Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość słodka nieidiotka
popieram Cię barbielaleczko i rozumiem doskonale....To jest naprawdę wkurzające jak te wszystkie zazdrosne i zawistne pannice lustrują za każdym razem od góry do dołu i coś tam mamroczą pod nosem....Nieraz wybuchłam i powiedziałam takim babsztylom nieprzyjemnym co o nich myśle....Nie przejmuj się i chodź dumnie po ulicy,bo w końcu to Ty jesteś górą,a nie te zanidbane pasztety!Ja tak zawsze myślę,i mam gdzieś co o mnie mówią,bo wiem,że tak naprawdę żal im tyłki ściska,że one tak nie wygląają choć w małej części... Pozdrawiam ciepło.Trzymaj się :)

Gość slodka nieidiotka
Wczoraj obciagnelam po same koole najwiekszemu osiedlowemu kocurowi za miske wiskasa. Jestem taka piekna madra i pociagajaca...

Gość strzał w 10
barbielaleczko, ojeja...ups... :o co sie tak gorączkujesz:( bo pomyślę, że przez moje pomówienia nie poszłaś na spacer z pieskiem, tak nie można jeszcze sie zesika i połamiesz sobie paznokcie przy sprzątaniu a od mocznika spierzchną ci rączki... Malowanie paznokci i wklepywanie maseczek to nie są sporty, które preferuje... inne uprawiam i owszem. A do tego myje sie , nacieram balsamami, żeluje włoski i od tego wszystkiego ładnie pachnę, ale to nie zajmuje kilku godzin dziennie...

Gość barbielaleczka
obciągam z wypluciem i jestem passive :classic_cool:

Gość Martusssssssss
Ja tam niechciałabym byś na twoim miejscu. Nielubię jak mnie faceci traktują jak przedmiot a niestety wielu jest takich. Może i niektóre twoje koleżanki czy dziewczyny są zazdrosne ale myślę że większośc poprostu nie lubi próżnych osób które myślą tylko o swoim wyglądzie.

Gość strzał w 10
obciągam z połykiem :classic_cool:

ja nie mogę,ale wy jesteście niedorobieni!!!Dba o siebie dziewczyna i wygląda sensownie,to od razu nagonka wielka,bo się przyznała ile czasu poświęca swojej urodzie i nie narzeka,że jest brzydka,gruba itp,tylko otwarcie mówi,że sie za nią faceci oglądają i że po prostu jest śliczna!Oczywiście takim palantom jak wam to nie odpowiada.Choć podejrzewam ,że to w większości właśnie te zaniedane paszteciory się tu wypowiadają o barbielaleczce tak negatywnie.Ruszcie swoje wielkie zadki zamiast opychać sie czekoladami przed kompem.!!!!!!!!!!

a to,że poruszyła tytaj temat wyglądu,nie oznacza,że myśli tylko o swoim wyglądzie!!!!!!!!1Nie możecie kogoś oceniać i wmawiać o czym kto myśli,jeśli nawet jej nie znacie!!!!!!!!!!

Gość ..sylwia
a jakie witaminy przyjmujesz?

Gość ..sylwia
robie laski bezdomnym na dworcu centralnym w Krakowie

Gość Marek_
NAPISZE DUZYMI SLOWAMI ! cZYTAM OD POCZATKU WASZE WYPOWIEDZI. mAM SWOJE ZDANIE NA TEMAT SLOW LALECZKI ALE NIE O TO MI CHODZI. zAUWAZYLEM ZE LALECZKA NIKOGO NIE OBRAZA A WIEKSZOSC Z WAS PO PROSTU JA OBRZUCA BLOTEM. NIE POTRAFICIE DYSKUTOWAC, KAZDA WYPOWIEDZ BARBIE JEST OBSMIEWANA . STRZAL W 10-POPATRZ JAKICH SLOW UZYWASZ! cZY BARBIE ODZYWA SIE DO CIEBIE TAKIM TONEM? JAK JESTESCIE TACY MADRZY TO CZEMU NIE SIEDZICIE NA FORUM O KSIAZKACH ,FILMIE? pOTRAFICIE TYLKO KRYTYKOWAC INNYCH. BABRBIE NAPISALA ZE KOBIETY JA NIEMILE TRAKTUJA A WY ODBIEGLISCIE OD TEMATU. tO ZLE ZE BARBIE PISZE JAK DBA O URODE? a MOZE WLASNIE WARTO WYMIENIC SIE PORADAMI???????

