Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttna

jak go odzyskac..??

Polecane posty

Gość smuttna

moj facet zerwal ze mna juz prawie miesiadz temu... mowi ze cos do mnie czuje i bedzie czol zawsze ale to jest zbyt slade zeby budowac na tym zwiazek( bylam z nim 16 misiecy) codziennie ze soba piszemy on mowi ze nie wyobraza sobie sytulacji zebysmy mieli ze rwac ze soba kontakt... zaprosil mnie w moje ur ktore mam 15.10. do kina wogle jest fajnie tyle ze ja nie chce go jako przyjaciela tylko jako mojego ukochanego... jak powiedzialam mu ze moim zdaniemto my i tak bedziemy ze soba odpowiedzial mi ze doszedl do takiego samego wniosku... jest tylko jedno pytanie kiedy..?? :( ja bym chciala juz... brakuje mi go to chyba normalne jak sie kogos kocha poprostu ciezko... co mam zrobic zeby jego powrot byl szybki czyli natychmiastowy zeby zrozumial co traci itd:( czekam z gory dzieki

Heey smuttna...Ze mną tez zerwał (po 2 latach)jakiś miesiąc temu. On również nie chce ze mną zrywać kontaktu, wielokrotnie powtarza mi , że bardzo zależy mu na naszej znajomości, przyjazni, chociażby kontakcie...lecz ja nie chcę być tylko jego przyjaciółką. Dlatego już nie raz próbowałam zupełnie zerwać z nim kontakt, ale on i tak sie odzywał. Ja również nadal bardzo go kocham i chciałabym aby do mnie wrócił, zastanawiam się co zrobić żeby znów chciał być ze mną, żeby wrócił czym prędzej.

odpuść sobie i przestań z nim spotykać. Brutalne, ale skuteczne. Znajdziesz kogos kto będzie czuł \"mocniej\" - wcześniej czy później.