Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

Czekoladowe odcienie Welllaton

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaaaa

Gość iiiiiiiiiiiiiiii
Odświeżam, piszcie , bo też mnie kusi karmelowa czekolada

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaacb

Gość aaapp
upupaaaaaaaaaaa

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiio

Gość Myszka K.
Wczoraj ufarbowałam Wellaton Soft Color średni blond na moje naturalne wcześniej nie farbowane i zdrowe włosy, bo chciałam się pozbyć tylko lekkiej poświaty mysiego odcienia...I ŻAŁUJĘ BARDZO!, ponieważ po farbowaniu są szarobure i nijakie, poza tym dość ciemne, powiedziałabym taka trochę \"kupa po szpinaku zmieszana z popiołem\". Porażka, pozostaje mi czekać aż kolor zejdzie, na szczęście to tylko szampon koloryzujący a nie farba trwała, więc mam nadzieję, że ten koszmarek niedługo zniknie. Pozdrawiam i życzę wszystkim lepszych rezultatów i zadowolenia z farbowania.

Gość no-bo
Ciemna czekolada -palette --najładnieszy koloreki odcień mam pasemka

Gość Karuzelka
Cały czas farbuje na mahoń wellatonem. Bardzo bym chciała zrobic na blond, bo mam juz białe siwe włosy pomimo 51 lat . Chyba blond by był doskonałym rozwiazaniem, tylko czym to zrobić? czy najpierw dekoloryzatorem?

Gość Karuzelka
Boje sie nie farbowac, bo np. mój synek mówi, ze powionnam malowac, inaczej będe sie gorzej czuła....Męża to raczej nie interesuje, w porywach doradza, ale to z rzadka :(.

Gość ciekawskaaaaaaaa
a czy farba w odcieniach 'czekolady' nie bedzie polyskiwac na czerwony lub rudawy? bo teraz czesto farbuje wlosy na sredni braz i po jakims czasie wychodzi mi odcien czerwieni lub rudego masakra niecierpie tego chce sie tego pozbyc i zaczac farbowac na taki kolor co bedzie caly czas braz a nie czerwien.. pod sloncem wiec jak to jest z ta czekolada?

Gość to zależy od włosów
u mnie nie było rudych odcieni a mojej kumpeli tak.

Gość farbowana
Używam wellaton gorzka czekolada. Kolor piekny wychodzi jak na opakowaniu. Nie zmywa sie szybko. Jesli farbuje kolejny raz to tylko odrosty mam 20 min reszta tylko 5 i przeczesane. Polecam.

Gość martka;d;d
ja mam karmelową czekoladę na włosaach ^^ i jestem zachwycona :) naprawdę polecam :) kolor jest naprawdę taki karmelowy ale na zdjęciach wychodzi rudawy :)

Gość @nia
Również słyszałam, że "karmelowa czekolada" z welli pięknie wychodzi, ja póki co odżywiam włosy i stosuję henne "kasztan" - ładny kolorem z poświatą rudo-rubinowego :) zależy jakie światło :) pozdrawiam! a za karmelową czekoladę biorę się następnym razem!