Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość nie wiedzaca
pokaz swoje zdjecie ocenimy cie i powiemy czy naprawde jestes taka sliczna:)

Gość he he he
a kto ci dal na szkole prywatna??? na nauke jezykow-RODZICE!!!!!!WIESZ DLA MNIE NIE MASZ ZA GROSZ SKROMNOSCI a pozniej sie dziwisz ze cie kolezanki i kobiety nie lubie ..nie dziwie sie im b pewnie tak samo bym zaaregowala na twoj widok.....a masz wogole faceta...........bo taka pieknosc jak ty powinna miec co tydzien innego...........

Gość barbielaleczka
2 godziny to kapiel,dokladny demakijaz, masaz twarzy ,stop, dloni. Nastepnie nocna gimnastyka . Wcieram balsam w cialo ( balsam brazujacy wiec to troche zajmuje czasu )i wlosy. 2 razy w tygodniu maseczki na twarz.na depilacje chodze do kosmetyczki.Chodze regularnie do kosmetyczki i na masaze. Jesienia wykonuje zabieg zluszczania kwasami aby usunac przebarwienia po zimie i rozjasnic skore. 3 razy w tygodniu chodze na silownie , jezdze na rowerze, biegam, cwicze na dywanie. Chodze takze na manikiur i pedikiur. Na solarium chodze teraz raz w tygodniu 10 minut. mam cere oliwkowa wiec nie musze lezec po 20 min co 3 dzien. Spie po 8-9 godzin dziennie. Rano pije 2 szklanki wody mineralnej niegazowanej. Wieczorem pije mleko. Ciuchy kupuje glownie na soldach jak jestem u brata za granica. Sweter znanej firmy dostane juz na wyprzedazy za 15 euro. W Polsce taki kosztuje kolo 200 zlotych. Dlatego mam oryginalne ciuchy i niedrogie! Ciuchy kupuje tez w malych sklepach u nas, grunt to dobrac wszystko dobrze i w kolorze.

Gość wertyuiopp
wiesz co nie masz czego inne dziewczyny maja ??? SERCA!!! nie umiesz kochac i nie bedziesz kochana .....tak maja osoby takie jak ty..........przykro mi...facet nigdy nie poleci na ciebie bo jestes rozmowna , inteligentna , czula.....poleci tylko na twoj tylek i na kase!! pokocha twoja zewnetrzna strone ale napewno nie wewnetrzna....bo tam jest wielka pustka....

Gość barbielaleczka
kto mi dal na szkole prywatna???? ja w niej ucze i nikt nie dawal mi nic:) Studiowalam na panstwowej uczelni, mieszkajac z rodzicami. Udzielalam lekcji prywatnych i pomagalam rodzicom. Nie pochodze z bogatej rodziny. sama doszlam do wszystkiego. Skonczylam studia z dobrym wynikiem.

Gość barbielaleczka
werty.... Moj byly facet zginal w wypadku samochodowym. Bylismy razem tylko 3 miesiace ale do tej pory chodze do psychologa bo stracilam przyjaciela,kogos waznego w zyciu. Nie mow nic zanim kogos zranisz.

Gość 135790
ej dziewczyno co ty piszesz zyciorys.....a gdzie miejsce na wypady z przyjaciolmi, na seks.....chyba brakuje tego w twoim zyciorysie

Gość ja pierodle jaka mam z ciebie
kobieto polewke, zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor, jaki facet by z toba wytrzymal??? a swoja droga po co ci ten balsam brazujacy jak chodzisz do solarium:D jeszcze ci malo? wiesz mnie to nawet troche na jakas obsesje wyglada:D a w ogole po co ty nam tu piszesz co pijesz rano a co wieczoram, myslisz, ze nas to intersuje:O? madra to moze i ty jestes bo madrosci monza sie wyuczya, ale inteligencji to mamusia ci z tatusiem nie pzrekazala. Nawet bym ci kioski z ruzgami nie powierzyla :D

Gość 135790
biedny chlopak.....popelnil samobojstwo.....dziwie sie mu z e wytrzrymal te z toba 3 miesciace

Gość fajnaMajeczka
Jesli to co u gory jest napisane przez Ciebie nie jest prowokacja to sie odniose do tego tak//... Po pierwsze wspołczuje Ci, że wygladasz jak lalka, bo lalka to przedmiot, lepiej zebys wygladała jak człowiek... nie pisz o sobie tak przedmiotowo ogolnie jest tak, ze jesli jestes ładna, a z tego co piszesz Jestes..to zawsze beda Ci inne kobiety zazdroscic chamsko, na Ciebie patzrec, obgadywac itd..walka płci...tak juz jest tak nas ukształtowała ewolucja, po trosze my kobiety jestesmy sobie najwiekszymi wrogami... To nie jest miłe, ta zazdrosc itd.to ochydne , ze ludzie sobie zazdroszcza...bo przeciez kazdy jest inny..kazdy ma inne zalety i wady//.. Faceci lubia takie kobiety jak Ty, kojarza im sie z seksem...to juz udowodnione naukowo, ze piekne kobiety sa podniecajace..(i maja faceci wieksza ochote na seks z nimi.:) no i potomstw z tymi kobietami bedzie łądniejsze-taka ewolucyjna kalkulacja), a brzydkie neistety zostaja na samym koncu w walce o najlepsze geny W Polsce od neidawna kobiety zaczeły dbac o siebie!! Wiec taka zadbana i łdna kobieta na pewno wznudza poruszenie w sercach mezczyzn...to nci złego.:) to dobrze ze sie podobasz:) nie jedna chciałaby Twoj wyglad, ale staraj sie nie obnosic z tym, badz sobą, usmiechaj sie jesli nawet widzisz ze jakas kobieta chamsko Cie obgaduje, na dyskotece...to ja powali, powalisz ja swoja szczeroscia:) Nie zazdroszcze takim kobieta jak Ty, moze moj facet obejrzał by sie za Toba, nie miałabym mu za złe.Ja tez sie za przystojniakami ogladam.Podziwiam tylko piekno storzenia.Ale kocham tylko moje męża, a mój mąz mnie:) A kobiety zlej jes wszystkie, mowie cie najlepszymi przyjaciółmi pieknej kobiety sa mezczyzni mowie Cie, oni nei sa zawistni i złosliwi,(tylko moga sie w Tobie zakochac)...ja mam samych kolegow:) buzka barbitko

