Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioneczka23

wazne!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fioneczka23

słuchajcie ja mam pytanko a mianowicie czy jezeli np dziewczyna wpadla mimo zazywania pigułek ale niewie o tym i dalej bierze to czy to ma bardzo tragiczne skutki?bardzo prosze o szczera odpowiedz.

Gość tak bardzo powazne

Gość fioneczka23
odpowie mi ktos????/to dla mnie bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!

Gość kombakomba
nic się dziecku nie stanie. Piguły blokują owulację i zagęszczają śluz w szyjce macicy. Nic więcej!!! To nie zaszkodzi w razie co, płodowi. Ale jeżeli bierze tabsy to do jasnej cholery na 1000000000000 procent NIE jest w ciąży!!!! Rany ale ostatnio ludzie schizują....

Gość fioneczka23
ale przeciez zdarzaja sie takie przypadki a tymbardziej ze ostatnio zdarzalo mi sie brac nieregularnie.Mimo wszystko dziekuje za odpowiedz.

Jesli kobieta wpadnie podczas brania pigułek to napewno nie dostanie krwawienia podczas 7-dniowej przerwy. . Jesli kobieta nie bierze pigułek to pomimo ciąży moze miec nawet przez 3 kolejne miesiące okres. Kobieta ktora bierze tabletki napewno nie będzie mieć krwawienia podczas 7-dniowej przerwy.

Gość fioneczka23
dziekuje Ci bardzo mi pomogłas.ja mialam krawienie co prawda trudno to nazwac krawieniem ale jakies bylo:D dzieki.