Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkaa

nasze kompleksy

Polecane posty

Aha mam jeszcze małe zęby, nos zadarty do góry i masakrycznie twarde paznokcie, które musze obicnac u kosmetyczk co 2 tygodnie i płacic 25 zł!!!!! POzatym mam 17 lat i 155 cm wzrostu.

Gość efciaaaaa
tylko bryle mnie dołują

:(-wypadające włosy - przetłuszczająca się skóra - kilkadziesiat pieprzykow na twarzy (na ciele duzo wiecej) - ochydne brewska - zbyt szeroko rozstawione oczy - bardzo szeroki nos - hirsutyzm - niesymetryczne usta - żółte krzywe zęby - źle przebite uszy - brak biustu - krosteczki na ramionach - czarne łokcie - klepsydrowate palce, na których nie mogę nosić pierścionków - zadarte, drobne, rozdwajające i łamliwe paznokcie - zbyt opalone ramiona - wystające łopatki - wystający brzuchol - ogromne biodra - wielki tyłek z cellulitem (3) - gruuuuuuube uda z cellulitem - krzywe czaaaarne kolana - krzywe koślawe kostki które niszczą wszystkie buty (staram się nie odkrywac kostek) - czarne palce u stóp.... no chyba wsio... a zalety...???... mocne kości.

Gość *k*e*k*
W sumie to ja nie mam kompleksow ale jezeli mialabym sie dolowac to napewno z tych powodow: * szeroki noc * bardzo male oczy * 70 A * szerokie biodra * brzydka cera Ale sie niczym nie przejmuje bo i tak uwazam sie za dosyc ladna. A jezeli sie komus nie podobam to co z tego??? Liczy sie charakter a nie wyglad :)

Gość zmienna ALE szczesliwa
wiecie co dziewczyny ja tez mam bardzo wiele kompleksow...jak np. * duzy nos * nieproporcjonalne rozlozenie wagi * piegi:| ale doszlam do wniosku ze zawsze w kazdej z nas znajduje sie jakies piekno... byc moze na pierwszy rzut oka nie dostrzegalne... rozpaczamy z tego powodu ze nie mamy chlopaka... (ja jeszcze nie mialam ani jednego... moze jest mi jak na razie niepotrzebny?) nie wyglad sie liczy ale wnetrze... jesli on tego w Tobie niedostrzega najwyrazniej jest slepy i nie godzien tego by byc z Toba... jesli jakims kompleksom da sie dac rade- warto starac sie( nie mowie tu o operacjach... ale jesli mamy tradzik- probowac go zwalczyc) NIE PODDAWAJCIE SIE!! KOMPLEKSY NIE MUSZA BYC CALYM WASZYM SWIATEM!! CIESZCIE SIE ZYCIEM! NIE WARTO GO POSWIECAC NA ZALAMKE! :):):):):)

Gość Jest super ale nie do konca
Cera- slady po tradziku, ale to sie usunie mikrodembrazja Cellulit mimo ze waze tylko 47 kg- trzeba bedzie przejsc na zdrowa diete i uprawiac sport Za gruba talia, przy 87 cm w pupie az 68 cm- chce 60, tyle bylo 2 ma temu :-O

Gość Jest super ale nie do konca
2 ms temu *

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja to bym schudła chętnie jeszcze trochę, ale nie mogę bo przywiązałam się do mojego biustu rozmiar C tak, że musiałam przerwać dietę, bo mi się z dużego C małe C zrobiło... Poza tym: -cellulit (jestem w trakcie pozbywania się tego paskudztwa) - rozszerzone pory, które łatwo się zapychają - włosy z tendencją do rozdwajania - nos - za duży Ale to nie są kompleksy właściwie. Choć to właśnie bym zmieniła gdybym mogła. No i jeszcze ewentualnie rozstępy :)

Gość MOJ JEDYNY NAJWIEKSZY
najbardziej wkurzajacy kompleks to ceeeeeeeeeeeeeera !!! nienawidze mojej cery i nie chce mi sie zyc ! uwazam ze tradzik to nie sa jakies widzimisie tylko problem zdrowotny :/ a jesli chodzi o takie szcegoly ktore bardzo chcialabym zmienic to wlosy, bardzo bym chciala miec dlugie wlosy bo mma do ramion :/

Gość pryszczata kiedys
To ci urosna, w czym problem a tradzik potrafi zniszczyc niezle psychike, dlatego nie wolno mu sie poddac

Gość ajkjakajkaja
a ja mam: pyrkaty nos -kartofel piegi nie mam 2 zebow 4 i 5 na gorze po wyrwaniu mialam powazna depresje z tego powdu ale lada chwila je wstawiam sucha skora obwisle cycki rozstepy zniszczone stopy kurwa chyba musze wybrac sie na kosmetyczne zakupy peling kremy maseczki i jeszcze znalezc czas na zrobienie tego wszystkiego to chyba moj najwiekszy problem