Gość nie wiedzaca
pokaz zdjecie i cv ale nie, serio pokaz zdjeice, wklej jakis link na pewno masz konto na sympatii albo jakis randkach pokaz sowja twarz JAK JA MASZ

Gość add
a tak jeszcze na marginesie nie amsz przyjaciół?

Gość wertyuiopp
no dobra nie wiem czy ty prawde piszesz czy nie....ok przykro mi bo to smutne ale tak jest w zyciu urodziwe i kasiaste kobiety sa nieszczesliwe w zyciu.....mimo ze maja kase , modnie sie ubieraja itp nie wiem dlaczego tak jest ale los im nie sprzyja.....chcialabym miec tyle kasy co ty....ale nie wiem czy to by wyszlo mi na dobre czy bylabym szczesliewa...lepiej mniec mniej kasy nie wyrozniac sie ztlumu ale byc szczesliwa bo to najwazniejsze......powiedz mi czy masz prawdziwych szczerych przyjaciol....

Gość a ja jeszcze raz powtorze
ze barbie to kicz i tandeta. Male dziwczynki nie maja jeszce wyrobionego gustu, ale te duze w wiekszosci tak . Nie chce na ciebie napadac, bo to racja, ze niektore dziwczyny bywaja zazdrosne i bezinteresownie zlosliwe ,ale naprawde dobrze radze, zmien styl na wlasny, nie marnuj urody, skoro tyle energii w nia wkladasz . Zebys napisala ,ze kobiety cie nie cierpia , bo jestes po prostu piekna, to bym cie moze zrozumiala, Ale barbie - no wybacz, mnie tez odrzuca

Gość barbielaleczka
tak mam swoje konto ale nie wkleje linka . Uwazam to za niepotrzebne. Temat nie byl - jestem piekna, sami ocencie. Tylko temat byl o tym jak kobiety mnie traktuja. Mam przyjaciol, sami faceci prawie i 3 dobre znajome. Mam tez psa,labradora. Wlasciwie moj pies mnie tylko akceptuje.

Gość no wiesz....
na psa zawsze można liczyć buhahahahaha:)

Gość barbielaleczka
poza tym lubie obciagac po same koole;) jestem w tym dobra, cwicze codzienie, wiec jestem juz prawie idealna obicagaczka, i biore nie duzo bo 5 zl od lyzeczki spermy, wiec nie jest zle:) ciagle ucze sie nowych sztuczek:)

Gość add
nie mam czrnego nicka TY TO DOPIERO JESTES ŁADNA:)i nie wstydzisz sie wleic swoje zdjecia brawo nie no piekna jestes:)

Gość barbielaleczka
do nie mam czranego nicka jestes paskudna, masz zaskrniki, moge dac ci adres mojej kosmetyczki, zauwazylam tez zabrudzone pory wiec uzywaj toniku! oh ale jestes zaniedbana poza tym jestes brzydka

Gość wkurzają mnie takie
dylematy bo są wyssane z palca jesli kobitka jest fajna, miła i ma dobre serducho to żeby wyglądała jak sama Claudia Shiffer czy Jeniffer Lopez będzie miała przyjaciół, przyjciółki i ukochanego mężczyznę przy boku a jak panna jest ładna i do tego próżna i głupia i wydaje jej się, że jej uroda czyni z niej kogoś lepszego od reszty ludzi...to jest skazana na niechęć ludzi, trudna rada

Gość barbielaleczka
tego podszywacza wszyscy juz znaja! Zawsze pod kazdym topikiem piszesz takie glupoty?

Gość 135790
tylko pies sie akceptuje??? jak to ma rozumiec....to twoi znajomi sie nie akceptuja??? jak cie nie toleruja to nie sa znajomi...

Gość jesli tak cierpisz
ze cie kobiety nbie cierpia za urode ,to skroc czas pielegnacji urody do 1 godziny -wiesz , cos za cos . Prosta sprawa.

Gość barbielaleczka
Te 2 powyzsze posty to nie ja napisalam. To byl podszywacz.

Gość barbielaleczka
ten ostatni to tez podszywacz (to moj klient tak na prawde, ale cichutko) :P

Gość 135790
nikt ci nie uwierzy jak ty zdjecia nie chcesz pokazac....a mzoe wazysz 100 kg??? hehhehe no juz nie wiem...jagbys byla piekna to bys ujawnila sie a tak...