Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka29

PRZYGOTOWANIA DO DRUGIEJ CIĄŻY

Polecane posty

Gość oliwka29

NAPISZCIE JAK SIĘ PRZYGOTOWUJECIE DO TEJ ROLI I ILE MA WASZA POCIECHA???

Gość oliwka29
czy od obciagania z polykiem zajde w drugą ciaze ? bo z pierwszą mi sie udalo, moj przewod pokarmowy jest polaczony z jajowodami

Witam, domyślam się, że drugi wpis nie jest twój :-) Ja mam dwuletnią córeczkę i właśnie \"pracuję\" nad drugim dzidziusiem ;-) Napisz coś o sobie, może będziemy mogly się wymienić doświadczeniami :-) pozdrawiam

Gość oliwka29
Hej! oczywiście że ten drugi wpis nie jest mój.Ja mam pół roczną córeczkę nasze starania rozpoczniemy na wiosne jak mała skończy roczek .Przygotowywałaś się jakoś do tej drugiej ciąży? POZDROWIONKA

Przygotowywałam się podobnie jak do pierwszej ciąży, tzn biorę folik, wyleczyłam zęby, byłam u ginka... bardzo bym już chciała byc w ciąży :-) pierwszą ciążę świetnie znosiłam i brak mi już tego. Niestety teraz pierwsza próba była nieudana, druga też się na taką zanosi. Może za trzecim razem się uda :-) pozdrawiam

Gość oliwka29
Ja też nie umiem się doczekać na tą małą fasolkę w brzuszku .Choć mineło dopiero 6 miesięcy to mi tęskno za tym brzuszkiem-hihihi.Załorzyłam sobie że dzidzia urodzi się w grudniu2006oczywiście jak to wyjdzie albo styczeń2007.Ja też zaczełam brać folik chociaż niewiem czy moge z witaminami bo karmie piersią. Może to i za wcześnie na te przygotowania ale już się nie mogę doczekać.Głowa do góry do dwóch razy sztuka .....Następnym razem wam się uda.To twoja dzidzia będzie na lipiec hi .Powodzenia

mam nadzieję, że się szybko uda, bo nie chcę, żeby między dzieciakami byla zbyt duża różnica wieku. Tobie też życzę, żeby Ci się udało jak planujesz :-) Uwielbiam być mamą :-) Pozdrawiam

Cześć dziewczyny.Podziwiam was ,że jesteście takie odważne z drugą ciążą.Ja mam 7 letniego synka i mam mieszane uczucia co do drugiej ciąży.Chociaż wiem że to duża rożnica wieku , ale boję się że nie poradzę sobie.

Gość bebisa55
powoli myślę o drugim dziecku, mój syn ma już prawie 6 lat, zaczełam już nawet brać witaminy mama dha premium, chce się lepiej przygotować do tej ciązy,b o za pierwszym razem to była niespodzianka i wyrosł mi taki chorowitek i miał spore niedobory witaminy d3, a ja o niej przed ani w trakcie ciązy ne wiezialam, ryb nie jem a w nich jest najwięcej tej witaminy

Gość gość
Hej. Mam 4 letnia córkę i w tym tygodniu zakonczylam starania 2 kreskami na tescie.