkurczowe. lepiej dmuchać na zimne. nie przemeczaj się.ja też miałam takie bóle były one tak jak przy okresie,lekarz dał mi duphaston i nospę i potem powoli to minęło.Pozdrawiam i gratuluję dzieciatka

Uważam, że powinnaś skontaktować się z lekarzem. Ja z takimi bólami trafiłam do szpitala. Wszystko skończyło się dobrze ale musiałam zostać tam kilka dni. Dostałam tabletki na podtrzymanie i dzięki temu jestem już w 21 t.c. Czasami takie bóle oznaczają rozciągającą się macicę. Ale lekarz mi powiedział, że jeśli przypominają bóle miesiączkowe to trzeba to skontrolować. Więc dla swojego dobra i dla dobra dzidzi idź do lekarz 🌼

Gość Przyszła Mama
Czesc,wpiszcie sobie w wyszukiwarce"ciąza tydzien po tygodniu"lub ciaza tydzien pk tygodniu drugi trymestr,czy który tam chcecie,powinno Wam wyskoczyc.Pozdrawiam

Gość marz
dziwczyny jesteście super! Właśnie o takie linki mi chodziło... Cóż niekażdy lata po necie biegle :) bóle minęły

Gość po jakim czasie
pojawiaja sie w was po raz pierwszy te bole?????????

Gość przyszła mama
ja proponuję stronkę www.onet.niemowle.pl i tam kalendaż ciąży-naprawdę super-POLECAM

Gość karinka21
jestem w 34 tygodniu ciazy bardzo boli mnie dzisiaj glowa musze prac tabletke paracetamol przejdzie mi na troch a potem znowu czy to normalne prosze o rade dzieki

Gość KAROLCIA233
CIĄZA OBJAWIA SIE WLAŚNIE BÓLAMI BRZUCHA JEGO TWARDOŚCIA I BOL PIERSI.TO TAK JEST!!!!!!!!!!!

Gość mamaminusaa
karinko, proponowała bym zmierzyc cisnienie, w ciaży czasami jest za wysokie a to niebezpieczne.