Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarzowiec

Jak facet ma dbać o usta

Polecane posty

Gość twarzowiec

i całą twarz prosze o konkrety

Gość taka sobie jedna
nie nivea odpada na zime gdyz zawiera w sobie duzo wody i twarz na mrozie moze zamarznac, ale pomadka z nivei jak najbardziej :)

Gość ja wiem
jest seria Nivea specjalnie przeznaczona dla mezczyzn :)

Gość ppa pa
jest specjalna seria dla menów w AVONIE

Gość hm...112223334544
zeby miec sprezyste i jedrne usta wystarczy tylko obciagac z polykiem i ssac koole , kremy sa szkodliwe!!!!!

Normalnie. Ile jest pomadek ochronnych do ust? Tylko moze nie truskawkowa/perlowa/kiwi, ale jakas classic. Moj chlopak uzywa Bebe classic (sama mu kupilam) i ma sliczne usteczka ;)

Gość Pan Mietek
Ja korzystam ze szminek dla pań,ale moi koledzy z pracy właśnie z tych ochronnych NIVEA o różnych smakach.

Usta masować czasami szczoteczką do zębów. Można nałozyć raz na jakiś czas odrobinę miodu po takim masazu szczoteczką. Pomadkę ochronną polecam z Neutrogeny. Jeśli nie chcesz przy ludziach używać pomadki;) to Vichy pomadkę ochronną do ust ma nie w sztyfcie lecz w malutkiej tubeczce. Wybór kremu zależy od tego czy to ma być krem na noc, czy masz cerę trądzikową, czy może masz zmarszczki, których wolałbyś nie mieć więcej, czy pracujesz na dworze, czy może w klimatyzowanym biurze, czy to krem dla narciarza, czy... Wejdź np. na www.iwostin.pl i wybierz tam coś dla siebie. Na noc możesz używać zwykłego białego Nivea.