Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika Oniko

trwała ondulacja w salonie TRENDY Auchan - Mikołów

Polecane posty

trwała ondulacja w salonie TRENDY (Auchan - Mikołów) - ODRADZAM, zrobiłam tam trwala na poczatku sierpnia, i okazalo sie ze polowa wlosow pozostala prosta jak druty... moze by mnie to nie zdziwilo, gdybym juz wczesniej nie robila trwalej (1,5 roku wczesniej w innym salonie) pozatym bezczelnosc fryzjerki nie ma granic... -najpierw powiedziala mi ze pewnie wyprostowalam sobie prostownica (czyli ze chce wyludzic pieniadze) ja jej w riposcie ze niech mi namoczy wlosy i ja posiedze i sobie zobaczy... co oczywiscie zrobila i wyszlo na moje - proste jak druty i juz... -nastepnie zaproponowala ze ja je powinnam co jakis czas spryskiwac woda i ugniatac... chyba zartuje ze ja bede ze spryskiwaczem na uczelnie jezdzic.. -potem z kolei, zemoge sobie co rano walki zakladac na wlosy... jakbym chciala walki zakladac to nie robilabym trwalej... szefowa zakladu jeszcze lepsza: -ze to przeciez ladna trwala ( to ja jej mowie: to prosze mi zdjecie zrobic i powiesic jako reklame\" mina jej zrzedla) -ze przeciez te co sa proste sa pod spodem i ich nie widac tak czy siak (zapalenia wyrostka robaczkowiego tez nie widac, a jak sie nie wytnie to czlowiek umiera) powiedzialam, ze zadne dokrecanie, co mi zaproponowano, nie wchodzi w gre, z dwoch powodow: -spala mi wlosy (skoro raz nie wyszlo moze nie wyjsc i drugi) -nie beda marnowali mojego czasu po slowach, ze gdybym chciala miec TAKI efekt to nie szla bym do Salonu za 110zl, ale do kiosku po plyn do trwalej za 8zł i kolezanka by mi zrobila za darmo... oddali mi pieniadze z tytulu ktory sama nazwalam po imieniu \"ZNIESZCZENIE WLOSOW PLYNEM DO TRWALEJ ONDULACJI\" musialam sie strasznie nameczyc zeby odzyskac pieniadze 110zł ale udalo sie (mam ciety jezyk i kolezanke na 4 roku prawa) dlatego 2 razy sie zastanowcie zanim odwiedzicie ten \"salon\"... i namawiam na reklamowanie NIEUDANYCH wizyt w salonach fryzjerskich... to taka sama usluga jak kazda inna...

Gość zatroskana
no to pieknie... a takie niby dobre salony

no zdarza się... przykro mi, że tak Cię załatwino w tym \"salonie\"... ja jestem bardzo uprzedzona do TRENDY na Półwiejskiej w Poznaniu, gdzie kobieta skasowała mi 50 zł za podcięcie włosów! chciałam, że by mnie ścieła, ale jak to ona stwierdziła nie miała pomysłu na moje kręcone włosy, brak weny... tylko mogla to powiedzieć przed myciem, bo wtedy bym zrezygnowała! szczerze doradzam te całe TRENDY! pozdrawiam:)

mnie tez tamtejsza obsluga sie nie podoba, fryzjerki (w Trendach) sa tak zapatrzone w niby renome \"salonu\" ze w ogole nie sluchaja co klient sobie zyczy, mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly i wiedza lepiej czego ja chce niz ja sama...

Gość 45m5oniq
a ja chodze do mikolowa do trendy obcinac wloski i jestem bardzo zadowolona, zawsze obetna mnie tak jak chce, sa mile , teraz mysle zeby oprocz obciecia zrobic sobie balejaz , ale troche mnie ta twoja trwala ondulacja przestraszyla:D

a ma ktos moze numer telefonu do tego salonu w mikolowie? bede bardzo wdzieczna:D

Gość ja mam przyjaciolke w TRENDY
w Poznaniu, na Ratajach - genialna fryzjerka! Nie generalizujcie. Ona jest swietna.

Gość jakakkakaka
a robi trwala?

