Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszaa

MICROGYNON-czy to sa dobre pigulki?gin mi je wlasnie przepisal

Polecane posty

Gość miszaa

dziewczyny powiedzcie mi cos o nich

Brałam kiedyś przez długi okres,nie miałam żadnych skutków ubocznych , co do skuteczności też nie można narzekać. odpowiednikiem tych tabletek jest Stediril 30,jest o wiele tańszy od Microginonu a ma ten sam sklad.

Gość miszaa
no wlasnie ...gdy ginekolog mi przepisywala Microgynon powiedzialam jej ze czytalam o wielu pigulkach i ze micro to tosamo co Stedril, ona na to ze roznia sie. dupa jas cwaniara no nie? watpie juz ze jest gin ktory nie ma zadnych korzysci z tabsow :(

napewno jakas cwaniara,bo to ten sam lek, stediril jest polskim odpowiednikiem i na twoje zyczenie powinien zapisac ci te ktore wolisz.

Gość miszaa
a czy microgynon to tzw.mikropigulki? ze trzeba je brac dokladnie o tej samej godzinie? a czy po Micro urosly Wam piersi?:)

to normalne tablety anty, co do piersi to w moim przypadku nie bylo zmian, ale po zastosowaniu zastrzykow hormonalnych zwiekszyly sie o prawie jeden rozmiar

Gość wiesz co......
nie wiem czy jeszcze,ale niedawno to wlasnie mycrogynon to byly nieliczne z tabletek do ktorych kasa doplacala... ja placilam ok 7 zeta

Gość SLAZACZKA24
a ja: troszke przytylam poped sie zmniejszyl , a wlasciwie go nie bylo zle sie czulam tzn bole glowy, zawrotyitp