Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość barbielaleczka
Nie nosze tipsow. Mam wlasne dlugie paznokcie, z ktorymi tez mialam problem bo byly cienkie i lamliwe. Wsystko sie zmienilo jak zaczelam brac witaminy. sa witaminki od paznokci i cery. Po 3 miesiacach paznokcie sa mocne i sie nie lamia. Tipsy wygladaja nienaturalnie. Jedynie chodze czasami aby wykonac jakis ladny wzorek na paznokciach.

Gość obiektywny
kurwa mać...a kogo to obchodzi??!! 😡

Gość barbielaleczka
obiektywny: odpowiadam na pytanie ktore jedna osoba mi zadala:) jezeli ktos chce sie poradzic to czemu mam nie pisac? Nie pisze tego tobie i nie musisz wcale tu zagladac.

Gość czy ten temat
to prowokacja czy naprawde taka pusta istota stąpa po ziemi?????????

Gość obiektywny
a nie zauważyłaś czasem ironii w tamtej wypowiedzi?? nie?? tak myślałem...spadam, szkoda czasu na dyskusje z osobą o inteligencji pierwotniaka...bye..

Gość przyjaciolkaKena
no i jakie efekty po tej silowni? przybylo Ci cos cialka po cwiczeniach tzn. masy miesniowej? pracujesz na rzezba czy wykonujesz tez cwiczenia silowe? ja zaczynam niedlugo, bo podobnie jak Ty jestem z tych filigranowych z b. dobra przemiana materii, ale mimo to moje cialko nie ejst takie jedrene jakbym chciala...

Gość Filiżanka dobrych sików
oki barbielaleczka....wszyscy ci już powiedzieliśmy co i jak i najważniejsze kwestie zostały poruszone. Wniosek z tego taki, że kobiety są dla ciebie takie niemiłe i krzywo na ciebie patrzą, bo: a) są o ciebie zazdrosne, bo jesteś ładna albo b) jesteś taka beznadziejna i tandetna , bez wyrazu i oryginalności, że tylko się pochalstać MAsz nawet wybór! Przeanalizuj siebie i zobacz , który punkt jest bardziej właściwy. Ja Cię akurat nie znam i nie mogę ocenić dlaczego jest tak jak jest, ale z rzeczy przez ciebie pisancy hwynika ,że masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, a to ludzie wyczuwają na kilometr. Pozdrawiam.

Gość to ciekawe
ty powinnas prowadzic kursy dla niedowartościowanych temat:" jestem piękna,zgrabna, mądra i inteligentna a kto myśli inaczej jest głupi albo mi zazdrości:)"

Gość Megissima
Nie rozumiem, po co nam to piszesz? Co chcesz przez to uzyskać? MOIM ZDANIEM TO PROWOKACJA

Gość DAJCIE JEJ SPOKÓJ
a ja Cie podziwiam! nie dołuj sie róznymi niepochlebnymi opiniami! kobiety zamiast zazdroscic powinny brac z Ciebie przykład. widac po twoich wypowiedziach że nie jestes głupia ani pusta. ciesz sie tym ze meczyzni sie za Toba ogladaja- to marzenie kazdej kobiety... kobietki! do jasnej cholery! zadabjcie o siebie! potem wyjecie w poduszke ze faceci Was zdradzaja z tymi szcuplejszymi i ładniejszymi... ja tez od jakiegos czasu dbam o swoje ciełko. kiedys tak nie było ale postanowiłam wziasc sie za siebie i teraz za mna tez sie ogladaja i miło sie do mnie usmiechaja...to budujące, bez dwóch zdań... ja osobiscie zycze Ci wszytkiego dobrego. jakos tak poczułam do Ciebie sympatie przez Twoje wypowiedzi :-)) ludzie zawsze byli zawistnie jak juz ktos wspomniał w tym topiku. pozdrawiam ciepło :-)))

Megissimma --- > tak sczerze to wolałabym , aby to była prowokacja...:o

do DAJCIE JEJ SPOKÓJ ----------> brać przykład? ja jakoś jestem ładna, bo wiele osób mi to mówi a jakoś nie brałam z niej przykładu... jeżeli apelujesz o branie przykładu z autorki topiku a kobiety to przeczytają...to jutro zobaczysz same pudernice...daj spokój :o

to oczywiscie prowokacja, poniewaz barbie sama sobie zaprzecza!!!!!!!!!!!!! poczytajcie uwaznie!!!!!!!!

Gość ładna ale nie Barbie
ale wiekszość z nas jest ładna, szczupła , zgrabna , zadbana i oglądaja sie za nami faceci... tylko co z tego? Gdyby każda, która tak o sobie myśli i tego doświadcza zakładała topik "jestem ładna i zgrabna" to siadłby internet z nadmiaru danych...

Gość przyjaciolkaKena
nie odpowiedziala mi na pytanie!!!

zwiała :P

Gość strzał w 10
to ciekawe - te kursy - dobre :o

Gość barbielaleczka
dajcie jej spokoj: pozdrawiam :)

Gość strzał w 10
barbielaleczka, masz rozdwojenie jaźni?

