Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syrenkaARIEL

Pomocy! BŁAGAM BARDZO SIĘ MARTWIE

Polecane posty

Gość syrenkaARIEL

Cześć mam na imie Gosia. Od miesiaca czuję ból w klatce piersiowej i z tyłu (płuca) Mam nie wiele 16 lat. Byłam niedawno chora na grypę i też miałam te bóle i pani powiedziała,że nie da mi skierowania na prześwietlenie klatki piersiowej bo po prostu nie trzeba.Podpalałam przez jakiś okres łącznie 6 paczek (w tym jedna z zaciąganiem) proszę powiedzcie czy nie domyślacie się co to może być ? Ból jest taki jakby mięsniowy ale gdy mama nasmaruje mnie Veledą (oleista maść niemiecka) to przestaje lecz po godzince, pół wraca. Czy możliwe jest to,że po prostu zalega mi jakaś flegma i z tego ten ból ? Albo to jakieś mięśniowe zapalenie czy coś. Miałam badanie krwi, moczu. Wszystko w normie.Prosze o pomoc bo spać po nocach nie mogę !

Gość draśnięta mocno
jeżeli chodzi Ci o to , czy masz raka płuc, to prawdopodbnie nie.Płuca nie bolą, rak płuc przysparza cierpień tylko w ostatnim statdium, ale to bys nie chodziła, nie mówiła i w ogóle była do niczego.Idź na prześwieltenie, bo najprawdopodbniej masz bóle kręgosłupa.I nie histeryzuj.

Gość syrenkaARIEL
Bóle kręgosłupa ? Od czego! Tzn prawdą jest,że boli mnie z tyłu szyja i ręce czasami (barki). Dziękuje za odpowiedź bo się bardzo boję co to może być ;( Przepraszam...

Gość draśnięta mocno
możesz mieć skrzywienie, w Twoim wieku to prawie norma,więc juz mówiłam, bez histerii, idź na prześwietlenie, gdyby Ci było cos powaznego, to miałabys koszmarne wyniki krwi .

Gość syrenkaARIEL
Dziękuje bardzo. Jesteś bardzo miłą osobą. Dziękuje za pomoc. Podobno mam boczne skrzywienie kręgosłupa..Ale to dawno było :( Ale garbie się bardzo bardzo!

Gość draśnięta mocno
no to tym bardziej idx na prześwietlenie i nie bój się, powodzenia:)

Gość syrenkaARIEL
Czy mogę prosić o Twój email ? Czasem chciałabym porozmawiać z kimś normalnym. Koleżanki mnie nie rozumieją a.. mama histeryzuje.. :(

Gość draśnięta mocno
niestety nie, zresztą na co Ci znajomośc z kims , kto prawdopodbnie jest starszy od Twojej mamy? Nie martw się, WSZYSTKIE mamy histeryzują, to na pociechę.Moja też :)

Gość syrenkaARIEL
Czyli wykluczasz raka płuc i inne jakieś takie ? Ból jest czasami taki straszny. Ale jak oddycham to nie boli. No rzeczywiście może to kręgosłup bo nie moge precyzyjnie zlokalizować bólu. Dziękuje bardzo ale ja nie w jakimś tam okropnym erotycznym znaczeniu. Przepraszam jeśli uraziłam. Moja mama 46 ;)

Gość jaka prowokacja
hehehrehehehe

Gość draśnięta mocno
no to jestem młodsza, ale niewiele.Rak na pewno nie! Trzymaj się :)

Gość syrenkaARIEL
żadna prowokacja proszę nie śmiej się ja naprawde mam taki ból i się boję