Słodka nieidiotko>>> przeczytaj pierwszy post laleczki. Po co ten dokładny opis? Nie wystarczyłoby napisać \"jestem ładna i zadbana\"? Jeśli ktoś tak się rozpisuje o swoim wyglądzie, to coś to mówi o tej osobie. Chetnie wierzę, że laleczka to miła, dobra, śliczna dziewczyna i dlatego piszę, że do tych zalet byłoby dobrze dodać też jeszcze jedną . A to, o tych niezadbanych, innych dziewczynach jest przykre, więc trudno lubić kogoś, kto w ten sposób myśli o innych i tak ich postrzega. Jeśli ma się osąd świata - ja - ładna i zadbana; reszta kobiet - zazdrosne i nieatrakcyjne, to nie jest się osobą budzącą sympatię, prawda? A skoro się nad tym ubolewa, to warto może się nie złościć i posłuchać kogoś, kto wcale nie złosliwie próbuje znaleźć powód dlaczego się budzi negatywne emocje. A jeśli o mnie chodzi, możecie mnie uważać za pasztet, jest mi to dokładnie obojętne ;) :)

Daj spokój. Większość dziewczyn tu przebywających od razu się Ciebie czepia. Tak to już jest, że ten komu brakuje tego co Ty masz, będzie zawistny i uszczypliwy. Na co do szczęścia Ci te kobiety? Olej je wszystkie, olej, olej.. A tak poza tym, to nic fajnego, że każdy facet się oglada. Mi niezawsze się podoba, zwłaszcza, że większość to zwykli frajerzy trzymający za łapę kocmołucha, bo niestety na lepszą sztukę ich nie stać;-)

Gość paniczyk
a kiedy ty kobieto niby pracujesz i lazisz na te silownie solaria skoro jak narazie cale dnie siedzisz na forum i opiewasz swoja nieudowodniona jak narazie urode. jak jestes taka ladna to pokaz buzie i tyle. byl taki topik na forum "fotki forumowiczow" i jakos tam dziewczyny nie mialy oporow, nie musialy nikogo zapewniac o swojej urodzie- byl niepodwazalny dowod-foto i tyle PROWOKACJA

Ale to nie jest tak!Ja tutraj akurat w imieniu laleczki mówić nie będę,ale też dbam o siebie bardzo,i wiem,że jestem ładna,ale mimo to nie rozgraniczam ludzi w ten sposób - ładni i zadbani,oraz pasztety...To głupie!Tylko zrozumcie jakie to wkurzające,jak laski,które kompletmie cie nie znają,obgadują cię i wyzywają od dziwek,zupełnie za nic!Za to,ze jest siię ładnym i zadbanym!Jestem bardzo przyjaźnie nastawiona do wszystkich ludzi,ale niestety ludzie (czyt.kobiety)po prostu mnie nie znoszą!

teraz jestem pewna, ze to prooacja. typowya rzecza prowokatora jest to, ze w kolko pisze to samo, to barbie dodatkowo raz pisze, ze jest w sam raz, raz, ze za szczupla, itp a juz najsmieszniejsze sa babki, ktore z zawisci pbrzucaja ja blotem. nie, zebym ulbila typ barbie

Gość powiem wam
co o was myślę wy laleczki barbie!Jestescie zadufanymi w sobie patrzacymi z gory na inne laski baabsztylami!Ja moze nie mam na solarki i inne samoopalacze,ani na najdrozsze kosmetyki ani ciuchy!!!I co,mam sie powiesić??????

barbi laleczko mysle ze zbytnio koncentrujesz sie na sobie...w twoich wypowiedziach jest tylko \"ja, ja, ja\", pepkiem swiata nie jestes...są jeszcze inni ludzie...heh wiesz to ze ktos nie dba o siebie tyle co ty nie oznacza ze jest kocmouchem lub cos podobnego... tak sie zastanawiam wiesz doba Ci wystarcza na to wszystko?? pomysl czasem o innych, zauwaz cos innego jak tylko czubek wlasnego nosa to moze ludzie zaczną traktowac Cie powazniej... duzo tu glosów ze wypowiadaja sie zazdrosne dziewczyny...nie zgadzam sie z tym...kazdy moze miec swoje zdanie, w pewnym sensie glosy krytyki powinny ci dac do myslenia...fakt nie wszystkie... słodka nieidiotka...mam wrazenie ze dla Ciebie najlepszą obroną jest atak i wyzywanie innych od glupków i kocmouchów...moze dlatego kobiety nie dażą sympatia laleczek babri??bo uwazają sie za lepsze??heh przewaznie bywa tak ze tylko w ich własnym mniemaniu są lepsze...

Gość ddsdsdd
a mnei kolezanki lubia choc jestem modelka oto moje zdjecie http://www.rores.pl/models/0069/# i wcale nie musze przechwalac sie ze ejstem łądna i piekna, kazdy niech sam oceni a Ty laleczko barbie tyle gadasz o urodzie i wygladzie..ale zdjecia nam swjego nie pokazałas jestes wytworem swojej własnej wyobrazni, bo za klawiatura siedzi zapewne grubaska:)

hej pozsatowilam i ja sie dolaczyc do tej ogolnej dyskusji:) mam 29 lat i troche nieco zaokraglona figure , nie mam opalonego ciala bo nie lubie, a na jego pielegnacje poswiecam moze dziennie 5 min?;) mam jasne krecone dosc dlugie wlosy niebieskie oczy jasna cere a faceci wciaz sie za mna ogladaja mimo ze nie nosze na codzien szpilek i nie mam super wystrzalowych ciuchow ale to nie jest tylko cialo i nasz ogolny wyglad - tak naprawde cale piekno emanuje z nas a do tego dodajmy to kim sie jest wewnatrz siebie - juz cos przezylam w zyciu i wiem co jest tak naprawde wazne dla facetow -....pozatym mam bardzo przystojnego faceta , ma 2 metry ciemne wlosy i jest bardzo glebokim i wartosciowym czlowiekiem a poznalismy sie na necie---zakochal sie w kims kogo nie widzial dlugi czas, mogl tylko slyszec moj glos:)

Gość holorek
głupie puste baby

Gość holorek
co barbie laecznka pokaz zdjecie cwaniaro!!!!!

Gość jdjd
no i co z tego pusta wydmuszko wielkanocna???? pokaz sowje zdjexcie skor jestes taka piekna! UDOWODNIJ NAM ZE ISTNIEJESZ

Gość strzał w 10
_Marek które ze słów użytych przeze mnie tak cię wzburzyło:o? Piesek, skwerek, mocznik, tips czy ups...? Moim zdaniem żadne z nich nie jest powszechnie uważane za obraźliwe... Czuję się zdezorientowany:o

Gość justynka27
barbie dbasz o siebie? super sprawa! ale niektore panie tutaj porazaja swoja niska kultura. Marek ma racje. Ty jestes kulturalna a inni tutaj bluzgaja na Ciebie. To dowod, ze 90% piszacych tu to zakompleksione panie ktore nie dbaja o siebie. Trzymaj sie:)

Gość justynka27
nazywaja Cie jakas wydmuszka wielkanocna , nie znajac Cie lepiej! to wlasnie chyba takie kobiety spotykasz na dyskotekach. Prosza Cie o zdjecie a wiadomo ze nawet jak wyslesz piekna fotografie to specjalnie Cie wysmieja. Niestety duza czesc polskich dziewczyn to bardzo agresywne ,zakompleksione istoty. wlasnie takie wylewaja sok na twojej bluzce. Szok.

Gość Głos Ludu
A ja tam wolę pobić brawa dla holorka, on/ona jedyny/jedyna podsumowała sytuację :P

Gość gosc_z_ krakowa
dajcie spokoj barbie! pewnie ladna jest dziewczyna i widze, czytakac jej wypowiedzi ze fajna i madra. Jest kobieta i dba o swoje cialo . Swietnie bo ja sam lubie kobiety zadbane. A i Justynka ma racje! sam czesto chodze sie bawic( zaraz niektorzy powiedza ze jestem dresiarzem...) i widze dziewczyny na dyskotekach. Potrafia sie zbluzgac za wyglad i powodzenie. oczywiscie nie wszystkie. faceci nie sa tacy. Nie sa tacy zawistni. Kobieta nienawidzi druga kobiete za piekny wyglad! Taka prawda!!!!!!!!!