Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciśnieniomierz

JAK OBNIŻYĆ CIŚNIENIE?

Polecane posty

Gość ciśnieniomierz

Witam, mam do Was pytanie. Orientuje się może ktoś czy jest jakiś lek bez recepty, który obniża ciśnienie? Proszę tylko bez pouczeń w stylu idź do lekarza. Sprawa jest wyjątkowa, a dlaczego to za długo by tłumaczyć ;) pozdrawiam

Gość ciśnieniomierz
dzieki :) na pewno wyprobuje

Gość cieśnieniomierz
nie, bardzo wysokie to nie jest, dolne o ok 10 za wysokie, górne z 15. Przyczyną tego jest to, że paliłam sporo, pomidorki mocno pospolić też lubię, kawkę uwielbiam. Siedząca praca do tego, malo ruchu i proszę. Fajki już ostawiłam, z solą też się pożegnam ;( wody i tak zawsze piłam dużo. Popiję jeszcze ten sok z cytrynki, zieloną herbatę, mam nadzieję, że się unormuje. dzięki za rady! pozdrawiam

Gość ollllllllle
SOl do minimum,zero uzywek , kawa /pij tylko bezkofeinowa/,salba herbatka,ruch. Jak najmniej przetworzonych chemicznie produktow, typu uypki,sosy i wszystko co w proszku.

Gość th avenue
W aptece bez recepty można kupić wyciąg z jemioly. Smakuje paskudnie, ale obniża ciśnienie. Koniecznie idź do lekarza, czasem niewinne podwyższenie ciśnienia może być oznaką początku choroby... Z ciśnieniem nie ma żartow...

Gość tamara

Dużo ciśnieniomierzy już miałam w życiu i różnie z nimi bywało. Teraz używamy Simple od sanity i jak najbardziej mogę polecić. Żadnych problemów technicznych, wyniki są precyzyjne.