Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm....i hm......

MOj facet rozbroil mnie tekstem

Polecane posty

Gość hm....i hm......

Jedziemy autem, ja jak to ja pytam >> Kochanie taki ladny mi wyszedl dzisiaj makijaz a ty nic nie pwiedziales < nie widzisz roznicy gdy jestem umalowana a gdy nie jestem? Wolisz mnie w makijazu czy bez ?? odpowiedz mojego faceta: Kochanie ja tak bardzo jestem w tobie zakochany ze gdybys byla umazana gownem i tak bys mi sie podobala ????

Gość buhehehehehehe
nie wiem kto kogo rozbroił tekstem :o

Gość very
czy to są słowa miłosci?

Gość żubrówka
I czym się chwalisz? Prymitywnym tekstem jakiegoś ciołka? Po prostu boki zrywać, taki dowcipny.....aż mdli!

A moze to była JEGO rekacja na TWOJ idiotyczny tekst. Sory, ale to Ty mnie bardziej rozbawiłas:)

Gość przynajmniej on jest
bardziej rozgarniety od ciebie, bo ty to masz siano w glowie...

Gość Eeeee no to ja was przebije
Ostatnio troche schudłam... Mój facet do mnie: Kochanie co Ci tak biust zmarniał ? Cio to się stało ? Porażka..

Gość optimma
to az tak tragicznie wygladasz bez makijazu ,ze powinnien zauwazyc? to cos na zasadzie maski?

Gość hm....i hm......
Siano w glowie zapomnialam z wiekszosc kobiet wypowiadajacych sie na tym forum ze swoim facetem rozmawia tylko o polityce. Ja chce wiedziec czy sie podobam i moje pytanie jest jak najbardziej wlasciwe.

Gość -martka-
autorka tego topicu chyba jest jakas glupkowata...

Gość żubrówka
Wiadomo, że nie rozmaiwa sie tylko o polityce, nie chodzi o TEMAT, ale o FORMĘ, nie rozumiesz tego? Twój facet to skończony prymityw i już!

Gość to ona jest prymitywna
ze pyta sie o takie rzeczy. Tak ja rozmawiam ze swoim o polityce, o ksiazkach... moze poromawiaj ze swoim nt lakierow do paznokci... moze jakis postep zrobicie

Gość no rzeczywiscie to jej
pytanko i sposób w jaki je sformułowała jest ciut infantylne i kojarzy się z jakąć laluunią. Nie dziwie sie ze facet tak odpowiedział. Facetów po prostu nie interesują takie sprawy jak makijaż, ciuchy dlatego odpowiedział tak idiotycznie na równie idiotyczne pytanie.

Gość pinkfinek
ZAATAKOWALI? MOŻE NASTEPNYM RAZEM DWA RAZY POMYŚLI ZANIM NAPISZE COŚ DEBILNEGO.:-0

Gość chciala sie pozalic
jaka to jest glupia...

No widać, ze faktyczne Cię kocha ale tak dla jaj spróbuj faktyczne kiedyś z tym guwnem zobaczymy co wtedy powie? :) No może z czymś co przypomina guwno - czekolada?

Gość borowik
Nie ma to jak kobiece forum ;tu zawsze są "życzliwe" osoby ,a aby kogoś zdołować .:D

Gość zupełnie nie rozumiem
dlaczego pytanie autorki topicu traktujecie za infantylną wypowiedź? czy to źle że chce wiedzieć czy się podoba w makijażu?!!!! każda kobieta tak robi, czy w kwestii makijażu ubioru czy też fryzury !!!! a wypowiedzi powyższe należą chyba do jakiś męskich bab , które niegdy nie miały faceta i nie wiedzą co to znaczy podobać się facetowi!!! odpowiedź chłopaka jak najhbardziej nie na miejscu, tu się zgodzę

Gość zdołowany
faktycznie, ale co to guwno?:-D:-P

Gość do zupelnie nie rozumiem
twoja odpowiedz swiadczy tylko o tym ze sama sie pytasz faceta: "ej kochanie jak dzis wygladam?" a jego intersuje to jak mnie zeszloroczny snieg, skoro normlany facet nie rozroznia rodzajow pudrow, cieni do powiek i tuszow do rzes... Podobac sie facetowi a pytac sie go to dwie rozne rzeczy... porozmawiaj z facetem o czyms innym a nie tylko o swoim wygladzie...

Gość zupełnie nie rozumiem
autorka topicu nie pytała się czy lepiej wygląda w pudrze revlonu czy missporty, tylko zapytała się czy się podoba, ogólnie?!!! a skoro ty wiesz lepiej co facetom sie lepiej podoba, to potwierdza moją tezę że jesteś babochłopem!!! każdemu facetowi, który kocha , zalezy na wyglądzie swojej partnerki, ja z moim męzem też o tym nieraz gadam i jak mam np zbyt mocny makijaż to poprostu mówi że mam to zmienic bo wyglądam nieładnie...czy jest w tym coś złego ?!! moja poprzedniczko chyba nigdy nie miałaś doczynienia z facetem którego kochasz, i przez którego chcesz być zawsze kochana i dla którego chcesz zawsze ładnie wyglądać !!!!!!!!!!

Gość JA nie moge
jakie te kobiety są puste!!!!!!!!!!!!

Gość nrber
nie lubie makijażu u kobiet na twarzy.Jakos tak dziwnie w nim wyglądają.

Gość nrber
Trudno by mi sie makijaż podobał.Ale jeżeli kobietom sie to podoba to i mi sie podoba.Bo dla mnie to obojętne czy ma makijaż czy nie.Chodz lepiej by go nie miała jak dla mnie.

Gość very
faceci oficjalnie nie lubia makijazu u swoich kobiet, ale oglądają sie wyłącznie za tymi "zrobionymi" na lufy ;-) co za hipokryci! zdarza mi sie czaesem wyskoczyc bez makijazu i wtedy slysze: kochanie co sie stalo? chora jestes? hehehe:-D

Gość do zupelnie nie rozumiem
skoro facet mowi ci ze mu sie nie podobasz tak czy inaczej to tylko pogratulowac wyboru faceta... a skoro nie wiesz jak powinnas sie malowac to gratuluje siana w glowie... Nie jestem wcale babochlopem tylko potrafie rozgraniczyc rzeczy nt. ktorych rozmawiam z kolezanka czy kolega a na ktore rozmawiam z facetem. Skoro tego nie potrafisz rozroznic to moze powinnas nad tym popracowac. Oczywiscie, ze chce sie facetowi podobac ale nie pytam sie go co 15 min czy dobrze wygladam albo czy ladnie wygladam, bo ja wiem ze tak jest i nie potrzebuje jego potwierdzenia... Popracuj tez nad samoocene... kolejna pusta idiotka....