Ja polecam trwałą u Pana Andrzeja w salonie Milek Design w Warszawie - zrobił mi super naturalne loki, nie zniszczył włosów :) Ale niestety jest dość drogo - ok. 200 zł za trwałą.

Gość aniolowska
najlepsze TRENDY sa w czestochowie na dekabrystow!!! super fryzjerki :D a ja zawsze korzystam z uslug pani Kingi :) ta to sie zna na rzeczy :D ale ogolnie wszystkie fryzjerki sa swietne :D poleam :D

Gość lacoste05
witam! Piszę z Cieszyna niewiele u nas dobrych fryzjerów Ale 6 lat temu poszłam w Trednach zrobić fryzurę na studniówkę kok nic rewalacyjnego mi nie zrobili a tak liczyłam na coś lepszego za tą kasę ja również należę do grona - niezadowolonych, ale teraz mam dylemat gdzie isć bo jakby nie było to fryzjerki się pozmieniały :-) może to mnie przekona pozdrawiam

Gość eyli
witam serdecznie! słyszałam że mozna zrobić coś co działa na zasadzie trwałej, tylko to nie są loki tylko proste włosy uniesione przy nasadzie czy jakos tak, to mialoby sie nazywać trwała odbudowująca. Napiszcie prosze czy cokolwiek jest wam wiadomo na ten temat. mam krotkie włosy tzn połdługie do ramion ale sa cienkie i przylegle do glowy bardzo chcialabym zeby wygladaly na bardziej uniesione.

Gość Fikołka
Jeżeli naszym głównym zamiarem jest jedynie podniesienie włosów u nasady i bardzo naturalny delikatny skręt włosów to polecam preparat Headlines z salonów Welli. Jest to bardzo łagodny preparat, który wprowadza do wnętrza włosa tak zwany depozyt keratynowy. Dzięki czemu wzmacnia strukturę włosa i jego sprężystość. Po zabiegu włosy są puszyste, mniej się przetłuszczają. Specjalną odmianę tego preparatu przeznaczono do włosów krótkich i półdługich. Fryzura utrzymuje się około 6-8 tygodni i nie ma problemu z odrostami, bo po tym czasie włosy samoistnie prostują się. http://www.wizaz.pl/kurs_fryzury_trwala_ondulacja.php

Gość syylwus
prosze ratujcie moja babcia ma bardzo cienkie i śiwe włosy na dodatek niechcom jej sie wogule skrencać trzymam płyn nawet do pułtorej dz i prawie som nieskrencone rurznych płynuw prubowałam i nic prosze mi podać nazwe płynu lub sposub zeby te włosy sie skrenciły

Gość mnie już skręciło
:O:O po lekturze tego postu...

Gość kolo922
czytałam na stronie salonu magia z poznania o nowej bezpiecznej trwałej która nie zawiera żadnych szkodliwych substancji tyle że efekt utrzymuje się do 6 tyg ale zabieg można powtarzać co 6 tyg bez obaw o zniszczenie włosów, czy ktoś to już robił ? bo byłabym zainteresowana ale chciałabym zobaczyć jak wygląda tak trwała jaki jest efekt

co do treendy mikolow-auchan chodzilem tam miedzy 2001 a 2005 rokiem i powiem tak-tak jak te dziewczyny tnely wlosy to zadna fryzjerka do dzisiaj mnie nie potrafi tak ostrzyc byly niesamowite a jedna to tak dokladnie strzygla ze az sam nie wierzylem ze mozna tak rowno ostrzyc wlosy placilem wtedy 22zl to bylo jak na tamte czasy duzo ale ani razu nie zalowalem pozniej byl tam remont a teraz jest jakis tam zaklad ale tych dziewczyn juz nie ma to byl moj ulubiony salon chodzilem tylko tam jest takze salon treendy w centrum mikolowa bylem tam raz strzygl mnie jakis pajac malo co mu nie naje.......alem umiejetnosci mniej niz przecietne zaplacilem 40zl czy 45 razem z myciem bo pajac mi umyl glowe nie wiem po co skoro mylem w domu ale za mycie 20 za strzyrzenie 25 i wyszlo 45 nie moglem uwierzyc ze ta sama firma a tak zroznicowane umiejetnosci jak by ktos wiedzial gdzie pracuja te dziewczyny to niech napisze pracowaly 4