Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 23

zapalenie pochwy i tabletki dopochwowe problem

Polecane posty

Gość agnieszka 23

po 1 gin przepisal mi tabletki i czopku dopochwowe bo mam jakies zapalenie i powinnam brac je przez 10 dni nawet dluzej bo mam 2 opakowania wziac ale za 3 dni bede miala okres hmmmm czy mam je brac w czasie okresu?? moze to glupie pytanie ale prosze o odp .. po 2 wogole mam problem z tymi tabsami echh wczoraj zasnac nie moglam tak mnei wsyztsko szczypalo i mialam problem z wlozeniem tej tablety bo jest gigantyczn ahaha czy to normalne czy cos ze mna nie tak :/ hmm w dodatku kawalki na wkladce byly... echh wole zapytac doswiadczone kobiety i sie pozalic niz umrzec w nieswiadomosci z gory dzieki za odp :)

Gość a jakie
sa objawy grzybicy pochey? jaki kolor sluzu i uplawy? prosze odpisz

Gość kobietkaaaaa
mi ginekolog mówił żeby w takiej sytuacji zaczynać leczenie dopiero po miesiączce - wtedy jest zachowany ciąg leczenia no i lepsza skuteczność.. w czasie okresu to troszkę bez sensu..bo większośc preparatu zostanie wypłukana :o

Gość jolade
poczekaj az ci okres minie i dopiero po zacznij kuracje od lekarza

Gość agnieszka 23
no macie racje nie pomyslalam bo minie cholernie wszystko swedzialo :/ echhh no ale moze rzeczywiscie poczekam do okresu i pozniej bede leczyc to cholerne zapalenie :( juz niby nie piecze jak na poczatku a wczoraj prawie zwariowalam przez ta tabletke.. .........o grzybicy pochwy jest inny topic ja nie wiem jakie sa bo prawdopodobnie to tylko niewielkie zapalenie upalow jakis dziwnych nie mam dzieki wam:) wstrzymam sie

Gość agnieszka 23
hmm no wczoraj wzielam czopek dopochwowy i.. polecam a tamte tabletki to najchetniej do kosza beznadzieja !! hmm okres mam miec 9 a zaczelam juz brac te tabsy i czopki nie wiem czy przestac jak myslicie echh a wczoraj "wzielam" bo znowu mnie wszysko swedzialo i pieklo buuu mam wytrzymac do okresu czy brac je teraz no kurde juz nic nie wiem :(