Gość Adelajda_17
Mnie sie nie podoba wyglad waginy, to moj najwiekszy kompleks, mimo ze kazda kobieta ja ma, i odbyt, dobrze ze te czesci ciala zakrywamy no i nic z nimi nie da sie zrobic, kazdy zwierzak ma odbyt 😭

Gość monika -załamana
ja czasem mam ochote sie zabic jak o moich kompleksach pomysle. -krzywe zęby - naprawde okropne, możecie mi wierzyć, na dodatek żółte i powykręcane - zdycham -staszną cerę - mam pryszcze, wągry, blizny potrądzikowe, ślady - bez makijażu wyglądam jak dalmatyńczyk, a ostatnio już każda warstwa tapety jest za słaba;/ -jestem niska i mam potworne grube uda -odstający tyłek -męskie,masywne łydki -ogólnie jestem brzydka i nie moge na siebie patrzec -mam brzydkie, małe paznokcie, które na dodatek się rozdwajają -brzydkie stopy -161 cm i 51 kg;/ -POTWORNIE KRÓTKIE,KACZE I PRZYSADZISTE NOGI!!! zalet nawet nie mam sily opisywac..mam proste włosy i nie potrzebuję prostownicy,ale co mi z tego, skoro kompleksy i tak wszystko przykrywaja? mam co prawda biust 75c.. ładne oczy,ale co z tego,skoro całą morde w tapecie?? najgorzej jest z zebami. z nimi sie nie da nic zrobic. boze wygladam jak potwor,ktoregos dnia nie wytrzymam :(((

Moje kompleksy to duży nos i mały biust(ale na szczęście jestem w takim wieku, że jeszcze mam szanse na większy...;D)

Gość marina roldan
moje kompleksy -wadawzroku, musze chodzic w brylach, -krzywy kregoslup - opona na brzuchu -maly biust, AA70 prawie wogole go nie ma - cellulitis -zniszczone wlosy -cera- masakra, tradzik, przebarwienia, szok totalny - bez tapety wygladam jak potwor -krzywe zeby do tego zolte, -garbaty nos doe tego zadarty -odstajace lopatki - waskie usta -brzydki tylek, plaski bez ksztaltu,

Gość marina roldan
zapomnialam dopiesac - cienie pod oczami

Gość dhcsjkac
KURWA TYLKO JA MAM ROZSTEPY???? 😭 celulit ROZSTERPY NA CYCKACH I NA REMIENIU :O:O:O:O i NAJGORSZE wada wzroku co mnie dporowadz ado szału bo musze wydawac w pizdu kasy na soczewki i i kurwa nogi bym miała ładne ale sa iksowate KRZYWE 😡

Gość monika - zalamana
o,to widze ze mamy podobne problemy;) heh..tak,cera i zęby.. najgorsze. wiesz co? kup sobie serie NUNO firmy ziaja - zobaczysz,ze pomoze, chociaz troche.

Gość totalne dno
- płaska klata!! płaska klata!! płaska klata!! 70AA! co to ma niby być? :( - rozstępy i cellulit na tyłku i udach pomimo niskiej wagi - całe uda, łydki, tyłek i ręce w obrzydliwej wysypce (rogowacenie mieszków włosowych... nic się nie da z tym zrobić) - tłusty brzuch choć wszystko inne jest chude... - obrzydliwa blada pryszczata cera - blizny po ospie na całym ciele :( - ogólnie jestem bezkształtną maszkarą ze zmasakrowanym ryjem... - jestem też głupia pusta i żałosna... nic tylko się powiesić...:(

Gość ja też ja też
mam tego sporo, mianowicie: - siwe włosy (w młodym wieku) - cienkie, jasne brwi i rzęsy - długi nos z garbem - wąskie, nieproporcjonalne usta - jedno oko jest minimalnie wyżej od drugiego (tylko ja to widze na szczęście), oba są małe - obwisły biust z rozstępami - brak wcięcia w pasie - obwisły tyłek z rozstępami i cellulitem - uda z cellulitem Na pocieche dodam, że jestem nawet atrakcyjna jakby mi się bliżej nie przyglądać :)

Gość ja też ja też
zapomniałam o workach pod oczami, są zawsze :(

Gość alez to interesujace
ktos tam wczesniej napisal, żeby tak sie nie wyżalac bo nie ma sensu sie bardziej dolowac. ale mnie np pomaga czytanie o waszych kompleksach! okazuje sie że nie tylko ja mam: -krzywe zęby -blizny -oponkę -celullit -nos jak kulfon -brzydkie dlonie i paznokcie i wiele wiele innych, ktorych nie chce mi sie juz wymieniac. lepiej poczytam sobie dalej o waszych kompleksach. pozdrowienia! tak naprawde wszystkie jestesmy piekne. hehe

Gość hyttjy
a ja nie mam kompleksow:D figure mam zajebista no moze tylko chcialabym powiekszyc biust a tak to wszystko okej na twarzy nic bym nie chciala zmienic :D

Gość teraz moja kolej
zez(mega kompleks) celulitis na udach i posladkach za szeroki tylek i to mniej wiecej tyle