Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malala

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość malala

jestem dziewicą i nigdy nie stosowałam antykoncepcji lekarka zapisała mi LOGEST ale czytalam ze zmniejsza ochotę na seks, zmniejsza tolerancję soczewek kontaktowych, powoduje suchość opchwy:( boję się więc je brać. co robić?

Gość janek h
weź końską dawkę

Gość asia kasia
bralam logest chyba ze 3 lub 4 lata i bardzo sobie je chwale - a juz o suchosci pochwy na pewno nie bylo mowy ;) co masz robic - podchodzic z dystansem do ulotek info- firmy farmaceutyczne musza sie zabezpieczac - chyba ze masz pecha i jestes 1% u ktorych to wystepuje

Gość pa7ula
logest biore od 4 lat. jest rewelacujna pigulka. nie powoduje wzrostu wagi i zdecydowanie poprawia apetyt na seks. do tej pory nigdy mnie nie zawiodl.

Gość LOGEST to najlesza
i najnowocześniejsza pigułka. U mnie nie wywoływała żadnych objawów ubocznych. Wcześniej stosowałam Cilest ale zmieniłam właśnie na LOGEST. Nie obawiaj się. Zresztą zawsze możesz je odstawić w razie jakiś niepożądanych skutków ubocznych

Gość Malwineczka
Logest, Harmonet, Novynette, Mercilon to są pigułeczki o najmniejszej zawartości hormonów (20 mikrogramów estradiolu), delikatne i naprawdę najmniej chyba szkodliwe ze wszystkich na rynku. Także spoko... jak ci nie podpasują Logest to zmienisz na inne, ale nie masz się czym przejmować to nie są mocne piguły