Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiijaaaa tra la la

17 a 30 za czy przeciw???

Polecane posty

Gość mariiiiijaaaa tra la la

moja kolezanka ma 17 lat , jest dojrzala jak na swoj wiek ale zwiazala sie z 30 letnim mezczyzna.. koles wyglada na 23 lata jej rodzice to akceptuja i lubia go co wy na to???? bo jak sie dowiedzialam ze ma 30 a wycenilam go na 23 to mnie az scielo... jak mozna z 30 latkiem w wieku 17 lat?? ona nie jest puszzcalska i tak dalej ale... hym... no wlasnie zastanawiające... co wy na to?

Gość a my na to tra la la
:-P

Gość tralalalalalal
a ja na to up up up !!!! ;) i przeciw

Gość k czy m
a mnie sie wydaje ze roznica wieku jest zbyt duza bo miedzy matką a nim jest 10 lat roznicy..... coreczke bylo by przykro jak by mamusia prowadzila z tym panem dojrzale dyskusje i brakowalo by aby rzekla "ni eprzeszkadzaj jak dorosli rozmawiaja" bo 17 lat phi co to jest!!!!

Gość wglowie sie nie miesci
wybaczcie ale ponad 10 lat roznicy robi swoje on ma doswiadczenie w zwiazkach ana zapewne nie inne podejscie do zycia i inne oczekiwania co bedzie za rok kiedy ona bedzie chciala isc na balety a on powie ze ma ochote ogladac tv bo on sie juz wybawil na razie moze jej dotrzymywac kroku co do zabawy itp to jest jej naj leprzy okres do probowania wszystkiego przezywania doswiadczania taka znajomosc to ciekawy epizod w zyciu kazdej dziewczyny bo jest starszy moze juz ma jakas pozycje spol wlasne pieniadze moze mieszkanie owszem wszytko to jest kuszace i inponujace ale to powinno zostac w fazie epizodu w zyciu bo to do niczego dobrego nie prowadzi