Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yokumiku

dziwne uplawy!!!

Polecane posty

Gość yokumiku

hej dziewczyny blagam o pomoc!!!!!!!!od jakiegos czsu mam dziwne zolte uplawy o nieprzyjemnym zapachu,a po okresie wrecz cuchnace!!!moze ktoras z was miala cos takiego i moze mi cos polecic,gdyz narazie wizyta u lekarza odpada bo jestem za granica.z gory dziekuje!!!!!!!

Gość tylko antybiotyk
tym razem nie żałuj pieniędzy na lekarza.

Gość yokumiku
nie mam narazie mozliwosci udac sie do lekarza:-(a tak wogole to co to moze yc???????

Gość yokumiku
mialam kiedys uplawy ale zupelnie inne(grzybica)ale te sa nie do zniesienia!pozatym nie wiem jaka jest ich przyczyna!:-(

Gość yokumiku
dziewczyny blagam napiszcie cos!-czy zadna z was nie wie co to takiego????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość według mnieeeeeee
to może być rzęsistek.. on z tego co się orientuję, to wywołuje, żółto-zielonkawe upławy o charakterystycznym, nieprzyjemnym zapachu.. To POWAŻNA sprawa!!! MUSISZ IŚĆ DO LEKARZA, to nic, że za granicą - przecież możesz iścć prywatnie. Poczytaj sobie o tej chorobie, ja bym nie zwlekała.. trzymam za Ciebie kciuki!

Gość yokumiku
NIE MAM POJECIA GDZIE TU MOGE ISC DO LEKARZA,A W KRAJU BEDE DOPIERO W STYCZNIU.MOZE WIECI CO MOGE ZROBIC SAMA LUB KUPIC BEZ RECEPTY?A TEN RZESISTEK TO SKAD SIE BIERZE?