Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pottka

Pogrzeb Szymona - brata Otylii

Polecane posty

Gość pottka

jest jutro . Czy ktoś wie, gdzie ?

Mnie wkurwia takie cos. Nie byloby takiego zainteresowania tym jakby to byl zwykly koles a nie brat Otylii. Zapierdalala to teraz ma. Na swiecie codziennie ginie na drogach i w wojnie tysiace ludzi ale na forum nikt o tym nie wspomni tylko o jakims szymonie co on mnie chuj tam interesuje. Zastanowcie sie nad soba bo puszczacie durne topiki typu ze mandaryna sie wyprowadzila od wisniewskiego.a ki chuj kogo to obcodzi?? zginal to zginal trudno sie mowi i tyle. dzien jak codzien i ma sie toczyc dalej.

dlaczego jak zginelo 3 koich kumpli cala polska nie chciala isc na ich pogrzeb?

a ja sie zgadzam ze zwariowanym...wszyscy robią z tego wielkie halo..gdyby nie fakt ze był bratem Otylii to guzik by kogos obchodzilo ze zginął...

Gość apolonia dziurkawka
a bedzie potancowa na tym pogrzebie?

Gość ja też sie zgadzam
z opiniami innych! wielkie halo teraz wszyscy robią bo za mało mają afer w swoim zyciu!!!!

Gość to kiedy jest
ja chce tam pojsc i pogadac z otylia

No zdziw sie ze sobie z nia pogadasz. Takich jak ty to ona bedzie miala na pęczki. Tak wogole to nawet jakbys tam poszla to nie wpierdalaj sie miedzy rodzine bo obca jestes i jeszcze pogorszysz sytuacje

Gość Otylia jest osobą publiczną
więc dlatego sprawa śmierci jej brata nie jest sprawą anonimową. To chyba normalne. God - jakbyś był znany i coś osiągnął na skalę całej Polski to UWIERZ na pewno by było zainteresowanie pogrzebem twoich znajomych.

Gość ale jak ona przyjedzie
podobno ma ją przywieżć karetka na cmentarz, bo ona moze tylko stac i lezec, nie moze siedziec

Niewazne ze jest osoba publiczna ale takie roztrzasanie tematu smierci jej brata jest po pierwsze bez sensu a po drugie nie na miejscu. Ty bys chciala zeby przy smierci twojego rodzenstwa byly kamery dyskusje itp ?? chyba nie. Bo jakbys chciala to jebnieta jestes i tyle. Niech spocznie w spokoju jak kazdy czlowiek ktory umiera. Dyskusja na ten temat jest zbedna. Moze ktos rzuci temat o biednych dzieciach z Afryki dziesiatkowanych przez choroby i wojny.

Gość repporter
i tak pewnie będzie TVN 24

Ludzie dajcie juz spokój z ta Otylią i jej bratem. Do wypadku nawet nie wiedziałam że Otylia ma brata, tak jak zreszta pewnie większość z Was. W moim mieście trwa jakaś wielka żałoba, flagi opuszczone, brak imprez, paranoja.........

Gość a gdzie mieszaksz
w Rudzie ?

Gość czemu to tak u nas jest
ludzie... tak już jest na tym świecie ze jednych trzyma sie sława i rozgłos a innych nie... wiec nie dziwcie sie ze na pogrzeb waszego koleg nikt nie przyjechał bo sensu w tym żadnego...nikt was nie namawia do współczucia i godzin żałoby, ale osoby które potrafia i chca współczuc niech jednocza sie społecznie..

tylko tak na dobrą sprawe do momentu wypadku nie wiedzialam ze Otylia ma brata...i pewnie nie ja jedyna...i nie chodzi tu o współczucie, bo owszem współczuje jej i to bardzo...ale o rozstrzasanie w kółko tego samego...to jest poprostu nie na miejscu...

zwariowany21 -----> oczywiście, że chciałabym kamery i wywiady, jak będzie mój pogrzeb to sama zwołam konferencję prasową i będę udzielać wywiadów! A jebnięty to chyba ty jesteś, gówniarzu.

A dzieci z Afryki to pewnie cie tak interesują, jak mnie twoja osoba.

Gość studentka pedagogiki.
ja mieszkam w Rudzie Slaskiej i flaga jest opuszczona itp.. Moze dlatego jest ta zaloba , poniewaz Otylia duzo wniosla dobrego...nie wiem czy pamietacie licytacje jej medali na chore dzieci.... takie rzeczy nie zdarzaja sie codziennie...

Gość jagoo
ale przepraszam to jest pogrzeb Otylii czy jej brata??przeginacie

Gość studentka pedagogiki.
brat jej zginal....ale to rodzina... moim zdaniem to nie powinno byc az dnia zaloby , ale to chyba zwraca uwage , ze stala sie tragedia... moze taki przyklad-NIESTETY:( uzmyslowi innym , jak wielkim darem jest zycie,,,.

nie jestem w polsce,ale to co czytam to paranoja,a na cholere dzien zaloby? papiez umarl? czy polacy o...jeli!!!smieszne to jest dla mmnie,nie przesadzajmy...tragedia sie stala...przykre...mlody chlopak,ale dzien zaloby? przegiecie,...ktos wspomnial o medalach...przypominam ze w dobrym tonie jest dac cos na aukcje dla dzieci :-) to sa osoby medialne,wiec glupio by bylo nie dac tak???? fakt jest taki...ze winna jest wypadkowi...tak pisza...wiec teraz cyrk bedzie...czy pojdzie za kratki czy nie???...ogladajcie ,jaka niesprawiedliwosc na tej ziemi!!!!

Gość ms1981
a wiecie co mną najbardziej wstrząsnęło? to ze ksiądz na pogrzebie powiedział,że nie jestesmy żli że nam go zbarałeś...to jest dopiero paranoja. Zginął chłopak, bo jego siostra przekroczyła granicę rozsądku( i w zasadzie przez swoją głupotę odebrała mu życie) a ksiądz obwinia Boga , że go zabrał. Gdzie tu logika? Bog, który jest miłością i dał życie jest obwiniany, choć to ludzie lekceważąjego prawa i zasady i nie sznują jego daru. To jest najbardziej niesprawiedliwe w tym wszystkim.