Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziks

Czy Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami hamuje działanie anty.tabletek?

Polecane posty

Gość Madziks

mam pytanko bo niewiem zakupiłam sobie ostatnio te tabletki i stosuje Yasmin i czy moga one hamowac skutecznosc antykoncepcyjną HELP

Gość Enna
Przeczytaj na ulotce najlepiej albo zapytaj o to ginekologa lub farmaceutę!

Gość ixxx
Nie, skrzyp polny mozesz bez problemu brac, tak samo jak witaminy itp.. ustrzegaj sie natomiast dziurawca i wszystkiego co ma jakis wplyw na uklad trawienny i jelita.

Gość a ja jak bralam jakies ziolowe
tabletki i nie bylo tam w skladzie dziurawca - takie zwykle ziolowe nie pamietam nazwy to dostałam "okresu" po kilku dniach tak jakby pigułki nie dzialaly- dobrze ze wtedy akurat nic z Moim nie robilismy - bo pewnie bylaby wpadka :)

Gość ixxx
a od czego byly te tabletki?

Gość to byly takie na wzmocnienie
organizmy- na skore, wlosy paznokcie... takie tam

Gość Lalamidododo
oj co ty kobitko, nie hamują działania tabsów w żadnych wypadku. zresztą żadne witaminy ani suplementy nie hamują, no może poza dziurawcem

Gość no w moim przypadku tak bylo
ja przez kilka miesiecy bralam cilest i wszystko bylo ok, zadnych plamien podczas brania tabletek; dopiero jak zaczelam lykac te ziolowe to sie zdziwialam bo po 4 dniach dostalam plamienia -okres; po skonczeniu opakowania pigulek tez dostaje "okresu" 4 dnia moze nie slusznie to pollaczylam ale ja osobiscie nie bede brala takich ziolowych lekow podczas stosowania pigulek... moze kazdy organizm inaczej dziala, ale wole nie ryzykowac :)

Gość Madziks
hmmm juz sama niewiem a może ktos stosuje te witaminki i bierze pigułki??????

Gość Julies
pewnie to nie to samo ale ja biore merz special na wloski i zadnych problemow z tabletkami nie mam.Moze zapytaj w aptece!

Gość madziks
Julies a możesz mi napisać jaki jest skład Merz Specjal bo jeżeli taki sam ja skrzypu to chyba nie mam sie czego obawiać z góry dzięki i pozdrawiam :)

Gość BeataB7297
Używaliście leku co się nazywa Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami? No bo wyszukiwałam danych na temat tego leku i postanowiłam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym leku? Jest sens go kupować, testowaliście jakieś zamienniki? Tutaj jest trochę komentarzy o Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami: http://www.listalekow.pl/wyciag-ze-skrzypu-polnego-z-witaminami/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie w smak mi się rozczarować i roztrwonić bezsensownie pieniążki, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.