Gość barbielaleczka
wykonuje cwiczenia silowe pod okiem mojej znajomej ktora jest instruktorka. Do tego pilates, cwiczenia na macie z ciezarkami

Gość barbielaleczka
a teraz ide na spacer z moim psem :)

Gość strzał w 10
doba ma tylko 24h... , które wykorzystujesz na wklepywanie, nalepianie, nakładanie, ujedrnianie i net... to na rozwój intelektualny chyba już nie masz czasu:p

Gość barbielaleczka
strzal w 10: mozliwe ze mam rozdwojenie jazni ale ty nie jestes od tego aby wykrywac moje chory na podstawie moich slow:) Nie znasz mnie, nie rozmawiales nigdy z emna a czepiasz sie pewnie kazdego przecinka na forum.

Gość strzał w 10
barbielaleczka sie nam zirytowała:o czyli... strzał w 10:) a ja myslałem, że już pomykasz z pieskiem po skwerku

strzał w 10....nie tak szybko mój drogi, przed wyjściem trzeba się odpucować :o

Gość barbielaleczka
strzal w 10: oprocz dbania o urode chodze do kina, czytam ksiazki, pracuje. Nie chodze do kosmetyczki codziennie ale co jakis czas. 2 godziny dziennie na pielegnacje to nie tak duzo. Mam prawo zrelaksowac sie w wannie , wcierac balsamy itd. jezeli chodzenie na silownie, do kosmetyczki uwazacie za cos zlego to brak mi slow. Gdy bylam u rodziny za granica, milo bylo zobaczyc panie po 50 na rolkach, panow uprawiajacych jogging. U nas pani na rolkach kolo 60 to widowisko. Za granica jest zwyczajem ze po pracy ludzie ida do centrum sportowego. Basen, potem sauna, kosmetyczka, silownia. Te centra sa oblegane ! Powiedziec w towarzystwie , ze nie uprawia sie zadnego sportu to wstyd! Jestes wtedy nijaki. Znajomi chodza pograc w squasha, pogadac razem w saunie. Nie sa to pustaki ale ludzie inteligentni, ktorzy sa oczytani, prowadza wlasne firmy. Oprocz rozrywek intelektualnych wazny jest dla nich takze sport. U nich taka dbalosc o siebie to cos zwyczajnego, u nas kojarzy sie z glupota. Kobiety w sklepach wykupuja cale serie kosmetyczne do ciala. jest przyjemnie obserwowac zadbanych, usmiechnietych, tryskajacych zdrowiem ludzi. Jak gralam w tenisa za granica to na korcie byla grupa 80 latkow.To jest cos fantastycznego!!!!

Gość barbielaleczka
strzal w 10: oprocz dbania o urode chodze do kina, czytam ksiazki, pracuje. Nie chodze do kosmetyczki codziennie ale co jakis czas. 2 godziny dziennie na pielegnacje to nie tak duzo. Mam prawo zrelaksowac sie w wannie , wcierac balsamy itd. jezeli chodzenie na silownie, do kosmetyczki uwazacie za cos zlego to brak mi slow. Gdy bylam u rodziny za granica, milo bylo zobaczyc panie po 50 na rolkach, panow uprawiajacych jogging. U nas pani na rolkach kolo 60 to widowisko. Za granica jest zwyczajem ze po pracy ludzie ida do centrum sportowego. Basen, potem sauna, kosmetyczka, silownia. Te centra sa oblegane ! Powiedziec w towarzystwie , ze nie uprawia sie zadnego sportu to wstyd! Jestes wtedy nijaki. Znajomi chodza pograc w squasha, pogadac razem w saunie. Nie sa to pustaki ale ludzie inteligentni, ktorzy sa oczytani, prowadza wlasne firmy. Oprocz rozrywek intelektualnych wazny jest dla nich takze sport. U nich taka dbalosc o siebie to cos zwyczajnego, u nas kojarzy sie z glupota. Kobiety w sklepach wykupuja cale serie kosmetyczne do ciala. jest przyjemnie obserwowac zadbanych, usmiechnietych, tryskajacych zdrowiem ludzi. Jak gralam w tenisa za granica to na korcie byla grupa 80 latkow.To jest cos fantastycznego!!!!

Droga laleczko, cieszę się, że jesteś ladna, zadbana, inteligentna itp. Cieszę się, że masz o sobie dobre zdanie i żadnych kompleksów. Mam też wrażenie, że gdybyś 10% czasu, który poświęcasz sobie, poswięciła innym, byłabyś lubiana. To nie Twoja uroda drażni i budzi niechęć, a Twoje zapatrzenie w siebie. Pozdrawiam, z nadzieją, że topik to prowokacja :)

Gość ale z was pustaki żal mi
wszystkich którzy ja tak atakuja!

Gość ładna moze jesteś
i nie to przeszkadza większości kobiet tylko ze jesteś ładna i pusta. Przeczytaj swoje odpowiedzi, nie potrafisz podyskutować tylko którys raz z rzędu opisujesz jak to się balsamujesz i chodzisz do kosmetyczki. To juz wiemy ...ale skoro dałaś topik to może przedstaw tu siebie a swoje zabiegi pielegnacyjne