niunia81 0 Napisano Październik 8, 2005 Witam Przez ponad 2 lata brałam zastrzyki z Depo Provery, ostatni zaprzestałam katowania sie tak duża dawką hormonów,choć przyznam,że jedynym skutkiem ubocznym było przybranie na wadze ( okolo 11-12 kg ) ,a wygode i skuteczność tego preparatu bardzo sobie ceniłam. Narazie minął miesiąc od terminu, w którym powinnam wziąć kolejną dawke,okres jeszcze nie wrócil no i waga stoi w miejcu ( choc stosuję długo diete i ćwiczę przynajmniej raz w tyg po 1,5 godz ). No i teraz pytanie do pań , które tak jak ja przytyly sporo po tym środku . Jak to było z waszą walką z kilogramami? da się to jakoś zrzucić ? Ktoś coś wie może? Będę wdzięczna za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia81 0 Napisano Październik 10, 2005 nikt nic nie wie ? nie no dziewczyny pewno ktoras z was brala te zastrzyki hormonalne ,odpiszcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Heidi99 Napisano Październik 10, 2005 Najlepiej jest najpierw odtruć ogranizm! Twój jest nafaszerowany hormonami i dlatego nie chudniesz! Kup w aptekach są specjalne preparaty oczyszczające organizm z toksyn, najlepiej z serii BIO! A nim się obejrzysz, schudniesz w expresowym tępie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia81 0 Napisano Październik 10, 2005 Dziekuje za pomoc i odpowiedz :) Aktualnie biore Cidrex przy wiekszych posilkach ( np obiad ) . Zastosuje tez preparaty, o ktorych piszesz. Mam nadzieje,ze pomoze bo ciagla dieta nie jest przyjemnoscia. Nigdy nie bylam bardzo chuda,dlatego te dodatkowe 11 kg przyczynilo sie do lekkiej nadwagi i musze sie z tym uporac. Pozdrawiam i licze na odpowiedz osoby,ktore uporaly sie z takim problemem po Depo proverze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to za preparaty Napisano Październik 11, 2005 o których mówicie? Podajcie nazwę, proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia81 0 Napisano Październik 11, 2005 Mowimy np o takich jak na tej stronie http://www.polbox.com/d/dietykon/leki.htm Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia81 0 Napisano Październik 11, 2005 Lub takie typowo oczyszczajace ale drogie : http://www.sklep.ibg.pl/index.php?grupa=Oczyszczanie%20oranizmu&PHPSESSID=71809f945db6b7dbedcdfaef2319e07a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tadia Napisano Październik 30, 2005 Ja biorę Depo-Prowerę, w ciągu czterech lat przytyłam około 5 kg ograniczając jedzenie. Nie zamierzam ciagnąc tego w nieskończoność, choć nie ukrywam jest to bardzo wygodne, brak miesiączek, od czasu do czasu plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2017 a jest tu ktoś kto przeszedł post Ewy Dąbrowskiej? rzeczywiście tak skuteczny jak mówią? http://mlodzinadorobku.pl/post-ewy-dabrowskiej/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach