Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

O TABLETKACH ANTY raz jeszcze - prosze wejdzcie, mam pytanie odnośnie zmiany...

Polecane posty

Gość biała orchidea

Hej...mam pytanie czy zmieniajac tabletki anty na inne...biore od 3 mies Cilest jestem w trakcie 7-dniowej przerwy...czy zmieniajac je na inne potrzebuje jakiegos czasu przerwy? chocby czekania na wlasciwy okres... no bo skonczyla mi sie recepta na cilesty a do lekarza mojego najblizsza wizyte moge miec dopiero po czasie,, jak juz powinnam wziasc nowe opakowanie....a takto zawsze przez miesiac moglabym wziasc inne (jeannine) wykupujac recepte kolezanki... wiem ze to glupie, ale co mam robic

Możesz \"pożyczyć\" tabletki z apteki - potem donieść receptę. Ja często tak robię. Pozdrowienia

Gość biała orchidea
Tzn ? Na czym to polega? Wszytskie apteki na to pojda?

Ja, jeśli akurat nie zdążę do lekarza, idę do apteki (w której zazwyczaj się zaopatrzam - chociaż w innej też się udało) i mówię, że biorę antykoncepcję, ale nie zdążę po receptę do lekarza, czy mogę kupić tabletki a receptę przynieść za tydzień. Babeczka zapisuje mnie (mój tel) na czarnej liście i sprzedaje tabletki, a receptę donoszę po wizycie. Jeśli będzie marudziła, zaproponuj zostawienie dowodu, ale nie powinno być aż takiego problemu. Kiedyś poszłam też do lekarza rodzinnego i też mi wypisał receptę. Powodzenia