Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulchniutka

Której z Was udało się schudnąć mimo że uwielbia jeść i kocha słodycze?

Polecane posty

Gość oj czepiacie sie
mi 20 funtow na diecie kopenhadzkiej i jak na razie 2 miesiace dalej trzymam ta sama wage

Gość serek serek
ja jem wszystko co che i nic a wszystko od tego ze lekarza przepisal mi dobre leki :P

Gość Niulka Q
odchudzanie zaczelam razem z wyciskaniem sokow, z wyciskarki zakupionej na terapiasokami.pl Pije soki warzywno-owocowe 5-7 razy dziennie a 2-3 razy w tygodniu jem upieczone mięso lub rybkę, nie jestem w ogole glodna, sprobujcie zreszta byc glodne po 6 porcjach sokow dziennie. Ja robie i z warzyw iz owocow o takze mieszane, z wyciskarki soki sa duzo bardziej geste i pozywne no i maja ogromne ilosci blonnika a przez to moja przemiana materii jest podkrecona na maxa :)

Schudnąć może i nie, ale utrzymuję swoją stałą wagę, mimo, że nie odmawiam sobie codzienne normalnej porcji deseru :)

Gość domerka33
Tak.Szczerze powiedziawszy to nie wyobrażam sobie zupełnie zrezygnować z cukierków bo po prostu je uwielbiam. Staram się jedank utrzymywać prawidłową wagę . Piję dużo wody, jem również owoce oraz warzywa. Na cukierki raz na jakiś czas również można sobie pozwolić. Ostatnio nawet czytałam pewien artykuł na ten temat. Kosteczka czekolady raz na jakiś czas nie zaszkodzi a jedynie poprawi humor. Świetna jest czekolada Jedyna deserowa Wedla. Uwielbiam również wedlowskie prasie mleczko. Świetne jest to nowe o smaku Frappe. Jedna kosteczka ma 52 kalorie tak więc nie jest to dużo.