Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota_a

DOMOWA MIKRODERMABRAZJA VICHY - ktoś próbował???

Polecane posty

Gość dorota_a

Zastanawiam się czy warto to kupić - cena jest dosyc wysoka wiec chcialabym sie dowiedziec czy ktos juz to probowal i czy warto?

Gość słuchajjj
tutaj ludzie sa za biedni zeby kupic sobie taki zestaw wiec na pewnoo sie nie dowiesz pozdr.

JA MIAŁĄM COŚ TAKIEGO ALE Z L\'OREALA. TO BYLO OPAKOWANIE ZAWIERAJACE DWIE TUBKI PIERWSZA MIALA NA CELU USUNIECIE MARTWEGO NASKORKA A DRUGA TO BYL KREM SKORE MIALAM PO TYM JAK DUPCIA NIEMOWLECIA.

Gość moja mama
kupiła sobie ale z Bielendy i ktoregoś dnia probowałam sobie zrobic tai zabieg, ale musiałam zmyc z twarzy szybko ten krem bo okropne szczypał

Gość no wlasnie
warto to Vichy kupic?!?!Kosztuje to wkoncu ok.200zl

Gość ja moze
dzisiaj to kupie ale w sumie opinia na temat tego kosmetyku przydalaby sie;)

Gość iva_
mogę polecić L'Oreal>>> wypróbowane i .... jestem zachwycona . Teraz mama mi podbiera i również jest bardzo zadowolona . Rzeczywiście skóra robi sie gładka jak po ....mikrodermabrazji u dermatologa. mama była nawet wkurzona na początku bo podkład jej się ......ślizgał po buzi :) :)

Gość mikka24***
te wszystkie kremy zawierają kwasy więc teoretycznie powinno trochę szczypać, wtedy wiadomo że krem działa tak jak powinien.

Gość pucia
Dzis kupie i zastosuje a nastepnie zdam relacje co i jak. Tez jestem bardzo ciekawa

kupiłam tą domową mikrodermabrazje z l\'oreala żeby blizny po trądziku zmniejszyć a tam jest napisane ze nie wolno stosować na blizny, trądzik i w ogóle!! tylko dla osób po 30-stce!!!!!!! I CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ

Gość to po jaki wuj
ta dermabrazja, jak blizn nie mozna sie pozbyć? To co, tylko dla modelek o nieskazitelnych cerach? Idiotyzm. Ja to bym ich olała i spróbowała. No przeciez nie wyrzucisz. Ile kosztowało?

Też mam na to ochotę, ale na blizny po ospie. Zastanawiam się tylko czy warto, bo gdyby takie specyfiki działałt to Angelina Jolie np. nie miałaby podobnych na policzku.

Ale wiecie co i tak to kupię raz kozie śmierć. Chodziłam na takie zabiegi do kosmetyczki. Strasznie piecze, ale efekt jest super.

Gość LadyMilady
pare dni temu kupiłam krem normaderm na dzień i w gratisie dostałam mini zestaw do mikrodermabrazji+tonik+ próbkę podkładu. mikro użyłam wczoraj i powiem tak, efekty są rzeczywiście widoczne, zaraz po użyciu skóra jest gładziutka i miła w dotyku, pory widocznie zmniejszone, cera zdrowsza. Efekt jednak nie jest jakiś zachwycający, zwykłym pilingiem i maseczką pewnie zyskałabym to samo. Może przy dłuższym stosowaniu efekt będzie bardziej widoczny? saczetka z próbkami wystarczy pewnie na jakieś 4 razy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie wiem tylko co ile taką mikrodermabrazję mogę stocować? co tydzień?

Gość bbb...
Ewcik jesli bylas na dermo its u dermatologa i masz efekty to po co chcesz jeszcze kupowac?

Gość monyka1
ewcik piszesz ze bylas na takich zabiegach i czy rzeczywiscie jesli ktos ma blizny po tradziku to ta mirodermabrazja mu pomoze je zlikwidowac?

ja używałam mikrodermabrazji Neutrogeny Pure Glow i była delikatna z małym efektem ścierającym w sam raz dla skóry delikatnej, na stronie kuracjeantyaging.pl są inne zestawy, ciekawie wygląda zestaw Skin doctors, może ktoś używał? czy używanie Roll-cita boli? bo myślę że efekty mogą być widoczne, tylko ten "dyskomfort" przy zabiegu!!

ja używałam mikrodermabrazji Neutrogeny Pure Glow i była delikatna z małym efektem ścierającym w sam raz dla skóry delikatnej, na stronie kuracjeantyaging.pl są inne zestawy, ciekawie wygląda zestaw Skin doctors, może ktoś używał? czy używanie Roll-cita boli? bo myślę że efekty mogą być widoczne, tylko ten "dyskomfort" przy zabiegu!!

Gość kaniulkaa
hey ja ostatnio kupilam zestaw skin doctors...uzylam juz 4 raz i skora jest jak pupcia mojej 10miesiecznej corci...rewelacja narazie efekty sa w postaci wygladzenia czekam jeszcze na usuniecie przebarwien ktore juz zbladly troche...

Gość jak wytrzymac głodowkę
a może tak locacid, lub inny retinol?

Gość sixteen16
Ja miałam i Vichy i L'Oreala - ReFinish... Jak dla mnie szkoda pieniędzy, ale to bardziej się opłaca od mikrodermabrazji w salonie (efekt u mnie był ten sam, więc przepłaciłam :(, albo kiepska kosmetyczka).. Obecnie przerzuciłam się na domową mikrodermabrazję z sodą: http://wieczniemloda.com/domowa-mikrodermabrazja-przepis-i-efekty-4687/ jest bardzo fajna, tylko delikatniejsza od gotowców. Jestem zadowolona. Chcę jeszcze spróbować korundu...