Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnnka

BÓL POP STOSUNKU, ZAPALENIE PĘCHERZA i UPŁAWY! pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość ninnnka

czesc, przedwczoraj mialam bardzo upojna noc i stalo sie najgorsze- znowu boli mnie pecherz, ktory leczek z lepszym albo gorszy skutkiem od paru miesiecy, czy Wy tez tak macie?????? poza tym dziewczyny znacie jakies lekarstwa na uplawy, ktore wlasnie dostalam po stosunku bez recepty??? tylko nie lactovaginal i clotrinazolum????????? bylam u gina tydz temu i nie chce znowu isc, tym bardziej ze przepisal mi lekarstwa na pecherz. tylko te uplawy! POMOZCIE! ja czesto tak mam ze po ostrej nocy za 2,3 dni zaczynaja mi sie takie dziwne uplawy, serkowate, albo wodniste

Gość hollllaaaa
hej!Ja tez mam od paru miesiecy problem z pecherem i tym bardziej o seksie...Nie wiem co z tym zrobic -urosept nie dziala inne pierdy tez nie

Gość a może masz grzybice i partner
zaraza??

Gość ninnnka
na pewno nie, zawsze leczyl sie ze mna

Gość a jak wyglada stosunek bez
recepty ?????

Gość napewno
masz zapalenie pochwy. W aptece nie sprzedadzą Ci innych leków jak te o których pisałaś. Choć dziś pani w aptece zrobiła dla mnie wyjątej i sprzedała mi Gynaligin (nie wszedzie chcą go sprzedać bez recepty). Popytaj o ten lek bo jest dobry, przynajmniej dla mnie

mi pomógł Vagical taki lek homeopatyczny wiec napewno nie zaszkodzi i kosztuje tylko 9 zl

Gość chyba wyleczona
Ja identyczne objawy miałam przy grzybicy.

Gość furagin
niestety tylko na receptę :(

ja rowniez mam problem z uplawami,po kazdym antybiotyku dostaje oczywiscie grzyba,ktorego zaraz lecze.Teraz jednak ,chociaz lekarz twierdzi,ze jest ok,mam juz od paru miesiecy bardzo dziwna wydzieline:pare razy dziennie wylatuja mi jakby \"geste kluski\"-bardzo niesympatyczne,szczegolnie w czasie stosunku!!!!!!!!Co to moze byc??????????